Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σου αφήσει επιλογές να σκεφτείς και τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που θα διεκδικήσεις οτιδήποτε μπορεί να παρεξηγηθεί καθώς  δεν θα είναι εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις αυτά που αισθάνεσαι. Προσπάθησε να προσέξεις ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις.  Ακόμα ενδέχεται να υπάρξει και ένα θέμα στο σπίτι το οποίο θα είναι εύκολο να διευθετηθεί εάν αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις για να γίνεις κατανοητός/η στο σύντροφό σου καθώς η ημέρα δεν θα βοηθήσει χωρίς προσπάθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς  ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρουσιάζεις τον εαυτό σου κάπως διαφορετικά από αυτό που  θέλεις να δείξεις σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς σήμερα θα νιώσεις πως οι επαφές με τους άλλους, ακόμα και αν αυτοί είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, θα σε κουράσουν περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να συντονιστείς με αυτά που πρέπει να κάνεις και αυτούς που πρέπει να δεις προκειμένου να μην παρεξηγηθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε ακόμα και αν είσαι κακόκεφος/η και κουρασμένος/η να κρατήσεις κάποια προσχήματα που είναι απαραίτητα για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα  πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει ούτε ο/η σύντροφός σου όμως η αλήθεια είναι πως περιμένεις στη γωνία για να του/ης βρεις ένα ψεγάδι και να τον κατηγορήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις κινήσεις σου προς αυτόν/η που σου αρέσει γιατί μπορεί να εκτεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαφές σου με ανθρώπους, συλλόγους και ομάδες με τις οποίες ασχολείσαι ενεργά θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα σου δημιουργηθεί συναισθηματική υπερχείλιση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς  διαφορετικά οι φίλοι σου και όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα θα πληρώσουν τα σπασμένα. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εντάσεις σε μία ομάδα ανθρώπων καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο ο τρόπος με τον οποίον θα επιχειρήσεις να τον διεκδικήσεις δεν θα σε βοηθήσει. Αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Σήμερα  είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου για κάποιο θέμα που σχετίζεται με μία ομάδα ή ένα σύλλογο για αυτό καλείσαι να δείξεις τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να αποφύγεις μεγαλύτερες εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει διαφορετικά οτιδήποτε και να πεις σήμερα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και να μην σε αφήνουν να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό/η στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και με διάθεση να δείξεις στους άλλους τι αξίζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει τα σχέδιά σου καθώς θα είναι δύσκολο να πείσεις τους άλλους για αυτά που θέλεις. Απόφυγε διεκδικήσεις στον επαγγελματικό τομέα και προσπάθησε απλώς να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ εσού και ενός προϊσταμένου ή υφιστάμενου σου για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μη δώσει αφορμές.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου κάνει παράπονα καθώς θα νιώσει πως τον/ην παραμελείς και επειδή έχει δίκιο προσπάθησε να βρεις τρόπο  να του/ης χρυσώσεις το χάπι και όχι να προσπαθήσεις να τον/ην πείσεις πως έχει άδικο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς οι προθέσεις σου μπορεί να  παρερμηνευτούν από αυτόν/ην που σου αρέσει.

  

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις της για αυτό και θα παρατηρήσεις πως σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για εσένα καθώς θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα σε επαναφέρουν στην τάξη και  αυτό θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς αυτό θα προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα σε μία  περίεργη μέρα.

Σήμερα  θα νιώσεις πως δεν έχεις τα ίδια θέλω με τον/τη σύντροφό σου όμως καλό θα ήταν να μην το γενικεύσεις αυτό καθώς θα τον/ην αδικήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δείξεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τα στοιχεία του εαυτού σου που και εσύ ο/η ίδιος/α θα ερωτευόσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεγονότα και αναμνήσεις του παρελθόντος εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σου δημιουργούν αναστάτωση καθώς δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με το πρόγραμμα που έχεις  σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει με εύκολο τρόπο να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Λόγω αυτού είναι πιθανό να αναζητήσεις άλλους τρόπους για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση και ένας από αυτούς είναι η βόλτα στα μαγαζιά και τα ψώνια. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και προβείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι λόγο παρόρμησης καθώς μετά θα δημιουργήσεις οικονομικό έλλειμμα στο πορτοφόλι σου.

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου μήπως εσύ κρατάς αποστάσεις και δεν τον/ην αφήνεις να σε πλησιάσει συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην πιέσεις την κατάσταση με μία πρόσφατη γνωριμία για να μην παρεξηγηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει να κρατήσεις τη γνώμη σου και τις απόψεις σου σταθερές αλλά ούτε και να τις επικοινωνήσεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για κάτι που πιστεύεις και δεν θα είναι εύκολο για εσένα να βρεις τρόπο να αντικρούσεις τα επιχειρήματα τους. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και πάρεις αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι αποτέλεσμα δικής σου σκέψης αλλά των άλλων.

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να επιχειρηματολογήσεις απέναντι σε κάτι που θέλει ο/η σύντροφός σου για αυτό και θα δυσκολευτείς πολύ να του/ης πεις όχι. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιο άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα να εισβάλει στη ζωή σου  με τους δικούς του όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα -όπως και η χθεσινή- θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις διαφορετικά δεν θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα σε βοηθήσει να πειθαρχήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δυσκολευτείς να πείσεις τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει για σήμερα. Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου αλλά να τον επιβραβεύεις για κάθε υποχρέωση που θα τελειώνεις καθώς αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο για να καταφέρεις τελικά να τις διευθετήσεις όλες. Ιδιαίτερη προσοχή  δείξε στο εργασιακό σου περιβάλλον και μην εξωτερικεύσεις την πίεση που νιώθεις εκεί.

Σήμερα  μπορεί να είσαι κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις που είχες όμως αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να εκτονωθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις στενές αισθηματικές επαφές σήμερα γιατί η ημέρα κρύβει παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε βοηθά να νιώσεις ευδαιμονία με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς. Βέβαια το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς σήμερα αν δεν φορτίσεις τις μπαταρίες σου δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες σκέψεις που σχετίζονται με καταστάσεις του παρελθόντος και θα  δημιουργήσουν περίεργα συναισθήματα έστω και προσωρινά. Αναζήτησε την παρέα των φίλων και του/ης συντρόφου σου καθώς αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να μην παρασυρθείς από αναμνήσεις του παρελθόντος.

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο να πεις κάτι που θέλεις στον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα  στη σχέση σας ιδιαίτερα αν αυτά που θέλεις να πεις σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μία γνωριμία που σε  ενδιαφέρει και μην τα παίρνεις όλα αψήφιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνει σπίτι σου και να ασχοληθείς μόνο με σημαντικές υποχρεώσεις που έχεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό φέρνει την οικογένεια σε πρώτο πλάνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον  Καρκίνο θα σου δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις καθώς οι αποφάσεις που πρέπει να  πάρεις και αυτά που θέλεις να κάνεις δεν ταυτίζονται. Προσπάθησε να αποφύγεις τον άκρατο συναισθηματισμό καθώς θα υπάρξουν ζητήματα να διευθετήσεις που χρειάζονται λογική και επιχειρήματα και όχι συναισθηματική υπερχείλιση.

Σήμερα  θα χρειαστεί να βρεις εσωτερική ισορροπία  ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σου διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου χωρίς να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς αυτό που δείχνεις είναι διαφορετικό από αυτό που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ώστε να ανταλλάξετε τα νέα σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει μικρά εμπόδια στην ημέρα καθώς δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τις πραγματικές  επιθυμίες ή ανησυχίες που έχεις. Είναι πιθανό να φανείς ακόμα και απόμακρος/η κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης καθώς κανείς δεν θα καταλάβει πως είσαι απορροφημένος/η με τις σκέψεις σου. Προσπάθησε βρεις τρόπο να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν με συγκεκριμένους ανθρώπους καθώς έτσι θα νιώσεις ανάλαφρος/η.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να παρεξηγήσει τα λόγια σου καθώς θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράσεις οτιδήποτε θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μικρά επικοινωνιακά εμπόδια καθώς δεν θα καταφέρεις να της δείξεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδεύεις εδώ και τώρα με οικονομικές εκκρεμότητες, αν και αυτό μπορεί να  μην είναι εύκολο να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες από αυτές που έχεις σε αναμονή καθώς σήμερα θα είσαι συγκεντρωμένος/η σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου να έχουν φθίνουσα πορεία. Μην αφήσεις υποθετικές σκέψεις να σε ρίξουν και δούλεψε προς την κατεύθυνση που θέλεις προκειμένου να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί διερμηνέα προκειμένου να καταλάβει τι θέλεις καθώς θα είναι δύσκολο να του/ης εκφράσεις τις ανησυχίες σου και αυτά που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις την έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθεις σήμερα να λειτουργήσει υπονομευτικά και να καθορίσει ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​