Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019

kffdkgkd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυτό που σου γεμίζει τη διάθεση είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις καλά μαζί τους εκφράζοντας πιθανά απόψεις που μπορεί να έχεις και να τους ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην γίνεις έντονα εριστικός και απαξιωτικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα στη σχέση σας. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό  ανεβάζει κατακόρυφα την νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με φίλους σου καθώς οι ανασφάλειες και η επιθυμία να επιβληθείς κυριαρχούν.

Σήμερα η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον η ένταση  που εκδηλώνεις θα σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να σκεφτείς ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν ή να έχεις αναλάβει και να σε αγχώνουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να εντυπωσιάσεις γιατί είναι σημαντική για σένα η δημόσια εικόνα σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό και πιθανό είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα στη παρέες που θα βρεθείς ή με το σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση λόγω της κακής διάθεσης σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η συγκρουσιακή σου διάθεση δεν θα αφήσει περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα για να βρεθείς. Πιθανό είναι να δεχτείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και θέλεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και πιθανό είναι να διαφωνήσει σε όποια παρέα και αν βρεθείς για θέματα που θα συζητήσεις, φρόντισε ο φανατισμός σου να μην επηρεάσει τις σχέσεις σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στη θετική σου διάθεση και να μην αφήσεις περιθώρια στα νεύρα να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει τελικά σε αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο ανεβάζοντας τον εκνευρισμό καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να εντείνεται η ζήλια και η καχυποψία προς το ταίρι σου και να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο από την ατμόσφαιρα, δείξε προσοχή και κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές. Επικεντρώσου στο πάθος.

Σήμερα εκτόνωσε στον αισθησιασμό και τον πόθο την ένταση για να μπορέσεις να διαχειριστείς με καλύτερο τρόπο το ψυχικό δυναμικό που βιώνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για νέες γνωριμίες. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και χαμηλούς τόνους με συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς και της εγκατάλειψης είναι έντονος και κυριαρχεί.  Φρόντισε να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά θα εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό αυξάνουν τη νευρικότητα και την ανάγκη να επιβάλεις με πλάγιους τρόπους τις επιθυμίες σου αυτό θα φέρει αντιδράσεις και το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Σήμερα αφοσιώσου στον περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας την ένταση και τη νευρικότητα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η, η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, φρόντισε ο εκνευρισμός σου να μην τους απομακρύνει.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινές δουλειές και οι υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και πιθανά σε αγχώνουν μέχρι να τακτοποιηθούν. Καλά θα κάνεις να προσέξεις την επικριτική σου διάθεση και την γκρίνια γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό αυξάνει την ένταση και μπορεί να γίνεις επιθετικός και απότομος  με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θέλοντας να επιβάλεις εμμονικά τις απόψεις σου κάτι που δεν θα γίνει δεκτό.

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή διάθεση και η κούραση των καθημερινών υποχρεώσεων δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα  να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξόδους με παρέες όπου η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει. Η τέχνη είναι κάτι που σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στην προσωπική σου ζωή δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία. 

Σήμερα φρόντισε να κυριαρχήσει έναντι των ανασφαλειών και των φόβων σου για να μην προκληθούν εντάσεις  δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, σημαντικό είναι να μην υπάρξει η νευρικότητα και χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένεια και στα πρόσωπα που την απαρτίζουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις την έντονη τρυφερότητα και ασφάλεια που μπορούν να σου δώσουν. Σημαντικό είναι να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να κυριαρχήσει γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να χαλάσει τη ζεστασιά της οικογενειακής θαλπωρής. Το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδιαίτερα επιθετικές και εκρηκτικές διαθέσεις και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να επιβληθείς σε θέματα που μπορεί να απασχολούν προκαλώντας προβλήματα στο οικογενειακό πεδίο.

Σήμερα η κυκλοθυμία και η νευρικότητα θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει στα κατώτερα ένστικτα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά δεν αφήνουν περιθώρια για να βγεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για μία κοντινή απόδραση που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει η καταπιεσμένη οργή στο προσκήνιο από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά μην την αφήσεις να σε επηρεάσει και ενώ θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Σήμερα η διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου μπορεί να ανατραπεί από την ένταση που βιώνεις καλά θα κάνεις να την αφήσεις στην άκρη και να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, όμως η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν είναι εύκολο να σου επιτρέψει να παίξεις και να απολαύσεις το φλερτ. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσω αυτών. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με την παρέα ή το ταίρι σου σε ένα ήρεμο στέκει και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους παίρνοντας χαλαρά φρόντισε να μην οδηγηθεί σε υπερβολικά έξοδα που θα ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα το πείσμα και την αδιαλλαξία και πιθανό είναι να έρθει σε αντιπαράθεση σε παρέες που θα βρεθείς χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα εκτονώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και άσε την νευρικότητα στην άκρη που θα επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώριο για ερωτικό παιχνίδι.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις χώρο και στους γύρω σου να εκφράσουν αυτά που νιώθουν γιατί θέλεις να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε κάνει απόλυτο και αδιάλλακτο σε πιθανές συζητήσεις που θα βρεθείς φρόντισε να μη δυναμιτίσει το κλίμα που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα το να γίνεις άκρως εγωιστής και υποκειμενικό στις σχέσεις σου θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και πιθανό είναι να έλξεις τα βλέμματα όμως η ένταση που βιώνεις δεν αφήνει περιθώρια για θετικές εξελίξεις. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις και εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.  Επικεντρώσου στην τέχνη και σε ότι ευχαριστεί την ψυχή σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό ανεβάζει τους τόνους κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς μπορεί να θολώσεις και να οδηγηθείς σε λάθος αντιδράσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να απογειώσει στη σχέση με πάθος και ρομαντισμό και όχι να  δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα φέρνοντας ζητήματα το παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος αναμένονται που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και θα δημιουργήσουν διάθεση για αντιπαραθέσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​