Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018

ndnnsfsn ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός

Σήμερα θα προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι παραπάνω είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω μιας νέας συμφωνίας ώστε να βοηθήσεις το ταμείο σου που μετά τις διακοπές ενδέχεται να είναι μείον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και υποδηλώνει πως θα κινήσεις γη και Ουρανό προκειμένου να βρεις κάποιο τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε μόνιμα ή προσωρινά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο  υποδηλώνει πως έχεις μεγάλες  πιθανότητες να τα καταφέρεις  καθώς θα περάσεις από τις σκέψεις, στις πράξεις. Πρόσεξε καθώς μπορεί να υπέρ-εκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και τελικά να μη σου βγουν όλα όπως τα περιμένεις.

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι οργανωτική και δομημένη και θα μπορέσεις εύκολα να λύσεις  οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τον/τη σύντροφό σου και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σε κάποιο χώρο όπου θα βρεθείς για μία δουλειά μπορεί να συναντήσεις και έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον άνθρωπο.

Ταύρος

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις περισσότερο σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Ίσως σκεφτείς πως κάποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους και πιθανόν να θελήσεις να τις επαναπροσδιορίσεις με τα νέα δεδομένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο που βρίσκεται στην Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το πείσμα που θα έχεις σε υπερβολικό βαθμό σήμερα να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις και να σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι παντοδύναμος/η.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δείξεις στον/στη σύντροφό σου πως μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που θέλεις με υπομονή και επιμονή,  στοιχεία που  χρειάζεται να έχεις και για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η αισθηματική σου ζωή σήμερα θα ευνοηθεί πάρα πολύ για αυτό αξίζει να της δώσεις σημασία.

Δίδυμοι

Σήμερα οι περισσότερες ανησυχίες σου θα έχουν να κάνουν με φανταστικές σκέψεις και όχι με πραγματικά γεγονότα, παρόλα αυτά θα είναι αρκετές για να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει τον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες εκεί που δεν υπάρχουν για αυτό  πριν ξεκινήσεις να αγχώνεσαι προσπάθησε να σκεφτείς με λογική τα δεδομένα που έχεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βρεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τις ανησυχίες που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Συζήτησε τες με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου και με την οικογένειά σου καθώς οι προτροπές τους και οι συμβουλές τους θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για εσένα.

Σήμερα  ενδέχεται να μην έχεις όρεξη για πολλά-πολλά με τον/τη σύντροφό σου όμως αν δεν θέλεις να ξεκινήσει να κάνει σενάρια, φρόντισε να του/της εξηγήσεις το γιατί. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έτσι θα λειτουργήσει καλύτερα στην αρχή.

Καρκίνος

Οι επαφές με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που σε ενώνουν κοινά πιστεύω και κοινοί στόχοι θα είναι το καλύτερο σου σήμερα, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θέλει συναναστροφή με κόσμο για να μπορέσει να λειτουργήσει καλά!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να βγεις μπροστά σε παρέες, συλλόγους και ομάδες, αλλά και να παρακινήσεις και άλλους να δραστηριοποιηθούν προς ένα κοινό σκοπό!  Ο τρόπος σκέψης σου θα κερδίσει νέους θαυμαστές και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν για να μείνουν. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να αναλάβεις το συντονισμό ενός συγκεκριμένου γεγονότος μιας ομάδας.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα χορταίνει να σε θαυμάζει καθώς η μαχητικότητα που  έχεις  θα είναι αξιοζήλευτη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εντυπωσιαστεί από τον αέρα σου και τον τρόπο που κινείσαι και θα σου το δείξει αμέσως, ανεβάζοντας κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Σήμερα η ημέρα θα σε ωθήσει να ασχοληθείς και να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα και να πάρεις αποφάσεις για μελλοντικές κινήσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε επίδειξη ισχύος η οποία δεν θα σε βοηθήσει. Κράτησε χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που τα αποτελέσματα τους θα σε δεσμεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήμερα  θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς και με τον/τη σύντροφό σου καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο αποκλειστικά σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά αν θελήσεις θα βρεις τον τρόπο να του/ης χρυσώσεις το χάπι! Αν είσαι ελεύθερος/η η δυναμική σου παρουσία θα δημιουργήσει νέους θαυμαστές πιθανόν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Η επιθυμία σου σήμερα είναι να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να διευθετήσεις εκπαιδευτικά θέματα και να συλλέξεις νέες γνώσεις! Η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να επιτύχεις στόχους σε θέματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις, σπουδές και σεμινάρια.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου! Σίγουρα θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα ενδιαφερθούν να σε βοηθήσουν ώστε να συγκεντρώσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.  Ακόμα είναι πιθανό να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε ανθρώπους του ευρύτερου σας περιβάλλοντος αλλά και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας μπορεί να σε περιμένει σε μία  βιβλιοθήκη, στο αμφιθέατρο της σχολής σου ή σε ένα ταξίδι σου!

 

Ζυγός

Σήμερα οι κυκλοθυμικές σου τάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση ακόμα και με μικρή αφορμή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις καθώς θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε αναστατώνει.  Ένα οικονομικό σου ζήτημα θα έρθει σε προτεραιότητα και θα μπορέσεις να το λύσεις αρκεί να ασχοληθείς μαζί του.  Οι διευθετήσεις που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες,  κληρονομικά ζητήματα και θέματα του δημοσίου θα είναι το φόρτε σου σήμερα, για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ξανά και μάλιστα με περισσότερο πάθος για αυτό εκμεταλλεύσου αυτή την ικανότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε προσεγγίσει σχεδόν αθόρυβα και θα σε εκπλήξει με τα  συναισθήματα  που  τρέφει προς εσένα.

Σκορπιός

Οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα θα προτιμήσεις να έχεις και την επιβεβαίωση των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου διαφορετικά δύσκολα θα πάρεις απόφαση να το κάνεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μέσα από αυτές θα αντλήσεις την δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις οτιδήποτε. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου αυτά που θέλεις και να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η. Η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα  είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Ταύρο θα σου χαρίσει την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθείς πραγματικά μαζί του/ης και να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις  για να εξελιχθεί σε σχέση.

Τοξότης

Θέματα ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και πιθανό να εκνευριστείς με αυτό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει εργασιομανή με αποτέλεσμα να μη νιώθεις καλά εάν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, αν πρώτα δεν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να προβάλλεις τις ικανότητές σου και τις επαγγελματικές σου δυνατότητες στους κατάλληλους ανθρώπους. Ένα καλό νέο  που  σχετίζεται με τη δουλειά σου είναι πιθανόν να φτάσει στα αυτιά σου και να σε χαροποιήσει.  Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις εντύπωση στο εργασιακό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Σήμερα  είναι πιθανόν να μην έχεις χρόνο να αφιερώσει στον/τη σύντροφό σου λόγω υποχρεώσεων αν όμως  το ξέρεις νωρίτερα ενημέρωσε τον/ην έγκαιρα και μην τον/ην αφήσεις να σε περιμένει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να γίνει η αιτία για νέα καρδιοχτύπια.

Αιγόκερως

Σήμερα άδραξε κάθε λεπτό της ημέρας για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να περάσεις καλά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο πρώτα στον εαυτό σου και σε αυτά που σε ευχαριστούν και έπειτα σε οτιδήποτε άλλο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να περάσεις μία υπέροχη ημέρα κάνοντας πράγματα που αγαπάς. Ένα νέο χόμπι θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε αυτό και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμη της ημέρας για αυτό αν τον έχεις βρει στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου αφιέρωσε του/ης χρόνο και θα περάσετε τέλεια! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα σχέση  καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει κάποιος/α γύρω σου που θα σε φλερτάρει!

Υδροχόος

Τα οικογενειακά σου θέματα και οι δικοί σου άνθρωποι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σε «αναγκάσει» να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα είναι βοηθητικό για να βγάλεις άκρη σε οικογενειακές συζητήσεις και συμβούλια αλλά και για να πείσεις τους άλλους για αυτά που λες. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την ακίνητη περιουσία σου ευνοούνται σήμερα -ακόμα και αν είναι γραφειοκρατικής φύσεως- για αυτό αν έχεις αφήσει κάτι τέτοιο ημιτελές  προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Σήμερα ετοίμασε ένα δείπνο και κάλεσε το ταίρι σου στο σπίτι καθώς θα περάσετε καλύτερα μέσα παρά αν βγείτε μία βόλτα. Αν  είσαι ελεύθερος/η  θα αισθανθείς πολύ καλά με μία συζήτηση που θα κάνεις με κάποιον/α που δεν γνωρίζεις πολύ καιρό καθώς θα διαπιστώσεις πόσα κοινά έχετε.

Ιχθύες

Η ανάγκη σου να εκμυστηρευτείς σε κοντινούς σου ανθρώπους τα θέματα που σε απασχολούν θα σε οδηγήσει να επιδιώξεις συναντήσεις μαζί τους προκειμένου να τα μοιραστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δεν θα σε αφήσει να κρατήσεις κρυφό οτιδήποτε σε ανησυχεί καθώς θέλεις να το εξωτερικεύσεις ώστε να σταματήσει να σε βαρύνει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Οι επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου για αυτό επεδίωξε τες. Πρόσεξε μόνο καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να ξέρουν!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε μία βόλτα παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς ευνοούνται περισσότερο οι κοινωνικές επαφές παρά οι συναισθηματικές! Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνει θαύματα και στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​