Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019

osdfgfg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΑΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και βλέπεις τη ζωή με άκρως αισιόδοξη ματιά, καθώς το κέφι και η χαρά αναβαίνει κατακόρυφα. Είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις το πνεύμα, γι’ αυτό και πιθανά να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που σου εξάρουν το ενδιαφέρον. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό αλλά και πιθανά ταξίδια μπορεί να προκύψουν που σου ανοίγουν νέους δρόμους εξέλιξης. Η διασκέδαση και ο έρωτας πρωταγωνιστούν και δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον για να περάσετε όμορφα. Προσοχή γιατί πιθανή αμέλεια θα έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα.

Σήμερα το να περάσεις όμορφα με παρέα από το ευρύτερο περιβάλλον και το ταίρι σου θα είναι ιδανικό για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σας φέρουν κοντά κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές προσπάθειες και κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό όπλο η διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει θετικότατα, αρκεί να την αφουγκραστείς και να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία. Ο εκνευρισμός από το πρωί είναι έντονος και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην συγκρουσθείς τόσο με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, όσο και με το/η σύντροφό σου, λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που εντείνονται.

Σήμερα καλό είναι να θυμάσαι ότι η ζήλια μόνο εκρηκτικές καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσει, γι’ αυτό επέλεξε το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου κόψουν την ανάσα και να εντείνουν παράλληλα και τις ανασφάλειές σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς επιδιώκεις διακαώς την ηρεμία και την αποφυγή αντιπαραθέσεων που μπορεί να τις κλονίσουν. Η στάση αυτή όμως πιθανά να σε οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν και να καταπιέζεις τις ανάγκες σου. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες ή οι θετικές εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες, καθώς δείχνεις κατανόηση και ξέρεις πώς να κινηθείς. Το φλερτ και η ανάγκη να προσέξεις τον εαυτό σου είναι κυρίαρχα και το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται.

Σήμερα η συντροφικότητα για εσένα είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό και προσπαθείς να ικανοποιήσεις όσο μπορείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κοινωνικοποιείσαι έντονα και φλερτάρεις και αυτό θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και καλείσαι να διαχειριστείς τις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν στη δουλειά και την καθημερινότητα και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα και την διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις με συνάδελφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή μπορεί να μπουν στη ζωή σου, καθώς αυτά είναι τα απαραίτητα για να έχεις ενέργεια και διαύγεια για να αντιμετωπίσεις το φορτωμένο πρόγραμμα.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, καθώς πιθανά να γκρινιάξεις στο ταίρι σου και να προκληθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ο εκνευρισμός της ημέρας δεν αφήνει περιθώρια για να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η διάθεση να εκφράσεις την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου είναι έκδηλη. Η προσωπικότητά σου λάμπει και αυτό είναι εμφανές στο περιβάλλον σου, εντυπωσιάζεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων προσώπων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει να καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο και να μην επικεντρωθείς στον εγωκεντρισμό, καθώς αυτό θα βοηθήσει να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Η τέχνη και η δημιουργία σε απογειώνει και δεν χάνεις καλλιτεχνικό δρώμενο που να μην βρεθείς.

Σήμερα το πάθος και το συναίσθημα μπορεί να σε συνεπάρει και να εκτοξεύσει τον ερωτισμό στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα εντείνουν τον πόθο και τον αισθησιασμό. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου. Η οικογένεια, οι ρίζες σου, η βάση παίζουν καθοριστικό ρόλο, γι’ αυτό και πιθανά να θέλεις να βρεθείς με τα οικεία σου πρόσωπα για να νιώσεις ασφάλεια, θαλπωρή και τρυφερότητα. Η κυκλοθυμία και η χειριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό για άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια πιθανά να μην αφήσουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου κυρίως περνώντας χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν και να προκύψουν συμφωνίες, καθώς έχεις τα επιχειρήματα να πείσεις τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Πιθανά είναι και τα κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους που θα είναι ανάσα φρεσκάδας στην καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα σε παρέες που θα βρεθείς με το ταίρι σου και να απολαύσεις την επικοινωνία και τις συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον στενό σου περίγυρο που θα δώσει ενθουσιασμό στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και αυτό που σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες είναι κάτι που θα δρομολογήσεις σήμερα, αφού σε απαλλάσσει από το άγχος. Σημαντικό είναι για εσένα να σχεδιάσεις πως θα αποκτήσεις νέους πόρους εισοδήματος, έχεις την υπομονή και την επιμονή να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεξε μόνο γιατί η ανασφάλεια μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός, κάτι που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη κτητικότητα και την αδιαλλαξία να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, το έντονο ερωτικό στοιχείο μπορεί να δώσει αξέχαστες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης πιθανά να μην σου επιτρέψουν να διεκδικήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και κυριαρχεί η διάθεση να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο περιβάλλον σου και κυρίως στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να γίνουν κατανοητές και να μπορέσουν να σε καλύψουν. Σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρεις σε ότι αφορά νέες επαγγελματικά ανοίγματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς δεν σε σταματάει τίποτα και άμεσα μπορείς να αντιληφθείς τι μπορεί να αποδώσει για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα δείξεις στην υποκειμενικότητα και στο γεγονός ότι παρεξηγείσαι εύκολα, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα διεκδικείς με δυναμισμό την προσοχή του/ης συντρόφου σου, δείξε και εσύ την διάθεση για κατανόηση και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δείξουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και έντονη είναι η εσωστρέφεια και η διάθεση να είσαι μόνος σου, καθώς εντείνονται οι αναμνήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις, καθώς αναγκάζεσαι να συγκεντρωθείς σε κάτι πρακτικό. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να υπάρξουν λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να βρεις διεξόδους σε ότι σε πληγώνει.

Σήμερα σημαντικό είναι να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου, βιώνοντας έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες που νιώθεις. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε στόχους και όνειρα που μπορείς να έχεις και πώς να τα σχεδιάσεις. Η επικοινωνία και η επαφή με τους φίλους είναι πολύ σημαντική για εσένα, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς μαζί τους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις κυρίως σε ότι αφορά κοινωνικά ζητήματα που σας απασχολούν. Παράλληλα, πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εριστικές διαθέσεις και τάση απαξίωσης όσων δεν συμφωνούν ή δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου, καθώς θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. 

Σήμερα θέτοντας από κοινού στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο ή δεν αποκλείεται φίλος να εκδηλώσει τα έντονα συναισθήματά του.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στην καριέρα και πιθανό είναι να σε αγχώσουν επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να προκύπτουν. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις το στρες να κυριαρχήσει και να προσπαθήσεις με υπευθυνότητα, εργατικότητα και μεθοδική σκέψη να διεκπεραιώσεις ότι έχεις επωμιστεί. Οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου είναι πιθανές, καθώς μπορείς να γίνεις αδιάλλακτος και άκρως συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις απόψεις σου, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην κούραση που μπορεί να υπάρχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου για να χαλαρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικά ραντεβού που μπορεί να σηματοδοτήσουν κάτι σημαντικό για τη ζωή σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​