Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 21 Απριλίου 2019

sdrgte ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και ανεβαίνει κατακόρυφα το κέφι σου και η διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα στην παρέα που θα βρεθείς, όπως επίσης και να απολαύσεις ένα μοναδικό βράδυ με το ταίρι σου απογειώνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό.  

Σήμερα είναι ιδανικά για να διασκεδάσεις και να απογειώσεις τη θετικότητα στη σχέση σου δημιουργώντας την κατάλληλη διάθεση σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, καθώς φλερτάρεις και το χιούμορ σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα περνά στον Τοξότη και εντείνει τον εκνευρισμό κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, παράλληλα όμως σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις ένα έντονα ερωτικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου όπου το συναίσθημα απογειώνεται.

Σήμερα το πάθος, ο ερωτισμός και η τρυφερότητα εναρμονίζονται απόλυτα και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι εντείνοντας τα συναισθήματα στον υπέρτατο βαθμό.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη για λίγο παραμένει στο Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινού προγραμματισμού και εργασίας που μπορεί να φορτίζουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς προσπαθείς να διατηρείς ισορροπίες με σημαντικά πρόσωπα και εσένα. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με συνεργάτες, με φίλους ή το/η σύντροφό σου διασκεδάζοντας και συζητώντας έχοντας ένα χαλαρό και υπέροχο βράδυ.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου, καθώς το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας είναι έντονο και η διάθεση να βρεθείτε και να περάσετε όμορφα είναι στα ύψη.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, καθώς η καλή σου διάθεση και η γοητεία σου δεν μπορούν να αφήσουν κανένα αδιάφορο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή ή δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν θέλοντας να δρομολογήσεις πιθανές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα περνάει τον Τοξότη και πιθανές αγγαρείες και  ευθύνη που έχεις επωμιστεί στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξήσουν κατακόρυφα το άγχος και την γκρίνια. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό εναρμονίζει τη διάθεση σου και σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα με την καλύτερη δυνατή διάθεση, βοηθώντας έτσι στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Σήμερα λύνοντας τα θέματα δουλειάς ισορροπείς τη διάθεσή σου και μπορεί να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που θα αλλάξει  την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν εσένα και την οικογένειά σου. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου, στη διασκέδαση και  την έντονη διάθεση σου να βάλεις καλλιτεχνικές δράσεις στο πρόγραμμά σου, όπως το θέατρο ή ο κινηματογράφος. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει το θετικό κλίμα, την αισιοδοξία και το κέφι και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όπου κι αν βρεθείς υπέροχα διασκεδάζοντας και εντυπωσιάζοντας με τη γοητεία και την προσωπικότητά σου.

Σήμερα η έξαψη, ο ερωτισμός και η χαρά απογειώνουν την ψυχολογία σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στη σχέση σου καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, καθώς η προσωπικότητα και η διάθεσή σου είναι ακαταμάχητες.

Παρθένος

Η Σελήνη για λίγο ακόμα βρίσκεται στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν ή να επικοινωνήσεις για θέματα που σε απασχολούν με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη, ο συναισθηματισμός είναι εντονότερος και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου χαρακτηριστική. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα για οικονομικές διευθετήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι απόλυτα ευνοϊκές για εσένα και το κλίμα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα άκρως  θετικό.

Σήμερα στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να απογειώσουν την σχέση σου, καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα εντείνει το συναίσθημα, το πάθος και  την ασφάλεια παράλληλα.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη, το κέφι σου εκτοξεύεται και η διάθεση για έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνιακή διάθεση γίνεται πασιφανής. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν σχέση με εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα και να δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο για άκρως θετικές οικονομικές εξελίξεις.

  

Σήμερα μοναδικά μπορείς να περάσεις με το/η σύντροφό σου, καθώς επικοινωνείτε και μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί απογειώνοντας το καλό κλίμα  στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τον εαυτό σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη ρίχνεις τους τόνους και πιθανά να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, λογαριασμοί και εκκρεμότητες. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την αύξηση του προϋπολογισμού σου, καθώς προτάσεις ανάλογες συζητήσεις οικονομικής φύσεως μπορεί να προκύψουν από τη δουλειά αφού θα εκτιμηθεί η προσφορά σου.   

Σήμερα απόλαυσε ένα ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι το ερωτικό πάθος μπορεί να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και μπορείς να ανταποκριθείς σε όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει με έντονο ερωτισμό.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και πιθανά ζητήματα του παρελθόντος να απασχολούν ακόμα οδηγώντας σε σέ εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου, ανεβαίνει το κέφι σου, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και κοινωνικός και πιθανά να διεκδικήσεις την κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό εξιδανικεύει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στο προσωπικό πεδίο, καθώς έχεις τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απογειώνοντας το ερωτικό πάθος και τα έντονα συναισθήματα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τη χαρά και την αισιοδοξία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου και το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς τους φίλους σου, να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο  φως και σε οδηγούν σε εσωστρέφεια. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να  λύσεις ζητήματα παλιά σε σχέση με σένα και πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος φτιάχνοντας το κλίμα μεταξύ σας και αφήνοντας πίσω καταστάσεις που πιθανώς σε βαραίνουν.

Σήμερα επέλεξε να βρεθείς με το/η σύντροφό σου και να βιώσεις έντονα ερωτικές στιγμές που θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για την επιστροφή τους στη ζωή σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη για λίγο παραμένει στο Σκορπιό και ευθύνες και υποχρεώσεις της καριέρας σου είναι πιθανό να σε απασχολούν, έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσει τις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν ψυχολογικά. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και η ανάγκη για να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να προωθήσεις πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και, γιατί όχι, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα αποδώσουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τους φίλους και το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ομορφύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εντείνει τον ερωτισμό και τη διάθεση να φλερτάρεις με μοναδικό τρόπο.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια ή νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν προσπαθώντας να δώσεις λύσεις. Το απόγευμα περνάει στον Τοξότη και πιθανό είναι να ενταθεί το άγχος και νευρικότητα, καθώς παρουσιάζονται υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις για πιθανή αύξηση ή μπόνους με ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να πετύχεις το στόχο σου, καθώς φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η προσωπική σου προσπάθεια, η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σου.

Σήμερα μπορείς να έχεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που θα περάσετε υπέροχα διασκεδάζοντας οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου δημιουργήσουν ασφάλεια και έντονη αυτοπεποίθηση.  

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​