Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019

ssjd 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς θέλεις να αποκαταστήσεις πιθανές σχέσεις με συνεργάτες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σου επιδιώκοντας να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σε ικανοποιούν για να μην καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Νέες συνεργασίες θα εξελιχθούν πολύ ευνοϊκά.

Σήμερα η αισιοδοξία παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου και μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου αφού σου ανοίγει νέους ορίζοντες.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό αυξάνοντας κατακόρυφα την πίεση σε καθημερινό επίπεδο καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις προστίθεται στο πρόγραμμά σου, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει ιδιαίτερα. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να γίνεσαι επικριτικός και γκρινιάρης στους γύρω σου, ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον γιατί οι αντιδράσεις θα είναι εμφανής. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη εξομαλύνει τη νευρική σου διάθεση και σε βοηθάει να βρεις διεξόδους σε καθημερινά προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Πιθανές είναι οι συζητήσεις που μπορεί να φέρουν επιπλέον οικονομικές απολαβές βελτιώνοντας την ψυχολογία σου.

Σήμερα βρίσκοντας με αισιοδοξία άμεσες λύσεις σε καθημερινά ζητήματα στη σχέση σου είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να εναρμονίσει τις πιθανές διαφωνίες και μουρμούρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σε γεμίζει  έντονα συναισθήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και νιώθεις πιο δυναμικός από πότε γεμάτος αυτοπεποίθηση και θέληση για ζωή. Η χαρά και η παιδικότητα ξεχειλίζουν και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσπάθησε μόνο να μην μπεις στη διαδικασία έντονης αυτοπροβολής γιατί είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστες προϋποθέσεις και δεν αποκλείεται να περάσεις στιγμές διασκέδασης με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται στη σχέση και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές χαράς και έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες τους πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό εντείνοντας την ανάγκη με την οικογένειά σου καθώς η τρυφερότητα και η ασφάλεια που νιώθεις με τα οικεία πρόσωπα σε ανακουφίζει ψυχολογικά. Η εσωστρέφεια εντείνεται και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Πρόσεξε γιατί η κυκλοθυμία σου δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν  το οικογενειακό περιβάλλον σε καθημερινό επίπεδο αποφεύγοντας γκρίνιες και κακοτοπιές.

Σήμερα σημαντικό είναι να βιώσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τη ρουτίνα που μπορεί να δυσκολεύει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ομορφύνει με την παρουσία της στην καθημερινότητά σου. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για επικοινωνία, κάτι που σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους, να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ζητήματα εμπορικής φύσεως, δημόσιες σχέσεις και ότι αφορά το διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που θα είναι άκρως θετικές για σένα. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές σε πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να κληθείς και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η ευθυμία και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και εκτοξεύουν στα ύψη  τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα δρομολογήσει άκρως αισιόδοξες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οικονομικές συναλλαγές και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σε πιέζουν ψυχολογικά. Οι ανασφάλειες που σου δημιουργεί η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου, θα πρέπει να διαχωρίσεις την προσωπική σου αξία με το εισόδημά σου για να δεις αντικειμενικά το πόσο αξίζεις. Προσοχή γιατί η τάση για σπατάλες θα φέρει περιττές αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί μοναδικό κλίμα σε ότι αφορά εσένα και τους οικείους σου και δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Σήμερα το πάθος και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις φόβους και έλλειμμα αυτοεκτίμησης.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύοντας την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις ότι νιώθεις επιδιώκοντας οι άλλοι να σε καταλάβουν και να σε καλύψουν. Δυναμικές αποφάσεις μπορεί να πάρεις και σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να προμηνύουν σημαντικά επαγγελματικά βήματα για σένα. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο κυριαρχεί και μπορεί να εντυπωσιάσει τους πάντες..

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με το ταίρι σου καθώς η επικοινωνία είναι μοναδική και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αισιοδοξία και τη χαρά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές του παρελθόντος που μπορεί με επηρεάζουν την ψυχολογία σου σημαντικά και να σε βουλιάζουν. Επικεντρώσου στο να λύσεις εκκρεμούσες καταστάσεις και ζητήματα της καθημερινότητας πρόσεξε όμως γιατί είχε επιρρεπής στα λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάτι που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και μπορεί να αποδώσει για σένα και έχει οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και να απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και είναι σημαντικό για σένα να βρεθείς σε φιλικό περιβάλλον καθώς απολαμβάνει τις συζητήσεις και τα κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους σου. Δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε οργανώσεις ή συλλόγους γιατί επιδιώκεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου μέσα σε ομαδικές προσπάθειες. Το εξάγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα σε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις κάτι που σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Πιθανές είναι οι έξοδοι για διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα απόλαυσε τις στιγμές γιατί μπορείς να περάσεις υπέροχα.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσει με το σκεπτικό και τη χαρούμενη προσέγγιση των πραγμάτων. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να φορτίζουν ψυχολογικά και να σου δημιουργούν άγχος. Να θυμάσαι ότι αυτή είναι η ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις καθώς η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση σου είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθούν δεόντως. Προσοχή μόνο γιατί η ένταση  μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση και την κατανόηση που χρειάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς να προωθήσεις επαγγελματική λύσεις που προτείνεις με θετικότατα αποτελέσματα, οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Σήμερα πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν, εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη το στρες και την πίεση της δουλειάς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που θα σε πλημμυρίσει συναισθήματα.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό εκτοξεύοντας τη θετική διάθεση στα ύψη και ωθώντας έστω να σταθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να εμφανιστούν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα σε προσκαλέσουν να διασκεδάσεις μαζί τους. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε υποθέσεις ρουτίνας και υποχρεώσεις γιατί η αμέλεια και η αφέλεια μόνο λάθη θα φέρουν. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα θετική διάθεση και δεν αποκλείεται να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα από τα παλιά για να ξεφαντώσουν και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. 

Σήμερα η διασκέδαση και ο έρωτας κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε ωθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και θα εντείνει τα συναισθήματα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικούς λογαριασμούς και κινήσεις προς τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πραγματοποιήσεις.  Σημαντικό είναι να περιορίσεις πιθανό άγχος που μπορεί να έχεις γιατί αυτό θα βγει απότομα και επιθετικά στην προσωπική σου ζωή και θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές  προοπτικές σε επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν που θα αποδώσουν σημαντικά κέρδη για σένα και ηθική ικανοποίηση. Το πάθος στη σχέση σου απογειώνεται απόλαυσέ το. 

Σήμερα ο πόθος και ο ερωτισμός δεν αφήνουν περιθώρια για συγκρούσεις καθώς η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος και θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​