Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019

fstte ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα κοντινά σου, καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη να επικοινωνήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους, να συζητήσεις για κάθε είδους θέμα που μπορεί να σε απασχολεί. Ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να σε απασχολήσει και δεν αποκλείεται να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες, καθώς έχεις τα επιχειρήματα να πείσεις τους γύρω σου. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς με προσοχή τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει νευρικότητα και εντάσεις με το περιβάλλον.

Σήμερα  η διασκέδαση και η επικοινωνία είναι κυρίαρχα σήμερα και μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι έντονα κοινωνικός και αυτό θα προσελκύσει πιθανά νέα γνωριμία που θα δείξει το ενδιαφέρον της. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι να τακτοποιήσεις ζητήματα κυρίως οικονομικής φύσεως, εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να μην εμπλέκεις την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου ευμάρεια ή μη γιατί αυτό αδικεί τον εαυτό σου και σου δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή την καλοπέραση, το καλό φαγητό, τον έρωτα, αρκεί να μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις την τάση για περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε θέση εκτός προϋπολογισμού. 

Σήμερα έντονες στιγμές πάθους μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλό είναι να χαλιναγωγήσεις τις φοβίες σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς διεκδικείς με δυναμισμό την προσοχή των γύρω σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε  παρορμητικές κινήσεις και επιθετικές τάσεις που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις και ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο υποκειμενισμός και η διάθεση να παρεξήγηση με λάθος πράγματα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις. Μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες  που έχεις σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, δείξε όμως τη διάθεση να ακούσεις και τις δικές τους.

Σήμερα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, δώσε όμως χώρο να εκφράσει και το ταίρι σου αυτά που θέλει από σένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη και γοητεία σου είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών νέων γνωριμιών.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και  εντείνεται η ανάγκη να απομακρυνθείς από το περιβάλλον σου και από την έντονη κοινωνικότητα, καθώς αναμνήσεις, τραύματα και ενοχές του παρελθόντος έρχονται στο νου και δημιουργούν εσωστρέφεια και υπερευαισθησία. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το μυαλό ταξιδεύει και μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Το να έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου μέσω του εσωτερισμούς του διαλογισμούς κάθε είδους προσευχής είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες. 

Σήμερα έντονα τρυφερές και ρομαντικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις είναι έντονη. Στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις στη ζωή σου έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξή τους. Πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο πιθανόν να εντυπωσιαστούν με τα σχέδιά σου και να θέλουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς εριστικές και απαξιωτικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και μπορούν να σε φέρουν σε σύγκρουση.

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι το ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να επιφορτιστείς ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, όμως ανοίγουν το δρόμο για την προσωπική σου εξέλιξη. Δείξε την υπευθυνότητα, τη διάθεση για να δουλέψεις με μεθοδικότητα και προσήλωση και είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους η σημαντικά πρόσωπα και την καριέρα σου. Μην γίνεσαι αδιάλλακτος και σκληρός γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται λόγω της έντασης που μπορείς να προκαλέσεις με τη συμπεριφορά σου.

Σήμερα οι έντονοι ρυθμοί στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να μην αφήσουν περιθώρια να δώσεις την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς και που θα σηματοδοτήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ανεβάζει στα ύψη τη διάθεσή σου, καθώς νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της ζωής σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι κινήσεις σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια για πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και σε βοηθούν να εξελιχθείς για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό, πρόσεξε μόνο γιατί οι υπερβολές και ο φανατισμός μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική και θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ερωτισμός και η αισιοδοξία που εκπέμπεις λειτουργούν σαν μαγνήτης για πρόσωπα που θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και από το πρωί νιώθεις έντονα εκνευρισμένος, καθώς εντείνονται φόβοι και ανασφάλειες που είναι καλά κρυμμένοι μέσα σου. Έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο αλλά και να κινηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο επεκτείνοντας τις δράσεις σου ή ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στις φοβίες να κυριαρχήσουν, μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα ανεβάσουν το πάθος τα ύψη και το καρδιοχτύπι θα είναι έντονο.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και αυτό που κυρίως απασχολεί είναι να μην διαταραχθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και καλή διάθεση αποφεύγοντας τις συγκρούσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, η διάθεση να κατανοήσεις τους άλλους και να είστε όλοι ευχαριστημένοι μπορεί να οδηγήσει στο να είναι πετυχημένες. Αυτό που κυρίως πρέπει να προσέξεις είναι η τάση του να μην εκφράσεις τις ανάγκες σου υπομένοντας καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και καταπιέζοντας τον εαυτό σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και τον τρόπο που φλερτάρεις και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορεί να φορτώσουν το καθημερινό σου πρόγραμμα και να προκαλέσουν εντάσεις στη δουλειά. Το θετικό είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς γρήγορα τι πρέπει να κάνεις για να δώσεις λύσεις, γι’ αυτό καλό είναι να επικεντρωθείς εκεί και να αποφύγεις την γκρίνια που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια ιδιαίτερα στο συναδελφικό περίγυρο. Πιθανό είναι να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάποιο διατροφικό πρόγραμμα ή να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου θέλοντας να ενισχύσεις με περισσότερη ενέργεια το σώμα σου για να αντέξεις το δύσκολο πρόγραμμα.

Σήμερα ο χρόνος μπορεί να μην είναι αρκετός και η διάθεση περίεργη, γι’ αυτό και μπορεί να μην να ασχοληθείς με το σύντροφό σου λόγω των υποχρεώσεων.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας πιθανόν να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με τον έρωτα. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ανεβάζει τη χαρά και την παιδικότητα στα ύψη. Αυτό κυρίως εκφράζεται στο περιβάλλον σου και στην προσωπική σου ζωή, καθώς φλερτάρεις, ερωτοτροπείς και δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι η με νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Σημαντικό είναι βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα δικά σου θέλω και στις ανάγκες σου γιατί αυτό θα ενοχλήσει τόσο την παρέα όσο και το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Η ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη είναι κυρίαρχη για αυτό και πιθανά να βάλεις το πρόγραμμα αν σου ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο.

Σήμερα η διασκέδαση και το ερωτικό πάθος εναρμονίζονται και δίνουν την αίσθηση απογείωσης που χρειάζεται η προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό φέρνει κοντά σου πολλά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσένα.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έντονη γίνεται η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, την οικογένεια, τα πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου και σου δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας και της  θαλπωρής. Μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης και απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου που σε οδηγεί στη μοναχικότητα και σε πιθανή κυκλοθυμία. Προσπάθησε να την ελέγξεις γιατί είναι αυτή που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με οικεία σου πρόσωπα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο ή πιθανά να ασχοληθείς με την αλλαγή του προσωπικού του χώρου επιδιώκοντας να τον διαμορφώσεις πιο σωστό για τους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις έντονα τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το/η σύντροφο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η κυκλοθυμική διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​