Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020

retet453 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις ή να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να σου επιφέρουν αυξημένο εισόδημα και καλύτερους οικονομικούς όρους. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που δείχνουν διάθεση να σε ανταμείψουν.

Σήμερα το πάθος και η σταθερότητα που επικρατεί στη σχέση σου είναι αυτή που τελικά σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες έρχονται για να απογειώσουν τον ερωτισμό και να δώσουν το έναυσμα για σημαντικά πράγματα στην προσωπική σου.

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και παίρνεις πιθανά πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς θέλεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να γίνουν κατανοητές από τα πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή γιατί το να γίνεις εγωκεντρικός θα βλάψει τις πραγματικές σου διεκδικήσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη διαίσθηση και την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά πράγματα στην προσωπική σου πορεία, επηρεάζοντας σημαντικά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα ο έρωτας σε απογειώνει καθώς νιώθεις ότι εκφράζοντας αυτά που θέλεις από το ταίρι σου μπορείς πραγματικά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και το παρελθόν μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρεί καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι κλείνεις ζητήματα που ακόμα λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε θολές σκέψεις και λανθασμένες αντιδράσεις στην καθημερινότητα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα σε βοηθούν να βρεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τραύματα και απωθημένα που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ήρθε η ώρα να τα αφήσεις μία και καλή πίσω σου.

Σήμερα η τρυφερότητα εναρμονίζεται με το πάθος και μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή χαρίζοντας σου μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα που θέλουν και πάλι να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου και να βιώσετε μαζί τον απόλυτο έρωτα. 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να εκφράσεις με σθένος απόψεις και ιδέες που θεωρείς ότι μπορεί να ανταποκρίνονται και στα θέλω των γύρω σου. Οι ομαδικές προσπάθειες εκφράζουν καθώς αποδίδεις καταπληκτικά όταν πρόκειται για κοινές επιδιώξεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που θα σε βοηθήσουν σε πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις.

Σήμερα η κοινή δραστηριοποίηση με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονο πάθος αλλά και σταθερότητα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα που έρχονται για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό να λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε βέβαια να μην συγκρουστείς με ανώτερους σου καθώς θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν και να κλείσεις θέματα στη δουλειά, κάτι που θα σε ανακουφίσει.

Σήμερα το ταίρι σου χρειάζεται χρόνο μαζί σου και καλά θα κάνεις να αφήσει στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις που σου στερούν στιγμές από την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο για να εκτοξεύσουν τον πόθο και τον ερωτισμό. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα και ταξίδια που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στη θετική πλευρά της ζωής για αυτό δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και σε εμπνέουν σημαντικά. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα δημιουργεί έντονο πάθος σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας αφού θα βάλει γερά θεμέλια στην κοινή σας πορεία.

Σήμερα σημαντικό είναι να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να σε ακολουθήσει σε μία μελλοντική πορεία που θα είναι μοναδική και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να σου τονίσουν ότι ο έρωτας βιώνεται στον απόλυτο βαθμό. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και το μυαλό σου είναι στραμμένο σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σου κινούν το ενδιαφέρον και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας και καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν εντάσεις που δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα και να μετριάσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες που παίζουν αρνητικό ρόλο στη σχέση.

Σήμερα εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα και απωθημένα είναι βέβαιο ότι θα βρεις ανταπόκριση από το ταίρι σου και αυτό θα βάλει γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται για  να σου δείξει ότι το πάθος και η λογική εναρμονίζονται και δημιουργούν μοναδικές συνθήκες στον έρωτα. 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά από πιθανές αναταράξεις και από τις δικές σου ανασφάλειες. Φρόντισε όμως να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις από τους άλλους, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι θα εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα σου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι για τις σχέσεις σου και να ξεκαθαρίσει ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν.

Σήμερα η λογική προσέγγιση των πραγμάτων παίζει σημαντικό ρόλο στο να λυθούν πιθανά θέματα που ταλαιπωρούν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, ο ερωτισμός και η ανάγκη για συντροφικότητα πρωταγωνιστούν και μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει σε καθημερινό επίπεδο και μπορεί να επηρεάζουν το πρόγραμμά σου αλλά και την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να εκτονώσει στο άγχος μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που σε ενδιαφέρει περισσότερο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και ψύχραιμα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που να αφορούν οικονομικά ζητήματα και τελικά να έχουν για εσένα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου. 

Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να κουράζει τη σχέση, η καλή διάθεση όμως θα οδηγήσει σε λύσεις που θα ανακουφίσουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχονται να σου χαρίσουν πάθος, σταθερότητα και ασφάλεια.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς για σένα το σημαντικότερο είναι να επικεντρωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία και πώς θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η τέχνη είναι κάτι που απολαμβάνεις για αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε καλλιτεχνικά δρώμενα που σου αρέσουν και μπορούν να ανακουφίσουν την ψυχολογία σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου το πρωί και τον Κρόνο στο ζώδιό σου το απόγευμα οδηγεί στο να απογειώσεις στην προσωπική σου ζωή με το πάθος και τη σοβαρότητα που δείχνεις, κάτι που θα εκτιμήσει πολύ το πρόσωπο που βιώνει μοναδικές στιγμές μαζί σου.

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται να σταθεροποιείται η παρουσία του δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και δράση.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να λυθούν. Παράλληλα οι υποθέσεις ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να διευθετήσεις με βάση την έντονη διαίσθηση σου που δεν σε αφήνει ακάλυπτο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις με πρόσωπα της οικογένειας και να αφήσεις πίσω σου, μη επιτρέποντας να σε επιβαρύνουν πια.

Σήμερα τρυφερότητα και αισθησιασμός δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό στο προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και δημιουργούν συναισθηματική θύελλα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας την παρέα. Εμπορικά ζητήματα και επικοινωνία πιθανόν να σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, καλά θα κάνεις να δείξεις ενδιαφέρον γιατί μπορεί να υπάρξουν άκρως θετικές εξελίξεις για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις βοηθώντας καθοριστικά με τη στήριξή τους.

Σήμερα η εξαιρετική επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και σε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που πιθανόν να έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον έρχονται για να σου δείξουν ότι καλά θα κάνεις να αλλάξεις ριζικά τα όνειρά σου για να είσαι μαζί τους.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​