Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2019

fgifigfigf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς βγαίνεις από την εσωστρέφεια και επιζητάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.  Σημαντικές κινήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες για αυτές που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν θετικά για εσένα. Ιδιαίτερα  προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά υποκειμενικές τάσεις, εγωισμό και επιθετική διάθεση καθώς είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου

Σήμερα διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου, καλό είναι να δώσεις χώρο και στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ενεργητικότητα και η κοινωνικότητά σου είναι γεγονός ότι θα είναι πόλος έλξης για νέες γνωριμίες. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και εντείνεται ο συναισθηματισμός, κάτι που σε οδηγεί στο να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και μελαγχολικός. Εκκρεμούσες καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση καθώς ανακινούν αναμνήσεις από τραύματα και πληγές που ακόμα δεν έχουν κλείσει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Μέσω της τέχνης και της μουσικής μπορείς να ανακάμψεις ψυχολογικά και να βρεις την προσωπική σου ισορροπία.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, αρκεί να αφήσεις τη μοναχικότητα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανό να προκύψουν που θα εντείνουν το συναισθηματισμό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς θέλεις να συζητήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη των ονείρων σου.  Φίλοι δεν αποκλείεται να δείξουν τη στήριξή τους στις επιδιώξεις σου και να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Καλό είναι να ελέγξεις πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση καθώς δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει στο να συγκρουστείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. 

Σήμερα η καλή παρέα είναι αυτή που θα λειτουργήσει χαλαρωτικά για εσένα και το/η σύντροφό σου, εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο, οι κοινές απόψεις και επιδιώξεις θα σας φέρουν πιο κοντά. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και καλείσαι να διεκπεραιώσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο.  Έχεις τη μεθοδικότητα, το πείσμα και την εργατικότητα για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις.  Η διάθεση να προβληθείς και να εξελιχθείς στην καριέρα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που καταβάλεις.  Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας που δεν θα βοηθήσουν στην περαιτέρω πορεία σου. 

Σήμερα η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν πρέπει να εκτονωθεί στο ταίρι σου, κράτησε χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο και στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με σπουδές, ημερίδες και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για διάφορα θέματα  που ανεβάζουν το πνευματικό σου επίπεδο. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και αυτό εκδηλώνεται και στο ερωτικό παιχνίδι που είναι έντονο και κυριαρχείς. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αμελής σε καθημερινές υποχρεώσεις και να εκτεθείς

Σήμερα φρόντισε να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς η χαρά και η διάθεση για διασκέδαση μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και πιθανό είναι να υπάρχει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.  Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο γι’ αυτό καλό είναι να το ακούσεις σε πιθανές οικονομικές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις. Ο εκνευρισμός από το πρωί είναι έντονος αφού έρχονται στο φως απωθημένα και ανασφάλειες που σε προβληματίζουν έντονα. Σημαντικό είναι να μην εκτονώσεις τους φόβους το ταίρι σου γιατί οι σκηνές ζηλοτυπίας μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα μετουσίωσε την καχυποψία σε πάθος και αισθησιασμό που θα απογειώσουν τις στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα προκαλέσει έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Είναι καταλυτικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και κυρίαρχος στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες αφού δείχνεις να μπορείς να ικανοποιήσεις όλους τους εμπλεκόμενους. Ζητούμενο όμως είναι να είσαι ικανοποιημένος και εσύ, καθώς έχεις την τάση να καταπιέζεσαι και να υπομένεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Σήμερα η ανάγκη να ικανοποιήσεις το ταίρι σου είναι μεγάλη, καλό είναι να νιώσεις και εσύ όμορφα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και προσανατολίζεται σε σέ καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις δουλειά.  Είναι γεγονός ότι θέλεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα επικριτικός με τους γύρω σου προκαλώντας δυσαρέσκεια.  Η γκρίνια και ο άγχος δεν θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις θέματα στη δουλειά, καλά θα κάνεις να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω της γυμναστικής ή κάθε είδους άσκησης που σου ταιριάζει και μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Σήμερα ο εκνευρισμός λόγω της έντονης καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην ξεσπάσει στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η νευρικότητα πιθανά να σε καταβάλουν και να μην επιτρέψουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το κέφι σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη.  Είναι γεγονός ότι νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που εκδηλώνεται έντονα σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και στην προσωπική σου ζωή.  Η ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μία έξοδο μαζί του που μπορεί να απογειώσει το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση σου. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αμετροέπεια, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στην προσωπική σου ζωή και στο περιβάλλον σου.

Σήμερα  μοναδικές στιγμές που πόθου και έξαψης μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύει στο πέρασμά σου και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και έχεις έντονη την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς θέλεις να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια δίπλα τους.  Έντονη είναι η κυκλοθυμία και οι μεταβολές στη διάθεσή σου που μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές με τους γύρω σου. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα μπορεί να κυριαρχήσουν καθώς επιδιώκεις να κάνεις ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου.  Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας ή με τη διακόσμηση και μικρές εργασίες του προσωπικού σου χώρου αφού θέλεις να τον διαμορφώσεις κατάλληλα για να περνάς όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο στο χώρο σου που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και όλα δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θέλεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου (αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κολλητοί) καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν επαγγελματικά και να υπάρξουν συναλλαγές και συμφωνίες που θα είναι ευνοϊκότατες για σένα. Το κέφι και η διάθεση για διασκέδαση κυριαρχούν, γι’ αυτό και δεν θα χάσεις ευκαιρία για να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να είσαι καλεσμένος. Πρόσεξε μόνο το γεγονός ότι βαριέσαι εύκολα και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα.

Σήμερα μπορείς να  περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και εκφράζοντας σκέψεις και συναισθήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση και το χιούμορ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος.  Φρόντισε βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία εξόδων ή να υπάρξουν περιττές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ταμείο σου. Η ανάγκη να έρθεις κοντά με το/η σύντροφό σου και να βιώσετε μοναδικές στιγμές πάθους είναι έντονη, προσπάθησε να περιορίσεις το πείσμα καθώς το να είσαι αμετακίνητος στις θέσεις σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα είναι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που θα σε εμπνεύσει ασφάλεια και σταθερότητα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​