Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020

fgdgfdfgdgfddfd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να χρειάζεται να διεκπεραιώσεις και να δημιουργούν ένταση. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος όπου θα περάσετε όμορφα μαζί. Οι οικονομικές συζητήσεις που έρχονται συνδυαστικά μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα πιθανές εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και να σε ξαφνιάσει με ευχάριστο τρόπο αλλάζοντας τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου.

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια αλλά και στη δουλειά σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να περιορίσεις τον εκνευρισμό. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθεί στο ταίρι σου και στο να διασκεδάσεις μαζί του στον απόλυτο βαθμό. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό  στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις για ξεφάντωμα που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά ή για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα ο έρωτας σε αιφνιδιάζει και σε αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο κάτι που φαίνεται άμεσα και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου επανάσταση. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαράθεσης λεκτικές με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που κάνω είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με τα πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν ασφάλεια και σταθερότητα. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό αλλάζοντας ραγδαία τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα μπορείς να αντιμετωπίσεις με το ταίρι σου ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται συνδυαστικά για να σας προβληματίσουν, όμως τελικά σας δίνουν περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέα γνωριμία στο προσκήνιο που θα εντείνει τον συναισθηματισμό και θα απογειώσει το πάθος. 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να φέρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις σε οικονομικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και στρέφεσαι στο κοντινό περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους με φίλους που θα βοηθήσουν στο να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις της ημέρας.

Σήμερα οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα θα είναι ιδανικές καθώς το ξεφάντωμα θα βοηθήσει να περάσετε μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που έρχεται για να αλλάξει ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις κάθε νευρικότητα και διάθεση για κόντρα. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς είναι σημαντικό για εσένα για να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια μέσω του εισοδήματος σου. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο με τη βελτίωση οικονομικών όρων, μία αύξηση ή ένα μπόνους.

Σήμερα  το να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλάζει ριζικά οι κοινωνικές επαφές και διασκέδαση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να νιώσει σταθερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα πιθανόν να έρθουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον για να αλλάξουν το δημόσιο προφίλ σου. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα, να θυμάσαι ότι ο συναισθηματισμός θα οδηγήσει σε λάθη. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να απολαύσεις κάθε στιγμή με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που προϋποθέτουν χαρά και διασκέδαση γι’ αυτό απόλαυσε το.

Σήμερα εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου να είσαι βέβαιος ότι θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να δεις τη μετέπειτα πορεία σου με αισιοδοξία. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργεί προβλήματα με πρόσωπα του τελικού περίγυρου καθώς οι αντιπαραθέσεις είναι εύκολο να προκύψουν και να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σας. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος ότι σε προβληματίζει από το παρελθόν.  Προσοχή σε λάθη στην καθημερινότητα που θα σου στοιχίσουν. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τα έντονα συναισθήματα στη σχέση.

Σήμερα ρομαντισμός και αισθησιασμός λειτουργούν μοναδικά και απογειώνουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδική επανασύνδεση. 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις, να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις δεν θα σε βοηθήσουν στο ελάχιστο. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει συνεργασίες με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα αλλάξουν ριζικά το επαγγελματικό σου στάτους.

Σήμερα οι όμορφες στιγμές έρχονται μέσα από τις παρέες είναι κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και διαφορετικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσουν με τα συναισθήματά τους και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μοναδικούς έρωτες.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που καλό είναι να αποφύγεις γιατί δεν έχουν ακούσει προσφέρουν κάτι. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο αυξάνοντας τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανόν να σου δημιουργήσουν άγχος. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να δώσεις πρωτότυπες λύσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου όπου θα εξομαλύνουν το κλίμα και την ένταση.

Σήμερα οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν μπαίνουν εμπόδιο στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλάζοντας τις καθημερινές σας συνήθειες. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που ανατρέπουν τα δεδομένα στον έρωτα και στη ρουτίνα σου.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι μπορείς να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα λειτουργήσουν  ανανεωτικά στην ψυχολογία σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα εκμεταλλεύσου ξαφνικές προσκλήσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ο έρωτας είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, δείξε σύνεση και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις εντάσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα και θέλεις να λύσεις. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σε επιχειρηματικές κινήσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα οικονομικά σου δεδομένα.

Σήμερα το πάθος απογειώνεται και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για την προσωπική σου ζωή ώστε να περάσεις υπέροχα από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο για να εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό και τον πόθο στα ουράνια.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά προκαλώντας εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στην παρθένο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τις πιθανότητες για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι κατακόρυφα βοηθώντας το να ξεφύγεις από τους φόβους σου και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Σήμερα οι ξαφνικές προτάσεις για έξοδο και διασκέδαση ή θα λειτουργήσουν μοναδικά στη σχέση δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά για να παίξουν άκρως ανατρεπτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​