Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Τρίτης 23 Απριλίου 2019

sdftysr ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ, Νέα Αμμοχώστου

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη  και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, καθώς βλέπεις τα πάντα με έντονη αισιοδοξία. Η διάθεση να δεις φίλους από τα παλιά  και μακρινούς συγγενείς είναι διάχυτη και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε παρέες  που θα σε συνδέουν τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που θα συναναστραφείς. Η  συνοδός της Σελήνης με τον Δία  εντείνει την αισιοδοξία, το καλό κλίμα και είναι γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να περάσεις μία μοναδική ημέρα. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τετριμμένα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά αυτό θα σε ξεκουράσει.  

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι με το/η σύντροφό σου είναι έντονο και αισιοδοξία που σε διακατέχει απογειώνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα είναι ευεργετικές στην ερωτική σου ζωή.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και γεγονός είναι ότι η ένταση δεν λέει να κοπάσει, κάτι που βγαίνει έντονα στην επιφάνεια λόγω ανασφαλειών και φόβων που πιθανά νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν ή κληρονομικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σε ευνοεί καθοριστικά σε όποια οικονομική κίνηση θέλεις να πραγματοποιήσεις, καθώς  έχεις τη δυνατότητα να κάνεις άκρως επικερδείς συμφωνίες για εσένα ή συναλλαγές κάτι που θα σε ανακουφίσει από το άγχος πιθανών οικονομικών θεμάτων.

Σήμερα μπορείς να διαχειριστείς τον εκνευρισμό και να μετουσιώσεις στην ενέργειά σου αυτή σε έντονο πάθος και ερωτισμό για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σου κόψει την ανάσα και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις φοβίες και ενοχές.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να διατηρήσεις την ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη την ανασφάλεια της μοναξιάς μέσα σου. Πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις για νέες συνεργασίες, καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς τι θέλει ο άλλος, τι είναι ικανοποιητικό για εσένα και να διατηρήσεις τις ισορροπίες εκεί που πρέπει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία λειτουργεί άκρως ευεργετικά σε αυτό το επίπεδο, αφού πιθανές νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα είναι θετικότατες για σένα και θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να λύσεις όποια ζητήματα υπάρχουν στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικά, καθώς η αισιοδοξία σε κατακλύζει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα αποβεί καθοριστική στην προσωπική σου ζωή και θα εκτοξεύσει τη χαρά και τη θετικότητα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η καθημερινότητα είναι αυτό που σε απασχολεί, καθώς προκύπτουν υποχρεώσεις και αγγαρείες που φορτώνουν το πρόγραμμά σου και μπορεί να εκδηλώσεις έντονα και γκρίνια προκαλώντας δυσαρέσκεια σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σε βοηθά να χαλαρώσεις, να δεις τα πράγματα με μία πιο αισιόδοξη ματιά και να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει  σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο και μέχρι τώρα λειτουργούσε πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να κατακλύσει την ημέρα, βρες χρόνο για να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που να είναι άκρως θετική για εσένα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και εσύ δεν μπορείς να κατέβεις από τα σύννεφα, καθώς το κέφι, η παιδικότητα και η χαρά σε κατακλύζουν. Σημαντικό είναι για εσένα ο έρωτας και το φλερτ και το πιθανότερο είναι να στραφείς στο σύντροφο ή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς πρωταγωνιστείς και γοητεύεις στο πέρασμά σου. Η σύνοδος της  Σελήνης με τον Δία σε βοηθά  να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή και παράλληλα να προωθήσεις θέματα που μπορεί να αφορούν δημιουργικές σου δραστηριότητες, καθώς θα έχουν τη συμπαντική εύνοια.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου και αυτή η μέρα να σας μείνει αξέχαστη.  Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις και είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία άκρως θετική για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και εσύ επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει, καθώς η ανάγκη να συμπαρασταθείς και να ακούσεις τα οικεία σου πρόσωπα είναι διάχυτη. Έχεις ανάγκη να έρθει σε επαφή με τις ρίζες σου, αυτό βέβαια μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εσωστρέφεια και έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να εκδηλωθεί σε κυκλοθυμία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σε βοηθά να καθησυχάσεις πιθανές ανασφάλειες και κυκλοθυμικές τάσεις και να βρεις λύση σε οικογενειακά θέματα που θα είναι θετικές και εποικοδομητικές.

Σήμερα μοναδικές στιγμές τον προσωπικό σου χώρο μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς σήμερα ενδείκνυται για ρομαντισμό και τρυφερότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η ανάγκη να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς είναι έντονη. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους και να συζητήσεις μαζί τους χαλαρά παίρνοντας όμορφες στιγμές. Εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία βοηθάει στο να εξελιχθούν άκρως θετικά πιθανές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στο επαγγελματικό πεδίο.

  

Σήμερα εξέπληξε το ταίρι σου με μία κοντινή απόδραση και είναι βέβαιο ότι θα απογειωθεί η θετικότητα και η χαρά στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο που θα σε γεμίσει αισιοδοξία, κέφι και ζωντάνια.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε αγχώνουν.  Λογαριασμοί και εκκρεμότητες πιθανά  να εντείνουν φόβους και ανασφάλειες, έχεις όμως την ευκαιρία με υπομονή και επιμονή να δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα έξοδά σου. Η σύνοδος  της Σελήνης με τον Δία  λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε οικονομικά θέματα και έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή ακόμα να υπάρξουν δυνατότητες να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη αυτοπεποίθηση.   

Σήμερα το πάθος περισσεύει και έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο υπό το φως των κεριών.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό και την ανάγκη για ασφάλεια.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τους στο περιβάλλον σου  ανάγκες και θέλω που έχεις με σκοπό βέβαια να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Σημαντικό είναι όμως να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και τον εγωισμό γιατί αυτό θα δημιουργήσει διάθεση και αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σε βοηθά στο να πραγματοποιήσεις όποιους στόχους έχεις θέσει σε νέες συνεργασίες και να καταφέρεις να πείσεις τους γύρω σου γι’ αυτά που αποζητάς, κάνοντάς τους να ικανοποιήσουν την οποία σου επιθυμία και ανάγκη.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καθώς θα δείξει την καλύτερη διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν  και να είναι άκρως σημαντικές στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η εσωστρέφεια είναι ακόμα έντονη, καθώς τραύματα και πληγές του παρελθόντος έχουν έρθει στο φως και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Αυτό σε οδηγεί σε μοναχικότητα και σε μία θολή προσέγγιση των πραγμάτων, καλό θα είναι λοιπόν να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας για να καταφέρεις να ισορροπήσεις στη διάθεσή σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής και να αφήσεις πίσω σου ψυχολογικά βαρίδια που μέχρι τώρα αποτελούσαν εμπόδιο στην οποία σου εξέλιξη.

Σήμερα απόλαυσε την παρέα του/ης συντρόφου σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και δημιούργησε το κατάλληλο ρομαντικό και τρυφερό κλίμα που θα απογειώσει τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία επιστροφή πρόσωπο του παρελθόντος  είναι  ικανή να απογειώσει την ψυχολογία σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και επιθυμείς διακαώς να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις για κοινωνικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, να πεις απόψεις και προτάσεις άκρως εκκεντρικές και πρωτοποριακές που θεωρείς ότι έχουν έρεισμα σε αυτούς. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν στο να προωθήσεις σημαντικά στόχους και φιλοδοξίες. Η κοινή προσπάθεια σε συλλογικές δράσεις έχει να σου δώσει πολλά.

Σήμερα η ομαδική προσπάθεια που καταβάλλετε με το ταίρι σου έχει να προσδώσει θετικά αποτελέσματα που θα απογειώσουν τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που Θα αποδειχθεί άκρως ευνοϊκή για την ερωτική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να αυξάνονται στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που πιθανά να εκτοξεύσει το άγχος και τη διάθεση για αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Αξιοποίησε την εργατικότητα και τη σκληρή προσπάθεια που μπορείς να καταβάλεις και δεν θα χάσεις. Η σύνοδος με τον Δία μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες νέες γνωριμίες ή προτάσεις μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που να αποβούν καθοριστικές για την καριέρα σου και να σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά και σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να βρεις το χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να αποδειχθεί άκρως σημαντική για εσένα.  

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​