Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2018

xgfhdf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και υποδηλώνει πως σήμερα θα έχεις αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις πληροφορίες που θα λάβεις, καθώς είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δείχνει πως θα υπάρχει μία τάση να κρυφτούν κάποια πράγματα ή να λεχθούν τελείως διαφορετικά από ότι είναι. Πρόσεξε  τους ανθρώπους στους οποίους θα δείξει την εμπιστοσύνη σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν γνωρίζεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να ωραιοποιήσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου, όμως θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου προκειμένου να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υψηλές προσδοκίες για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ασχοληθείς κατά βάση με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει στο μυαλό σου λογαριασμούς, υποχρεώσεις και διευθετήσεις που σχετίζονται με αυτά.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε κίνηση που θα κάνεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως μπορεί να γίνει κάποιο λάθος. Πρόσεξε μη χάσεις κάποια έγγραφα σου  που σχετίζονται με τραπεζικά προϊόντα ή το δημόσιο. Σε περίπτωση που έχεις κάποιο ραντεβού προκειμένου να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα πρόσεξε καθώς μπορεί να ξεχάσεις κάποιο σημαντικό χαρτί που χρειάζεσαι μαζί σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία δεν θα είναι εύκολο να δεις τα πράγματα όπως είναι ούτε όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε να μη βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν και θέλει προσοχή.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα που επιθυμείς την προσοχή των άλλων είτε οι συναναστροφές σας είναι προσωπικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να βρεθούν κοντά σου κόλακες οι οποίοι έχουν απώτερο σκοπό να σε πλησιάσουν για τους δικούς τους λόγους . Φρόντισε να δείξεις την εμπιστοσύνη σου μόνο σε άτομα που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν και απόφυγε σημαντικές κινήσεις είτε σε αισθηματικά είτε σε επαγγελματικά θέματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που ο/η σύντροφός σου μπορεί να ασκήσει μεγάλη επιρροή πάνω σου απλά και μόνο αν σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η για να μην παρασυρθείς από αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φαίνεται εξαιρετική όμως η αλήθεια  είναι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να αποσυρθείς στα ενδότερα και να δεις όσο λιγότερο κόσμο γίνεται καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε κάνει αρκετά  εσωστρεφή. Βέβαια αυτό  δεν είναι αρνητικό καθώς η αλήθεια είναι πως ο οργανισμός σου θα σου δώσει σήμα πως χρειάζεται ξεκούραση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς υποδηλώνει πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα ακούσεις νέα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην πάρεις θέση σε ζητήματα που δεν σε αφορούν και αν σου ζητηθεί η γνώμη σου από κάποιο φίλο σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται.

Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις ζητήματα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου μόνο για εσάς τους δύο, καθώς ακόμα και η καλοπροαίρετη παρεμβολή κάποιου στα δικά σας θέματα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως υπάρχει παρασκήνιο πίσω από μία πρόσφατη γνωριμία και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

Λέων

Σήμερα οι αγαπημένοι σου φίλοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει τηλέφωνα, συναντήσεις και νέα από εκείνους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει μέσα στα νέα τα οποία θα ακούσεις είναι και κάποια τα οποία θα φτάσουν στα αυτιά σου λίγο διαφορετικά από τι είναι. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ηθελημένα είτε άθελα των ανθρώπων που θα σου τα μεταφέρουν, για αυτό καλό θα είναι πριν αποφασίσεις είτε να χαρείς είτε να εκνευριστείς με κάτι να το διασταυρώσεις ώστε να δεις πως έτσι είναι.

Η ημέρα θα είναι βοηθητική για να «θρέψει» απάτες και αυταπάτες για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν έχεις βρει το σύντροφό σου/η προσπάθησε να μην αφήσεις την κρίση σου να επηρεαστεί από κάτι που μπορεί να σου πει ένα τρίτο πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς θα έχεις μία ροπή προς τις λάθος επιλογές.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς θέλεις να δείξεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και μάλιστα χωρίς βοήθεια από κανέναν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά από ότι τα σκέφτεσαι. για αυτό απόφυγε μεγάλες δηλώσεις και σημαντικές αποφάσεις. Η αίσθηση πως είσαι άτρωτος/η και ικανός/η να τα φέρεις όλα εις πέρας μόνος/η σου θα είναι έντονη σήμερα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως ίσως να χρειαστείς βοήθεια από τους άλλους  καθώς τα πράγματα είναι πιο ζόρικα από ότι περιμένεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έρθεις σε επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου όμως αυτά που θα ακούσεις μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως βέβαια και αυτά που θα του πεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία  μπορεί να σε μπερδέψει για αυτό κράτησε αποστάσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις μία δικαιολογία για να μην πας στη δουλειά ή για να λείψεις μερικές ώρες, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να φύγεις από οτιδήποτε σε κουράζει. Προσπάθησε να φανεί συνεπής έστω στις πιο σημαντικές υποχρεώσεις που έχεις να κάνεις σήμερα. Αν δεν προσπαθήσεις είναι πολύ πιθανόν να μην καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ούτε αυτές, και μετά θα χρειαστεί να βρίσκεις δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγεις τις συνέπειες που θα έχεις!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον/τη σύντροφό σου καθώς  «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον». Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να  φιλτράρεις ένα  αισθηματικό σου θέμα με τη λογική και να μην τρέφεις απάτες και αυταπάτες.

 

Σκορπιός

Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του ένα ζήτημα που σχετίζεται με το δημόσιο, με μία επιχείρηση ή με μία οικονομική υποχρέωση που έχεις και αφορά τρίτους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε προτρέπει να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά ζητήματα ενδεχομένως και οικονομικής φύσεως αλλά να το κάνεις με προσοχή.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος διαχείριση σε ένα οικονομικό σου ζήτημα ή ακόμα και σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με  μία γραφειοκρατική διαδικασία. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς  ενδέχεται να είσαι και αφηρημένος/η και αυτό να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση που υπάρχει στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση και να μην επαναπαυτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αρκετή δόση παραμυθιού και αυτό δεν είναι πάντα θετικό.

 

Τοξότης

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα  σου δοθούν ευκαιρίες να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει τη σημασία που έχουν οι διαπροσωπικές σχέσεις για εσένα αλλά και τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει ότι μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα σχετικό με το σπίτι σου στο οποίο  ενδέχεται να πάρεις λάθος απόφαση. Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις ανθρώπους και καταστάσεις καθώς θα είναι η μεγαλύτερη παγίδα για εσένα σήμερα, και θα πρέπει να βρεις τρόπο να την αποφύγεις.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς έχεις ίδιες πιθανότητες είτε να πεις ψεματάκι στον/τη σύντροφό σου είτε να ακούσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα θα πάρεις φόρα αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσεκτικές κινήσεις, για να μην γίνει κατηφόρα!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις κουρασμένος/η πριν καν ξεκινήσεις τις δουλειές σου καθώς και μόνο που σκέφτεσαι το βεβαρημένο πρόγραμμα της ημέρας σου είναι αρκετό. Η Σελήνη βρίσκεται στους  Διδύμους και φροντίζει να σου υπενθυμίζει υποχρεώσεις  ρουτίνας αλλά και αγγαρείες!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα παρασύρει το μυαλό σου σε σκέψεις  οι οποίες βέβαια θα είναι ουτοπικές.  Προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει καθώς θα χάσεις  την οργανωτική σου ικανότητα και την πρακτική σου σκέψη, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Σήμερα  ακόμα και αν υπάρχουν λόγοι που προτιμάς να μείνεις σπίτι σου ώστε να ξεκουραστείς και να μη δεις τον/τη σύντροφό σου, προτίμησε να είσαι ειλικρινής μαζί του/ης και να μην βρεις δικαιολογίες που δεν ευσταθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Υδροχόος

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση νέων χόμπι όπως είναι η ζωγραφική ή οτιδήποτε άλλο θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργικός/η. Υπεύθυνη για αυτό θα είναι η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους καθώς θα εξάρει τη φαντασία σου και θα σε ωθήσει να αναζητήσεις τρόπους και δραστηριότητες προκειμένου να τη διοχετεύσεις κάπου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως πέρα από τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες θα  έρθουν στην επιφάνεια και οι ικανότητές σου να βρίσκεις δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγεις δύσκολες καταστάσεις!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η καθώς θα πεις πολλά πράγματα στο/η σύντροφο σου που δεν πρόκειται να τηρήσεις! Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η και επίσης πολλά σε αυτόν/ην που σου αρέσει!

Ιχθύες

Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ή με την οικογένεια σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους.  Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επίλυσή τους καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως οποιαδήποτε εμπλοκή σε συζητήσεις σοβαρών θεμάτων μπορεί να σε αποσυντονίσει! Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η για αυτό και δεν θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί προσήλωση και σκέψη.  Προσπάθησε να αποφύγεις τα «οικογενειακά συμβούλια» με έντεχνο τρόπο για να μην εγείρεις αντιδράσεις!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  καθώς μπορεί να μεταφέρεις στον/τη σύντροφό σου κάποια πράγματα που σε ενοχλούν εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που τα σκέφτεσαι εσύ, με αποτέλεσμα να μην του/ης δώσεις τη σωστή εικόνα. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι νέες γνωριμίες χρήζουν προσοχής καθώς μπορεί να μην έχουν «αγνές προθέσεις»!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​