Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018

ifg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε προτρέπει να  βρεις χρόνο για  εσένα ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις που σε απασχολούν.  Είναι πιθανόν να μην βλέπεις τα πράγματα  αντικειμενικά με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να γίνεις καχύποπτος/η με όλους, ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους!  Το  τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη  είναι πιθανό να δημιουργήσει θέματα με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.  Σε περίπτωση που διαφωνήσεις με κάτι που θα σου πουν   θα το δείξεις με στόμφο καθώς η πληθωρική σου προσωπικότητα θα είναι ασυγκράτητη! Προσπάθησε να την συγκρατήσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις αρκετά  με τις αντιδράσεις σου!

Σήμερα θα είσαι είτε υπεραισιόδοξος/η είτε υπέρ-απαισιόδοξος/η και  αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως και οι δύο περιπτώσεις θα κουράσουν το σύντροφό σου ακόμα και εσένα τον ίδιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  και έχεις ένα αισθηματικό ζήτημα  στο οποίο κρατάς χαμηλό προφίλ πρόσεξε μήπως γίνει κάτι που θα σε εκθέσει.

 

Ταύρος

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς θέλεις να βρεθείς κοντά τους και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία οποίος βρίσκεται στον Τοξότη  είναι πιθανό να σου προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις κατά τις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα οι οποίες θα προκαλέσουν αμηχανία στην παρέα.  Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα για εσένα.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο.

Σήμερα  θα έχεις την τάση να προσπερνάς οτιδήποτε και αν σου πει ο/η σύντροφός σου με χαρακτηριστική ευκολία και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό θα τον/ην εκνευρίσει! Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν/ην που θέλεις προκειμένου να πάρει το πράσινο φως.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς και τις ανασφάλειες που σχετίζονται με την κοινωνική σου καταξίωση.  Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κινήσεις οι οποίες μπορεί να χαρακτηριστούν  από παρορμητικές έως ριψοκίνδυνες, προκειμένου να επιτύχεις κάποιους στόχος που έχεις θέσει και σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Ο λόγος  είναι πως θα έχεις την  τάση να μην τους ακούς και δεν θα  μπορέσεις να κρατήσεις ούτε τα προσχήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις  τις ισορροπίες για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις διαφορετική γνώμη από τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα θέμα που αφορά τη σχέση σας, όμως καλό θα ήταν να μην κάνεις του κεφαλιού σου γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  επικεντρώσου σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και μην ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφισβητείς πληροφορίες και απόψεις τρίτων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα κάνει την αμφισβήτηση το alter ego σου!  Οι διαφωνίες θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις επί των συζητήσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και εσύ θα μείνεις ευχάριστα απασχολημένος/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη  θα ενισχύσει τις διαφωνίες και θα δώσει και ένα τόνο υπερβολή σε αυτές!  Προσπάθησε να συγκρατηθείς ιδιαίτερα στον τρόπο που θα δείξεις τις ενστάσεις σου διαφορετικά πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είσαι τόσο ψύχραιμος/η ώστε να συζητήσεις μία διαφωνία που έχεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε καλύτερα να τον/ην πάρεις και να  πάτε για ένα ποτό! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχουν καλοθελητές που θα ενημερώσουν  όλους τους ενδιαφερόμενους!

 

Λέων

Σήμερα όλα τα απωθημένα και τα κρυμμένα συναισθήματα σου θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από μία συζήτηση  με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.  Η Σελήνη  έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να  μη νιώθεις άνετα ούτε καν με τη σκέψη σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα αυξήσει τον εκνευρισμό σου και δεν θα κάνεις προσπάθεια να το κρύψεις. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η  καθώς θα αδικήσεις κάποιους ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και σε οικονομικές συμφωνίες, γιατί μία απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Σήμερα είναι μία ημέρα που η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και αυτό είναι το καλό κομμάτι της υπόθεσης, το κακό θα είναι αν  έχεις σύντροφο και ενδώσεις σε κάποιον άλλο πειρασμό! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να ενδώσεις ελεύθερα αλλά χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Παρθένος

Σήμερα θα αποζητήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα  δημιουργήσει  τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να διαχειριστείς λάθος κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αιτία θα είναι η υπερβολική αισιοδοξία  ακόμα και η  υπερβολική απαισιοδοξία που θα έχεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις τα πράγματα όπως είναι. Η ημέρα δεν ενδείκνυται  για νέες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων  καθώς  θα έχεις την τάση να  βιάζεσαι και να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε σοβαρά ζητήματα.

Σήμερα θα είσαι αρκετά χαλαρός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα τον/ην ξαφνιάσει ευχάριστα,  όμως πρόσεξε μην περάσεις στο άλλο άκρο που είναι να μην του/ης δίνεις σημασία! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τι θα πεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς ακόμα και εσύ μπορεί να χάσεις το μέτρο και να υπερβάλλεις με τα λόγια σου!

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές οι οποίες θα προκύψουν από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά ενδέχεται  να υπάρξουν και κάποιες  αγγαρείες.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και  θα γεμίσει την ημέρα σου με αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες καλείται να φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει  με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει  υπερβολικά αισιόδοξο/η και να μην  οργανώσεις καλά το χρόνο σου. Καλό θα ήταν μην αφήσεις  τίποτα για τελευταία στιγμή πιστεύοντας πως θα γίνει ένα θαύμα και θα προλάβεις, γιατί μετά θα τρέχεις!

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να αφήσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας για να βγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να παρασύρεις και εκείνον/η να αφήσει τις δικές του! Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε το φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον  και προτίμησε να το εξασκήσεις έξω από αυτό!

 

Σκορπιός

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα από το πρωί καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να νιώσεις υπέροχα!  Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αν διαθέσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εκεί θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, το λιγότερο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις υπερβολής. Πρόσεξε ιδιαίτερα εάν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις ή να κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει.  Η εγκράτεια είναι η λέξη που θα πρέπει να θυμάσαι  καθώς ο Δίας θα δημιουργήσει «παρενέργειες»!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να χάσεις το μέτρο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές στη διασκέδαση, στις καταχρήσεις ακόμα και στο φλερτ! Σε περίπτωση που έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η!

 

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολούν έντονες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολος να κρατήσεις τη συνηθισμένη αισιοδοξία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει το υπόβαθρο για ανησυχίες κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  δεν θα είναι βοηθητικό, καθώς θα σε ωθήσει να κρύψεις τα θέματα που υπάρχουν αντί να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να καταφέρεις να τα λύσεις.  Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα  διαφορετικά αργότερα θα προκύψουν κι άλλα και θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου προς τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να  φανεί πως αδιαφορείς για ένα δικό του/ης ζήτημα και αυτό να τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για μία νέα γνωριμία θα είναι έκδηλος αλλά μη βιαστείς να υποσχεθείς πολλά!

 

Αιγόκερως

Ακόμα και η πιο απλή, ανώδυνη συζήτηση σήμερα με συγγενείς και γνωστούς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη και να ανάψει τα αίματα! Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις χρόνο μαζί του συζητώντας.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις έναν τόνο υπερβολής σε όλα.  Πρόσεξε τις συζητήσεις θα κάνεις καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψουν διαφωνίες  τις οποίες  ίσως να δυσκολευτείς να διαχειριστείς.  Αιτία θα είναι ο εκνευρισμός σου  ο οποίος  ενδέχεται να είναι υπερβολικός και όχι μόνο να μη σε βοηθήσει αλλά να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό θα ήταν να κρατήσεις τρίτα πρόσωπα εκτός της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου, ακόμα και αν αυτά ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε για εσένα προσωπικά και αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η ήμερα δεν κρατάει μυστικά!

 

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώθεις πως χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις ικανότητες σου αλλά και τα ταλέντα σου, με αποτέλεσμα να ρίξεις το βάρος σου στα οικονομικά σου θέματα καθώς αποζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Η Σελήνη στους Ιχθύς θα τονίσει κάθε είδους ανασφάλεια που έχεις με αποτέλεσμα να τις βλέπεις όλες κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη  ενδέχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου  περίγυρο με αποτέλεσμα να αφήσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου σε αναμονή.  Αυτό  που χρειάζεται είναι να ιεραρχήσεις αυτά που έχεις να κάνεις και να μην ξοδεύεις χρόνο χωρίς λόγο και αιτία!

Σήμερα είναι  πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου λόγω του τρόπου που χειρίζεσαι ένα οικονομικό σου ζήτημα και καλό θα ήταν να τον/ην ακούσεις καθώς εσύ θα έχεις μία ροπή προς τα έξοδα και τις λάθος κινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  λάθος προσέγγιση σε αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να σου στοιχίσει αυτό που πάει να ξεκινήσει μεταξύ σας.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου δημιουργώντας σου εγωιστικές τάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να προβάλλεις στους άλλους τον εαυτό σου με το σωστό τρόπο. Αυτό ενδέχεται να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, για αυτό θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους.  Το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία τάση για υπερβολές και υποσχέσεις που δεν είναι δυνατόν να καταφέρεις να εκπληρώσεις.  Σε κάθε περίπτωση είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οτιδήποτε και αν το κάνεις θα το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό!

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κάτι που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον ούτε καν ο/η σύντροφός σου. Σε περίπτωση που το αφήσεις να φανεί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τις λάθος κινήσεις προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αυτές που χαρακτηρίζονται από τόνο υπερβολής.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​