Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019

gfxthfg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις δράση και να διευθετήσεις οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί στο δρόμο σου.  Η ενέργειά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αυτό  θα σε ωθήσει να παρακινήσεις δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να κάνετε κάτι όλοι μαζί ή να ασχοληθείτε με μία υποχρέωση που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα φέρει ένα καλό νέο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.  Ακόμα είναι πιθανόν να φέρει και μία πρόταση για μια έξοδο από τους αγαπημένους σου φίλους και σίγουρα θα περάσεις καλά!

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σας καθώς δεν πρόκειται να πάει χαμένος.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να  ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περίγυρο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αυτό δείχνει πως σήμερα  είναι πιθανόν να ξυπνήσεις και να νιώθεις κουρασμένος/η.  Απόφυγε βαριές δουλειές ή δουλειές που χρειάζονται το 100% της προσοχής σου καθώς θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε κάτι.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα  εξελιχθεί πολύ καλά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση σχετικά με μία δουλειά όμως καλό θα ήταν να μην την ανακοινώσεις αν προηγουμένως δεν δεις τις λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και μπορείτε να περάσετε πραγματικά υπέροχα αρκεί να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και να μείνετε μακριά από αδιάκριτους ανθρώπους.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα  αρχίσει να εξελίσσεται στο παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιδιώξεις μία συνάντηση με κάποιο φίλο σου ή να  ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σου φέρει μία πρόταση από ένα φιλικό σου πρόσωπο για να κάνετε μαζί ένα ταξίδι.  Ακόμα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση να αναλάβεις ένα σοβαρό ρόλο που σχετίζεται με μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο.  Οι νέες γνωριμίες θα είναι προς όφελος σου σήμερα καθώς θα  αποκτήσεις πιστούς οπαδούς.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα  έχεις την ικανότητα να  τον/ην φέρεις στα μέτρα σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.

 

Καρκίνος

Σήμερα  θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θα έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση στη δουλειά.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο δείχνει πως θα είναι εύκολο να επιτύχεις το στόχο σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.  Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση όμως προτίμησε να μη ρισκάρεις κάτι που έχεις ήδη σίγουρο.  Σήμερα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ένα επαγγελματικό project το οποίο μόλις τελειώσει θα αποφέρει έξτρα έσοδα στο ταμείο σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου  και δεν αποκλείεται να παρευρεθείτε κάπου που θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει σε επαγγελματικό επίπεδο γρήγορα θα σου δείξει το προσωπικό της ενδιαφέρον.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικό σου ζήτημα,  να μιλήσεις με ένα  αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και να χαλαρώσεις με το διάβασμα ενός βιβλίου.  Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που ενισχύουν το πνεύμα καθώς τα ταξίδια του μυαλού θα σε αναζωογονήσουν.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο δείχνει πως η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα και θα σε βοηθήσει να κάνεις την εντύπωση που θέλεις, εκεί που θέλεις!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς μία συζήτηση θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις γνώσεις σου και  εκείνος/η θα κρέμεται από τα χείλη σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  οι κοινές απόψεις και οι κοινές αντιλήψεις θα σε φέρουν κοντά με κάποιον/α που ούτε φαντάζεσαι.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς αλλά και το δημόσιο τομέα γενικότερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα είναι βοηθητική για αυτά.  Το  εξάγωνο  που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον  Υδροχόο δείχνει πως θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η κατά τη διευθέτηση οικονομικών σου ζητημάτων. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο μπόνους αν οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες είναι  επιχειρηματικής φύσεως.  Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες φοβίες να φρενάρουν τα σχέδιά σου και να χαλάσουν τη διάθεση σου.

Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι ανυπέρβλητος  και θα σε βοηθήσει να περάσεις μία θερμή ημέρα με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους να την κατακτήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες θα είναι από τα πιο σημαντικά που θα σε απασχολήσουν σήμερα.  Η γνώμη του/ης συντρόφου σου αλλά και των στενών συνεργατών σου, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα για αυτό και δεν θα είναι εύκολο να κάνεις κάτι αν προηγουμένως δεν τους έχει συμβουλευθεί.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο δείχνει πως  η ημέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις αισθηματικού χαρακτήρα.  Επίσης δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να έρθει μία νέα πρόταση για συνεργασία!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα γεμάτη με ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το/η σύντροφό σου και να μπορέσεις να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σε ενθουσιάσει και θα δημιουργήσει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις που  σου έχουν απομείνει από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα είναι πολύ βοηθητική για αυτές.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο σου λέει πως όσο κουραστική και αν είναι η σημερινή ημέρα η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους  θα  μπορέσει να αντισταθμίσει όλη την κούραση που νιώθεις.  Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος επίλεξε είτε να δεις ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου είτε να μείνεις σπίτι σου στο καταφύγιό σου, για να μπορέσεις να ξεκουραστείς.

Σήμερα ίσως να δημιουργηθούν αρκετές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να προλάβεις να δεις το/η σύντροφό σου όμως είναι πιθανό να σου κάνει μία επίσκεψη έκπληξη στο σπίτι, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα  σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να δώσεις σημασία στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σήμερα και θα φέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η επαφή σου με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, με τους φίλους σου αλλά και με το/η σύντροφό σου θα σε κρατήσει «σε φόρμα» και θα ανεβάσει τη διάθεση σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Υδροχόο  δείχνει πως η επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα βάλει και εκείνη ένα λιθαράκι στην καλή σου διάθεση.  Αν έχεις σκοπό να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά ίσως βρεις να πάρεις κάτι το οποίο δεν θα είναι ακριβό, αλλά θα είναι εξαιρετικό για την ψυχολογία σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς ο έρωτας κυριαρχεί και είναι αυτός που θα αναθερμάνει  τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα, θα σου δείξει πόσα κοινά έχετε και  δεν αποκλείεται να  δημιουργήσει και ένα νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν να κάνουν είτε με το χώρο του σπιτιού σου είτε με τα άτομα της οικογένειας σου θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πολύ βοηθητική για να λύσεις ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει μέχρι τώρα και μπορεί να είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα εντός οικίας.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη  που βρίσκεται στον Υδροχόο  θα σε κάνει πιο διαλλακτικό/η και πιο συζητήσιμο/η  και αυτό θα βοηθήσει το διάλογο. Σε πρακτικό επίπεδο κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και βρες να αγοράσεις κάτι για  τη διακόσμηση του σπιτιού που μπορεί να μην είναι ακριβό, όμως θα σου αλλάξει τη διάθεση.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί  να μην αφήσεις κάποια μικρό παράπονα που έχεις να  πάρουν μεγαλύτερη έκταση από ότι χρειάζεται.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου καθώς θα νιώσεις πως καταλαβαίνει τις ανάγκες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς και να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί.  Αυτό σήμερα θα είναι εύκολο καθώς δεν θα λείψουν οι  ευκαιρίες για συναντήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, συγγενείς και γνωστούς.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου  θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα οπουδήποτε και αν βρεθείς.  Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα δημιουργηθούν για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα βοηθήσουν να περάσετε πολύ καλά μαζί.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα παρατηρήσεις πως οι θαυμαστές/στριες γύρω σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

 

Ιχθύες

Τα θέματα που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα θα είναι οικονομικού κυρίως χαρακτήρα καθώς χρειάζεται να τα διευθετήσεις προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις οικονομικές διευθετήσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο οικονομικό κέρδος είτε από μία δουλειά που θα σου προταθεί είτε από μία δουλειά που έχεις κάνει κατά το παρελθόν. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες και τακτοποίησε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στον οικονομικό τομέα.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα  που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την επιρροή που ασκείς στο/η σύντροφό σου και αυτό σίγουρα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία  θα σου δείξει αμέσως το ενδιαφέρον της και ακόμα και αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει, θα νιώσεις κολακευμένος/η!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​