Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019

dgdgdfgdf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και είναι γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις βαθύτερη εσωτερική διερεύνηση και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε πονάει από καταστάσεις που έχεις βιώσει. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και αλλάζεις τελείως διάθεση. Η κοινωνικότητα γίνεται αισθητή και η ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα επίσης. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου λόγω υποκειμενισμού που σε διέπει.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο/η σύντροφό σου, πρόσεξε μόνο μην εγκλωβιστείς σε αυτές και αδιαφορήσεις για τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η κυριαρχείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η παρέα με τα φιλικά σου πρόσωπα ανεβάζει τη διάθεση και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και αποζητάς να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Στο μυαλό έρχονται ζητήματα του παρελθόντος που δεν μπορείς να ξεπεράσεις και αυτό  ρίχνει την ψυχολογία σου. Η τέχνη και η μουσική θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να δημιουργήσουν ονειρεμένη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η επιστροφή προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και μπορείς να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανώς να απασχολούν. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και πίστεψε στις ικανότητές σου γιατί έχεις την ευκαιρία για αυτοπροβολή που μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για εξέλιξη. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό  και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι διάχυτη. Καλό είναι βέβαια να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνει εριστικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις του.

Σήμερα μία έξοδο με φιλική παρέα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον λόγω των αντιλήψεων τους.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπο από τον ευρύτερο περίγυρό σου ή πρόσωπα που σας φέρνουν κοντά κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι με το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό  και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Εμπιστεύσου τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σου και μην επιτρέπεις το άγχος να σε κυριεύσει δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά γιατί το ταίρι σου δεν αποκλείεται να γκρινιάξει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν  σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε απασχολούν. Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλό είναι να τις αποφύγεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Απόλαυσε τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι καθώς είναι βέβαιο ότι έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς.

Σήμερα  η διάθεση να παίξεις ερωτικά και να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή μου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και τη χαρά.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και η διάθεση να ευχαριστήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου είναι έντονη. Προσπαθείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες καθώς για σένα είναι σημαντικό να επικρατεί ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό είναι να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να μην συμβιβάζεσαι. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό, εντείνει τη διάθεση να αποτραβηχτεί από όλους καθώς αυξανόμενος εκνευρισμός σου χαλάει το κέφι. Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια δημιουργούν καχυποψία και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος που θα απογειώσει τη σχέση.

Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει, αρκεί να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά ή στην καθημερινότητα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το πρόγραμμά σου δύσκολο, προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς το άγχος γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αντιπαρατεθείς με τους γύρω σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και να προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε καθορίζει, προσπάθησε όμως να μη συμβιβάζεσαι γιατί αργά ή γρήγορα αντιδράσεις.

Σήμερα η ανάγκη για επικοινωνία και συντροφικότητα κυριαρχεί και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η η κοινωνικότητα και το ερωτικό παιχνίδι μαγνητίζουν και πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες  και δεν χορταίνεις να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής με τις παρέες σου και το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία. Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς θα κάνεις τα πάντα για να τραβήξεις τα βλέμματα. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μόνο προβλήματα και δημιουργήσει, προσπάθησε να τον αποφύγεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και η προσοχή σου στρέφεται προς την καθημερινότητα και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο και να σε απασχολούν. Άφησε το άγχος και την γκρίνια στην άκρη γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Σήμερα η διάθεση να γκρινιάξεις μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη σου, γι’ αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νευρικότητα και άγχος δεν σε αφήνει να συμμετέχεις στο ερωτικό παιχνίδι. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και νιώθεις μοναδικά  με πρόσωπα από την οικογένειά σου καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και την τρυφερότητα που μπορείς να εισπράξεις. Δείξε προσοχή σε πιθανή κυκλοθυμία και μεταβαλλόμενη διάθεση πώς θα δημιουργήσει νευρικότητα στο περιβάλλον. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας άρδην τη διάθεσή σου και ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ κυριαρχεί και δεν θα διστάσεις να βρεθείς σε παρέες με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή των άλλων μπορεί να χάσεις το μέτρο και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια, πρόσεχε.

Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού που μπορείς να βιώσεις με το/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κυριαρχείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα να εκδηλώσουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.

  

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις τη συζήτηση, την παρέα, τον κοινωνικό σχολιασμό, τη χαλαρότητα των στιγμών. Κοντινές αποδράσεις μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου, δοκίμασέ το. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς πιο κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι έντονη ανάγκη για θαλπωρή, ζεστασιά, ασφάλεια. Έντονες κυκλοθυμικές τάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσωστρέφεια και ένταση με οικεία πρόσωπα, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο στον προσωπικό σου χώρο θα είναι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να  απομακρυνθείς από την πολυκοσμία είναι εντονότερη από τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Μία έξοδο σε ήρεμο στέκι με λίγους και καλούς απολαμβάνοντας το καλό φαγητό είναι ιδανική για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις την αδιαλλαξία γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και η κοινωνικότητα γίνεται εντονότερη, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να χάσεις προσκλήσεις από πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ανταλλαγή απόψεων και έντονο φλερτ.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και επικοινωνίας μαζί.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο του/ης συντρόφου ή των συνεργατών σου θέλοντας έτσι να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Ο δυναμισμός είναι έντονος και πιθανό είναι να αρπάξεις επαγγελματικές ευκαιρίες και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και να βρεθείς με λίγους και καλούς απολαμβάνοντας την παρέα τους, το φαγητό, το ποτό. Ο ερωτισμός στη σχέση είναι στα ύψη, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή κτητικότητα λόγω ανασφαλειών γιατί οι εντάσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στην έξαψη που μπορεί να δημιουργηθεί στη σχέση σου και άφησε στην άκρη ανασφάλειες που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα κυριαρχήσει το πάθος και το αίσθημα της ασφάλειας.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​