Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Παρασκευής 26 Απριλίου 2019

zdfgfdsg ΑΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΣΤΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στο πως θα επικοινωνήσεις τις ιδέες σου που είναι πρωτοποριακές και επαναστατικές, θέλοντας έτσι αποκτήσεις συμπαραστάτες σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οι ομαδικές δράσεις μπαίνουν στη ζωή σου, καθώς είναι ιδανικό για σένα να προσφέρεις σε συλλογικό επίπεδο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα και δημιουργεί εκρηκτικές συνθήκες σε σχέση με τους φίλους σου, πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιους που δεν συμφωνούν μαζί σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

Σήμερα η νευρικότητα δεν ωφελεί και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις για να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, η ένταση που εκπέμπεις όμως είναι αποτρεπτική.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυξάνονται κατακόρυφα υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που σου δημιουργεί έντονο άγχος και διάθεση να συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου εντείνει τη νευρικότητα και τη διάθεση για να επαναστατήσεις χωρίς λόγο, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο και να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα οποία σου συναισθήματα.

Σήμερα η ένταση της δουλειάς μπορεί να βγει στη σχέση σου, προσπάθησε να εκτονώσεις διαφορετικά τη νευρικότητα για να μην αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η συγκρουσιακή σου διάθεση όμως μπορεί να απομακρύνει το πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς η αισιοδοξία που νιώθεις είναι διάχυτη και αυτό βγαίνει έντονα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Σπουδές και σεμινάρια είναι πιθανό να σε ενδιαφέρουν, καθώς αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς σε έντονα με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου σε παρέες που μπορεί να βρεθείς, καλά θα κάνεις όμως να ρίξεις τους τόνους γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απομακρύνεις πρόσωπα από τριγύρω σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός μπορεί να εκτονωθεί και στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη νευρικότητα δεν θα βοηθήσει την πορεία της οποίας νέας γνωριμίας υπάρξει.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα εκνευρισμένος, κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε να εξηγήσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές διευθετήσεις σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο, κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την καχυποψία, τη νευρικότητα και τη διάθεση για συγκρούσεις κάτι που θα σου κοστίσει σε περίπτωση που εκδηλωθεί σε πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά.

Σήμερα ζήλια και νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσουν έντονο πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα, πρόσεξε την ένταση γιατί μόνο ζητήματα θα δημιουργήσει.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Καθίσταται έντονη ανάγκη σου να κρατήσεις ισορροπίες με αγαπημένα σου πρόσωπα ή με συνεργάτες, καθώς το αίσθημα της μοναξιάς μπορεί να κυριεύσει το μυαλό σου και να δημιουργήσει φόβους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί υπερένταση και είναι προτιμότερο να αφήσεις συζητήσεις με ήδη υπάρχοντες συνεργάτες ή σε σχέση με νέες συνεργασίες για σήμερα γιατί το πιθανότερο είναι να αντιπαρατεθείς σε έντονα και να μην έχουν την επιδιωκόμενη εξέλιξη που θέλεις.

Σήμερα καλό είναι να είσαι προσεκτικός με το/η σύντροφό σου γιατί η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, όμως η εριστική σου διάθεση θα είναι αιτία απομάκρυνσης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η καθημερινότητα λειτουργεί άκρως πιεστικά, καθώς το πρόγραμμά σου φορτώνεται με επιπλέον υποχρεώσεις και στη δουλειά πιθανό είναι να επωμιστείς επιπλέον αγγαρείες εντείνοντας το άγχος, τη γκρίνια, την επιθετικότητα με πιθανές τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ένταση και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις στον εργασιακό σου χώρο απότομα και να προκαλέσεις διενέξεις που θα σου κοστίσουν, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς την όποια κατάσταση με ψυχραιμία.  

Σήμερα η καθημερινότητα και ο εκνευρισμός αυξάνουν το στρες και μπορεί να εκτονωθείς στο ταίρι σου ανοίγοντας νέα μέτωπα.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φορτωμένο σου πρόγραμμα πιθανά να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και να επικεντρωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανές νέες γνωριμίες, καθώς το ερωτικό παιχνίδι καθίσταται σημαντικό για εσένα. Η ανάγκη να εκφραστείς μέσω της τέχνης είναι σπουδαία, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επισκεφθείς ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο αφού σου φτιάχνει τη διάθεση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την επαναστατική διάθεση χωρίς λόγο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με το σύντροφό σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην χαλάσεις το κλίμα της ημέρας και να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

  

Σήμερα μην εκτονώσεις πιθανή νευρικότητα στο/η σύντροφό σου γιατί θα προκαλέσεις προβλήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει όμως να διαχειριστείς την επιθετική σου διάθεση γιατί θα είναι αυτή που θα δημιουργήσει πρόβλημα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι επιτακτική ανάγκη για εσένα να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου, καθώς θέλεις να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα, ασφάλεια, φροντίδα. Έντονες είναι οι κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να υπάρχουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για να μην προκληθούν ανάλογα ζητήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Υδροχόο αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά σε πρόσωπα της οικογένειάς σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις απότομες συμπεριφορές.

Σήμερα  η νευρικότητα μπορεί να χαλάσει την άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα στη σχέση σου μην του επιτρέψεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι η νέα γνωριμία όμως κυκλοθυμία και εκνευρισμός μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην όποια εξέλιξη.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι κυρίαρχη η διάθεση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για χαλαρές συζητήσεις και όμορφες στιγμές. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και να αντιδράσεις απότομα σε κοντινό σου πρόσωπο προκαλώντας συγκρούσεις που μετά θα μετανιώσεις, καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

Σήμερα η μεταβαλλόμενη διάθεση και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν σήμερα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, πρόσεξε όμως γιατί η υπερένταση που εκδηλώνεις μόνο ζητήματα θα προκαλέσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Είναι σπουδαίο για σένα να περάσεις μία ήρεμη βραδιά με λίγους και καλούς ή με το ταίρι σου που θα εκδηλωθεί το έντονο πάθος. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον  Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεται δημιουργώντας προβλήματα στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων που τόσο επιθυμείς, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις  τα νεύρα σου.

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και εκνευρισμός μπορεί να χαλάσουν το κλίμα στις σχέσεις σου κράτησε χαμηλούς τόνους.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι η νέα γνωριμία, όμως η υπερένταση και η αντιδραστικότητα δεν βοηθούν στην όποια εξέλιξη των πραγμάτων.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι είναι ημέρα κατάλληλη για να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες τόσο στο σύντροφο, όσο και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά του είναι βέβαιο ότι θα τους πείσει να σε ικανοποιήσουν, αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε πιθανό εγωισμό και υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει στο να επαναστατήσεις για λάθος λόγους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας έντονα προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τυχόν νεύρα που μπορεί να υπάρχουν γιατί μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν με το σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει θα εξαρτηθεί όμως από τη συμπεριφορά σου η πορεία της.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχονται στο φως πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μην έχεις ξεπεράσει και να θολώνουν τις σκέψεις σου. Μέσα από τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό μπορείς να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό και να συγκρουστείς με πρόσωπα που είχες αφήσει πίσω σου προκαλώντας έντονα προβλήματα.

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να χαλάσει το άκρως τρυφερό και ρομαντικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν να σε γεμίσουν ένταση, προσπάθησε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα σου.  

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​