Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019

strydtryuhr6 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ιδιαίτερη άνεση με τους ανθρώπους που επιθυμείς!  Ανάμεσα στις συναντήσεις θα προκύψει και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό βάλε τα δυνατά σου για να το εντυπωσιάσεις!  Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα αλλάξει τη διάθεσή σου και τις βλέψεις σου και θα σε κάνει να αναζητήσεις το σπίτι σου προκειμένου να ξεκουραστείς!  Το εξάγωνο που  θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως έχεις πιθανότητες να διευθετήσεις με επιτυχία ένα οικονομικό σου ζήτημα ή να τακτοποιήσεις κάποιο λογαριασμό.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σώσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφό σου και θα  σας βοηθήσει να περάσετε μία πολύ όμορφη ημέρα είτε αποφασίσετε να βγείτε έξω είτε μείνετε σπίτι.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η επιτυχία σε ένα αισθηματικό ζήτημα είναι πολύ πιθανή.

 

Ταύρος

Σήμερα θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές που σχετίζονται με τράπεζες και δημόσιους φορείς και η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει σε αυτό.  Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βοηθήσει στο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.  Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε παρακινήσει να κανονίσεις μία συνάντηση ή να πιείς ένα καφέ, με ένα πρόσωπο που ξέρεις πως μαζί του μπορείς να συζητήσεις άνετα οτιδήποτε σε απασχολεί.  Το εξάγωνο που  θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται  στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις ενέργεια για να αφιερώσεις το δεύτερο μισό της ημέρας σου, στις δημόσιες σχέσεις!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα από το απόγευμα και έπειτα καθώς θα είσαι επικοινωνιακός/η και δραστήριος/η και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και εσύ θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να εξελιχθεί.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις, πάντα όμως με τον κατάλληλο τρόπο.  Συμβουλεύσου κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και το/η σύντροφό σου καθώς η βοήθεια του/ης θα είναι πολύτιμη  για τις αποφάσεις σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα οι οποίες ενδέχεται να γιγαντωθούν όμως μόνο στο μυαλό σου και όχι στην πραγματικότητα.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να τρέξεις προκειμένου να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις για αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να  του/ης δώσει σημασία καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τα δικά σου και μπορεί να τον/ην «ξεχάσεις».  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να εξελίσσεται με πιο γοργούς ρυθμούς.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις έντονα την ανάγκη να διαφυλάξεις τα θέματα που σε απασχολούν αλλά και τις επόμενες κινήσεις σου σχετικά με αυτά.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα ενισχύσει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να μοιραστείς ακόμα και με ανθρώπους εμπιστοσύνης κάτι που σε απασχολεί.  Όσο περνούν οι ώρες  θα επανέλθεις στη φυσιολογική σου διάθεση, καθώς το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε  ξυπνήσει από τη νιρβάνα των τελευταίων ημερών και θα σε επαναφέρει στην ενεργό δράση.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως θα συναντήσεις ανθρώπους  του στενούς σου περιβάλλοντος, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξει να τον/ην δεις κατά το δεύτερο μισό της μιας και το πρωί μπορεί να ξυπνήσεις χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Αν είσαι ελεύθερος/η οι συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου μπορεί να φέρουν και νέα ειδύλλια.

 

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με το τηλεφώνημα ενός φίλου σου ή με μία συνάντηση για καφέ που μπορεί να έχεις κανονίσει μαζί του καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε αφήσει χωρίς κόσμο στο πλάι σου.  Η επικοινωνιακή σου διάθεση για άλλη μία ημέρα θα κάνει τη διαφορά και μπορείς να την «εκμεταλλευτείς» για να  διευθετήσεις οτιδήποτε έχει σε εκκρεμότητα.  Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σου δημιουργήσει  εσωστρέφεια που θα σε αναγκάσει να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες να διευθετήσεις ορίστηκα ένα επαγγελματικό σου  ζήτημα.

Σήμερα  θα νιώσεις την ανάγκη να δεις το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρώτο θέλεις να δεις και λίγο τους φίλους σου,  όμως πρόσεξε πως θα αλλάξεις τις «προτεραιότητες».  Αν είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται να υπάρξει φλερτ και αισθηματική κινητικότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα όπως και τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις ακόμα και αν το θέλεις.  Προτίμησε να τα διευθετήσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς τότε θα είσαι πιο συγκεντρωμένος/η σε αυτά.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα δεχτείς ένα τηλεφώνημα από κάποιο φίλο σου που θα σε ξεσηκώσει να κάνετε κάτι μαζί με την παρέα σας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανόν να κανονίσετε ακόμα και μία εκδρομή την οποία θα πραγματοποιήσετε στο προσεχές διάστημα!

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία και την ενέργεια που θα έχεις και συζήτησε με το/η σύντροφό σου την ιδέα να κάνετε μία εκδρομή έστω και μονοήμερη.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να  εξελιχθεί η γνωριμία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε βοηθά να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν κάνεις καθώς θα έχεις το «χάρισμα» να επιλέξεις τους σωστούς ανθρώπους για  παρέα!  Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα είναι εύκολο να περάσεις πολύ καλά, να συναναστραφείς με κόσμο και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με  ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα μπορεί να μη σε αφήσει να κάνεις όλα αυτά που είχες κατά νου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα  κρατήσει την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις γρήγορα με τις δουλειές.

Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς από το απόγευμα και έπειτα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να ακολουθήσεις αυτά που είχες στο μυαλό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα  σου δείξει το ενδιαφέρον του/ης.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι  πιθανόν να μην έχεις την όρεξη που έχεις συνήθως καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε  ωθήσει να εστιάσεις  στις σκέψεις σου και αυτές θα απορροφήσουν την ενέργειά σου.  Μαζί με τις σκέψεις προσπάθησε να τακτοποιήσεις και ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις προς όφελός σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την όρεξη να δεις κόσμο!  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως ένας στενός συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να γυρίσει πίσω η καλή σου διάθεση!

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφο σου και αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να σταματήσεις να γυρνάς σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός συνεργάτη σου, θα είναι η τυχερή σου!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη σημασία που έχουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι στις σκέψεις σου, στη γνώμη σου ακόμα και στις αποφάσεις σου.  Μέχρι το απόγευμα θα είναι δύσκολο να μην τους συμβουλευτείς για ένα θέμα που σε απασχολεί, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως εσύ θα έχεις την ευθύνη για  οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η σου προκειμένου να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει σε ένα εργασιακό σου ζήτημα για αυτό αν έχεις κάτι σε εκκρεμότητα ασχολήσου μαζί του σήμερα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς έχεις τον τρόπο να τον/ην κάνεις να αισθανθεί πολύ σημαντικός/η για εσένα και αυτό θα είναι προς όφελός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία οδεύει προς μία νέα σχέση!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι δουλειές και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με τίποτε άλλο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να  βάζει ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου τα ζητήματα της καθημερινότητας.  Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ ψηλά στην καρδιά σου! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να κανονίσεις μαζί τους μία συνάντηση και να ανταλλάξτε τα νέα σας.  Επίσης είναι πολύ πιθανό να προκύψει και  μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία.

Σήμερα  προτίμησε να δεις το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρωί θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και δεν υπάρχει λόγος να ζορίσεις και άλλο το πρόγραμμά σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα σε βάλει «στην πρίζα»!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς καθώς σίγουρα όσες δουλειές και αν έχεις θα σου χαρίσει τρόπους για «ενδιάμεσα διαλείμματα» από τις υποχρεώσεις σου!  Οι φίλοι σου, τα χόμπι σου και ο/η σύντροφός σου θα αποτελέσουν το καλύτερο τονωτικό για εσένα για αυτό ένταξε μία συνάντηση μαζί τους στο ημερήσιο πλάνο σου! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει αγγαρείες, δουλειές και υποχρεώσεις ρουτίνας.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο θα ενισχύσει την ενέργειά σου για αυτό δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να μεταφέρεις στη σχέση σας το άγχος  των υποχρεώσεών της καθημερινότητας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δώσει κίνητρο για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να την κερδίσεις.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να βγεις από το σπίτι καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής  και χωρίς όρεξη να ασχοληθείς με πολλά.  Εκμεταλλεύσου το χρόνο της παραμονής σου στο σπίτι για να ασχοληθείς με αυτό και με τις δουλειές που απορρέουν από αυτό, καθώς σήμερα θα τις κάνεις με ευχαρίστηση!  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο δείχνει πως η συναναστροφή σου με κόσμο,  με τους φίλους σου και με το/η σύντροφό σου θα βοηθήσει πάρα πολύ να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα και ένα ακόμα πιο όμορφο βράδυ!

Σήμερα είναι  ευκαιρία να πάρεις το/η σύντροφό σου και να βγείτε έξω για φαγητό καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο η ανάγκη σου να τον/ην δεις και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του/ης θα ανεβαίνει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει πολύ και θα σου φτιάξει την ημέρα!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​