Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 24 Μαΐου 2019

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και είναι έντονος ο συναισθηματισμός, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν ταλανίσει και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα, καθώς είναι αυτά που σε βοηθούν να γειωθείς και να ισορροπήσεις. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους δεν σε βοηθά να ξεφύγεις από τα τραύματά σου και δεν αποκλείεται να ενταθεί η εσωστρέφεια, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει κυρίως πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.  

Σήμερα η έντονη ευαισθησία μπορεί να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τις όποιες καταστάσεις και αυτό πιθανά να προκαλέσει συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα εντείνουν την κυκλοθυμία και την μελαγχολία.  

 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους και στο πως θα βρεθείς μαζί τους, θα συζητήσετε για κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν, θα αναπτύξετε ιδέες για κοινούς στόχους που μπορεί να επιτύχετε. Οι συλλογικές προσπάθειες είναι τόπος δράσης για εσένα, καθώς επιδιώκεις να κινηθείς σε ομαδικό επίπεδο. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στην διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να είναι η αιτία που θα υπάρξουν εντάσεις με φιλικά σου πρόσωπα λόγω διαφωνιών που μπορεί να υπάρξουν.

Σήμερα η διαφωνία σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση, προσπάθησε να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που όμως θα σου δημιουργήσει συγκρουόμενα συναισθήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, καθώς μπορεί να προκύψουν επιπλέον ευθύνες και το άγχος εκτοξεύεται. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις επαφές με ανωτέρους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου, καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς λόγω απολυτότητας και αδιαλλαξίας. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να διαχειριστεί εντάσεις στον επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο με ψυχραιμία, προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Σήμερα  η ένταση στον επαγγελματικό χώρο θα είναι εύκολο να εκτονωθεί στο ταίρι σου, καθώς πιθανά να νιώθεις ότι δεν έχει την κατανόηση που ζητάς.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, προσοχή μόνο γιατί σου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς η αισιοδοξία σε κατακλύζει και βλέπεις την ζωή από την θετική της πλευρά. Είναι ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ή πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και απολαμβάνεις να συζητάς μαζί τους. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να σου χαλάσει το κέφι, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο φως και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που θα βρεθείς.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις το κέφι σου στα ύψη παρ’ όλους τους φόβους, διαφορετικά πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, πρόσεχε όμως γιατί δεν αποκλείεται να συγκρουσθείτε.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και έντονη είναι η νευρικότητα που αναπτύσσεται στη διάρκεια της ημέρας, καθώς έρχονται στο φως φόβοι και ενοχές και αυτό σε επηρεάζει άμεσα. Επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και να προωθήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, αφού η διαίσθησή σου παίζει άκρως θετικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερες εντάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι έντονη η συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου και αυτό εκδηλώνεται άμεσα και με εκρηκτική διάθεση.

Σήμερα καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται η προσωπική σου ένταση να εκδηλωθεί στη σχέση σου και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα, όμως δεν αποκλείεται να ανασύρει ανασφάλειες και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η διάθεση να κρατήσεις τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες έτσι ώστε να αποφύγεις εντάσεις που θα πλήξουν συνεργασίες ή τη σχέση σου. Προσοχή μόνο γιατί καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες και αυτό αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου πιθανές επιβλητικές διαθέσεις και υποχωρητικότητα.

Σήμερα η εσωτερική σου ένταση δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στη σχέση σου και αυτό να προκαλέσει προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, πιθανό είναι όμως να νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει.

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την έντονη καθημερινότητα, καθώς εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορεί να προκύψουν και να επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου προκαλώντας άγχος, γκρίνια και έντονη επίκριση στους γύρω σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση, καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, όμως οι όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει δεν σου αφήνουν επιλογές. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις με συναδέλφους είναι πιθανές.

  

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας δεν είναι εύκολο να μείνει εκτός προσωπικής ζωής και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή λόγω της έντονης νευρικότητας της ημέρας.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και είναι εξαιρετική στιγμή για εσένα, καθώς επικεντρώνεσαι στη διασκέδαση, στον έρωτα, στο να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το/η σύντροφό σου. Η τέχνη είναι σημαντικό κομμάτι της ημέρας, αφού δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθεί σε καλλιτεχνικούς χώρους που σου απογειώνουν τη διάθεση. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, με φόβους και ανασφάλειες να σε ταλαιπωρούν, κάτι που θα επηρεάσει τόσο το κέφι σου όσο και τη συμπεριφορά σου στην παρέα που πιθανά να βρεθείς.

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και ενοχές μπορεί να επηρεάσουν την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου, προσπάθησε να  αφήσει στην άκρη ότι σε φοβίζει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς η γοητεία σου είναι απαράμιλλη, πρόσεχε όμως γιατί η καχυποψία που εκδηλώνεις μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανόν να πρέπει να λύσεις. Είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια, ζεστασιά και θαλπωρή. Προσοχή γιατί η πιθανή κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις τόσο με πρόσωπα της οικογένειας όσο και με το σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα γεγονός είναι ότι η οξυθυμία σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου σήμερα, διατήρησε την ψυχραιμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η εσωτερική σου σύγκρουση όμως δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα αν είναι αυτή που αποζητάς ή όχι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα κοντά σε σένα που μπορείς να περάσεις όμορφα χαλαρώνοντας και συζητώντας. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται εντονότερη και προσκλήσεις σε πάρτι και εκδηλώσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους σου χαλάει τη διάθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου.

Σήμερα η επικοινωνία δυσκολεύει σήμερα, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην επηρεαστεί η προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες σε εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς, πρόσεχε γιατί η νευρικότητα σου θα δημιουργήσει προβλήματα.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις. Η ανάγκη να περιποιηθείς τον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα λόγω υπερβολής, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις το μέτρο. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα που πιθανά να εκδηλωθεί σε έντονο φανατισμό ή κτητικότητα, καλά θα κάνεις λοιπόν να προσέξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι για να μην προκληθούν προβλήματα στο περιβάλλον που θα βρεθείς.

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και νευρικότητα είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, σκέψου καλά πριν με εκδηλώσεις το οτιδήποτε.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να βάλει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα για να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς θέλεις να τις εκφράσεις στο περιβάλλον σου και να προσπαθήσουν να γίνουν κατανοητές κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσοχή σε πιθανό υποκειμενισμό και εγωκεντρισμό που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους εντείνει την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς είτε σε συνεργάτες Είτε στο ταίρι σου λόγω της εσωτερικής αντιπαράθεσης που βιώνεις.

Σήμερα  υποκειμενισμός και νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσουν έντονη συγκρουσιακή διάθεση στην προσωπική σου ζωή που να σου κοστίσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο πώς θα συμπεριφερθείς γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​