Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 5 Μαΐου 2019

sertse ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΪΟΣ 2019

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα, καθώς δεν αποκλείεται να θέσεις σε δράση πιθανό σχέδιο για την αύξηση του προϋπολογισμού σου ή για την εύρεση νέων πόρων που θα σου δώσουν μεγάλη ανάσα σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε ό τι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο έντονου πάθους αλλά και κτητικότητας στη σχέση σου, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Σήμερα το έντονο ερωτικό πάθος μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανή κτητικότητα και αδιαλλαξία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σηματοδοτήσει στην προσωπική σου ζωή την ασφάλεια που επιζητάς.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τομείς που ενδιαφέρουν στη ζωή σου, κυρίως σε σχέση με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις γύρω σου. Πιθανή είναι η έναρξη μιας νέας συνεργασίας, καθώς η δυναμικότητα που δείχνεις, η ενεργητικότητα και η λήψη γρήγορων αποφάσεων θα βοηθήσουν στο να δραστηριοποιηθείς σε ότι σε ενδιαφέρει άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις εγωισμού και υποκειμενισμού που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα στην όποια εξέλιξη των συνεργασιών σου.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο στις ανάγκες σου, δώσε χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει τι νιώθει δίνοντας νέα τροπή στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει, καθώς ο δυναμισμός και η παρορμητικότητα σου λειτουργούν σαν μαγνήτης.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα που εκκρεμούν ή παρελθούσες καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να μην είναι ότι πιο εύκολο για σένα, καθώς ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει και δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Το βέβαιο είναι ότι καλείσαι να αντιμετωπίζεις τις όποιες καταστάσεις σε βαραίνουν και αφήνοντας τες πίσω ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου μακριά από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο της ημέρας. Δεν αποκλείεται να  επιστρέφουν πρόσωπα και πάλι στη ζωή σου πού να διεκδικήσουν μία νέα αρχή δίπλα σου.

Σήμερα κλείσε ότι σε βαραίνει και άφησε το πίσω απελευθερώνοντας το ρομαντισμό και τη φαντασία στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει επιθυμώντας να είναι και πάλι μαζί σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες του μπορεί να έχεις. Γι’ αυτό μην διστάσεις να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον και να επικοινωνήσεις απόψεις και ιδέες γιατί το πιθανότερο είναι να βρεις πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια για να επιτύχεις τα όνειρά σου. Σημαντικό είναι ότι μπαίνουν πιθανά συλλογικές προσπάθειες στη ζωή σου, καθώς είναι κυρίαρχο για σένα να προσπαθήσεις μέσα από  ομαδική δουλειά να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς.

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις με το ταίρι και τους φίλους σου και να θέσετε από κοινού στόχους ή να δραστηριοποιηθείτε μαζί σε ομαδικές προσπάθειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σηματοδοτήσει μία καινούργια συλλογική προσπάθεια και να αλλάξει άμεσα το ρου της προσωπικής σου ζωής.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί πιθανά ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη ή να υπάρξουν προτάσεις για μία νέα πορεία που θα οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη και αναγνώριση. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτό το δρόμο που έχεις επιλέξει δεν πρέπει να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου, καθώς οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι σφοδρές και αυτό να σου στοιχίσει. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της καριέρας σου.

Σήμερα τα επαγγελματικά σου μπορεί να απορροφήσουν  πολύ χρόνο δημιουργώντας προβλήματα  στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν σε νομικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον και ζητήματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι αυτή η αρχή θα αποτελέσει κομβικό σημείο στη ζωή σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με το  εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για εσένα και θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία στη ζωής σου.

Σήμερα ο έρωτας αποτελεί κομβικό στοιχείο γι’ αυτό κάνε μία νέα αρχή ιδιαίτερα αισιόδοξη με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα αποτελέσει η κινητήρια δύναμη για σένα.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, παράλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή, καθώς η ένταση πιθανά να είναι μεγάλη και να πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία συναισθήματα ζήλειας και καχυποψίας που σε καταβάλλουν σε σχέση με το ταίρι σου. Η  διαίσθηση είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει μοναδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και η ειλικρίνεια σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου ζητήματα.

  

Σήμερα προσπάθησε να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και φόβους ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου και θα απογειώσει το καρδιοχτύπι.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο δράσης τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα ανοίξουν δρόμους για νέες συνεργασίες σημαντικές για εσένα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού θα φέρουν πιθανά την πολυπόθητη αλλαγή στη ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή στον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτός που δεν θα σου επιτρέψει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.

Σήμερα αφιέρωσε την ημέρα στο ταίρι σου δίνοντας στη σχέση σας νέα πνοή και ώθηση.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα σηματοδοτήσει καταλυτικά την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

  

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις εργασίας που να σου ανοίγουν νέους δρόμους ή σημαντική εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, όπου γίνεται σαφές ότι αναγνωρίζεται η προσφορά σου. Νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σηματοδοτήσουν ευκαιρίες για νέα ανοίγματα αλλά και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Η στροφή στη σωματική υγεία δεν αποκλείεται, γι’ αυτό και είναι πιθανό να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα σου εξασφαλίσει ενέργεια και ζωτικότητα.

Σήμερα η έντονη προσοχή σου στη δουλειά μπορεί να προκαλέσει γκρίνια και αντιπαραθέσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα επικεντρώνεσαι στον έρωτα και δεν αποκλείεται να επιλέξεις μία νέα πορεία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να σε ωθήσουν σε συνεργασίες σε σχέση με την τέχνη, την προώθηση των ταλέντων σου και της αυτοέκφρασης σου.

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για ένα νέο ξεκίνημα με το/η σύντροφό σου που θα σηματοδοτήσει ένα νέο στάδιο στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα δώσει άλλη τροπή στην προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή τη μετακόμιση σου σε νέο σπίτι κάνοντας μία νέα αρχή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την κυκλοθυμία και τον έντονο συναισθηματισμό, καθώς είναι αυτά που δεν θα σε αφήσουν έχεις αντικειμενική κρίση για να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όποια κατάσταση.

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να ανοίξουν μία νέα περίοδο στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσει στον έρωτα.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το κοντινό του περιβάλλον και την επικοινωνία που έχεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα όπως αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κλείσει ζητήματα που πιθανά σε ταλάνισαν μέχρι τώρα και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο αφήνοντας πίσω ότι σε στεναχώρησε. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία ή τις δημόσιες σχέσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία για να επεκταθείς επαγγελματικά, η επιχειρηματολογία και η πειθώ σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις.

Σήμερα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για εσένα και το ταίρι σου που θα είναι έντονα επικοινωνιακό, κοινωνικό και γεμάτο διασκέδαση για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο μαγνητίζουν τους γύρω σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​