Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2018

sod ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά ερωτική σήμερα για αυτό μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία και να κάνεις μία έκπληξη στον/στη σύντροφό σου ή αν ανήκεις στους ελεύθερους,  να φλερτάρεις και να κερδίσεις αυτόν/ην που επιθυμείς! Εξίσου καλά θα περάσεις και με τους φίλους σου για αυτό μην πεις όχι σε κάποια πρόταση για έξοδο. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η εγωκεντρική πτυχή του χαρακτήρα σου που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να δώσει λάθος εντυπώσεις στους άλλους.

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα καλή ημέρα για να την αφιερώσεις στον/στη σύντροφό σου και να του/της δείξεις το ρόλο που παίζει για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κατά την έξοδό σου με τους φίλους σου!

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα δώσει ιδιαίτερη σημασία  σε αυτό. Ακόμα και αν δεν έχεις  αφήσει κάτι σε εκκρεμότητα, είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή να αγοράσεις κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το χώρο σου. Είναι πιθανόν να προκύψουν και  κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους και θα πρέπει να βοηθήσεις και εσύ προκειμένου να τις φέρουν εις πέρας. Η ώρα που θα περάσεις στο  «καταφύγιο» σου θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Μία συζήτηση που θα προκύψει με τον/τη σύντροφό σου σήμερα μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με μία ενδεχόμενη μετακόμιση ή συγκατοίκηση μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις ιδιαίτερα οικεία με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και αυτό θα είναι η αρχή  μιας αισθηματικής ιστορίας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι ακόμα περισσότερο εξωστρεφής από ότι συνηθίζεις και η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις το χρόνο και τον τρόπο για να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η ημέρα είναι πολύ καλή για συναντήσεις και συζητήσεις καθώς και για βόλτες στα μαγαζιά αλλά και για οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικές δραστηριότητες! Η καλή σου διάθεση θα παρασύρει και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς στον ίδιο τρόπο σκέψης για αυτό και δικαίως θα γίνεις η ψυχή της παρέας!  Πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  σου ξεφύγουν μυστικά τρίτων που δεν πρέπει, λόγω της παρόρμησης σου!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να πάτε για ένα καφέ, να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά ή να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τις επαφές με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σου προσδώσει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην επίλυση τους, που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. Οι οικονομικές διευθετήσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με αυτές ώστε να βάλεις μια τάξη στο ταμείο σου. Μια επαγγελματική συνάντηση είναι πιθανό να συμβεί και να έχει άμεσο αντίκτυπο και στα οικονομικά σου ζητήματα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση σου!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει σχέδια κατά νου τα οποία απαιτούν επιπλέον χρήματα, και για εσένα αυτό θα είναι αρκετό για να σου ανέβει η πίεση! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως η αυτοπεποίθηση σου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους άλλους!

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φέρει τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα, για αυτό θα ψάξεις να βρεις πρόσφορο έδαφος για να τις επικοινωνήσεις στους αγαπημένους σου και έμπιστους ανθρώπους. Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα  καθώς θα νιώσεις  τη διάθεση να προβείς σε εξομολογήσεις που σε αφορούν! Από την άλλη δεν θα είσαι καθόλου άνετος/η σε περίπτωση που ακούσεις μία γνώμη διαφορετική από τη δική σου ή αν συνειδητοποιήσεις πως κάποιος δικός σου άνθρωπος βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Μην ξεχνάς πως ο διάλογος μπορεί να  γίνει εποικοδομητικός αν τον αφήσεις να λάβει χώρα.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι στον/τη σύντροφό σου για τις επιθυμίες που  έχεις και δεν έχει καταφέρει ακόμα να τις κάνει πράξη όμως θα πρέπει να σκεφτείς και τις δικές σου υποχρεώσεις απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να δείξεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου ξυπνήσει ανησυχίες με αφορμή πραγματικά γεγονότα ή ακόμα και σκέψεις που βρίσκονται στο μυαλό σου. Χρειάζεται να ασκήσεις βούληση προκειμένου να βγεις από το φαύλο κύκλο ανησυχιών  πριν σου δημιουργήσουν εμμονές. Η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας τις οποίες είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Πρόσεξε τους ανθρώπους τους οποίους θα επιλέξεις να εμπιστευτείς και να μοιραστείς μαζί τους προσωπικά σου θέματα καθώς η ημέρα είναι «πονηρή» και μπορεί να δημιουργήσει  παρασκήνιο.

Σήμερα θα αναλωθείς περισσότερο σε σκέψεις παρά σε πράξεις και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από τον/τη σύντροφό σου αν δεν  μοιραστείς με εκείνον/η αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σε μία νέα γνωριμία οι οποίες θα είναι σχεδόν αθόρυβες, για αυτό χρειάζεται να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου χαρίσει την ανάσα που περίμενε τις τελευταίες ημέρες που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είχαν χτυπήσει κόκκινο. Βρες ευκαιρία να δεις αγαπημένους σου φίλους καθώς η συζήτηση μαζί τους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βρεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η ημέρα ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους αγαπημένους σου φίλους. Σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για εκείνους και γιατί όχι να ασχοληθείτε από κοινού  με μία δραστηριότητα που σας γεμίζει!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να ασχοληθείτε από κοινού με ένα χόμπι, μία εθελοντική δραστηριότητα ακόμα και μία δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει από μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο που θα βρεθείς.

Σκορπιός

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θέλεις πάση θυσία να βρεις τρόπο να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις εντύπωση. Η μαχητικότητα σου δεν θα περάσει απαρατήρητη και μπορεί να γίνει η αιτία για να υπάρξουν διαξιφισμοί με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να μην τους δώσεις αφορμές για να σε κατηγορήσουν, καθώς  σήμερα θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων για διάφορους λόγους.

Σήμερα τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σε αντίθεση με το/η σύντροφο σου που αν δεν του δώσεις σημασία θα ξεκινήσει τα παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό δεν θα είναι εύκολο να εκφραστεί σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους, να κανονίσεις μια κοντινή εξόρμηση ή να βγεις μια βόλτα για ένα ποτό το βράδυ! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει πως χρειάζονται απλά πράγματα τα οποία όμως είναι ικανά να σου χαρίσουν γεμάτες στιγμές. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και σε συνδυασμό με  την ευνοϊκή για εσένα Σελήνη θα σου δώσει ευκαιρίες να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.  Δεν αποκλείεται να έχεις νέα από κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και σου λείπει πολύ ή να έχεις νέα σχετικά με κάποια θέματα σπουδών τα οποία θα σε χαροποιήσουν!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου τα σχέδιά σου ιδιαίτερα αν αυτά περιλαμβάνουν και ένα ταξίδι για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι γνωριμίες μέσα από ανθρώπους του ευρύτερου  αλλά και του στενού του περιβάλλοντος δεν θα λείψουν.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των ανθρώπων που θα συναντήσεις, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα  και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να  μην είναι εύκολο να ησυχάσεις. Οι δεύτερες σκέψεις δεν θα σε αφήσουν και θα πρέπει να προσέχεις αν δεν θέλεις να γίνουν εμμονές. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ημέρα η οποία εκτός των άλλων θα είναι και ιδιαίτερα ερωτική. Αν εκτονώσεις την εσωτερική σου αναστάτωση στο φλερτ  σίγουρα θα βγεις περισσότερο ωφελημένος/η και με καλύτερη διάθεση!

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου λίμπιντο για να περάσεις μία πραγματικά θερμή νύχτα με τον/τη σύντροφό σου, διαφορετικά οι  καχύποπτες σκέψεις θα σε κατακλύσουν και  θα δημιουργήσουν ένταση και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  καταστήσει σαφές  πως θα σε διεκδικήσει!

Υδροχόος

Οι σχέσεις με το/η σύντροφο σου αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάς στη δουλειά θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η σε οτιδήποτε και αν σου πουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθήσεις όχι μόνο να αποφύγεις τυχόν διαφωνίες μαζί τους αλλά και να συμπλεύσεις απόλυτα με τη γνώμη τους. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα από την πλευρά των άλλων και θα είναι ιδιαίτερα θετικό για την περαιτέρω εξέλιξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Μία νέα συνεργασία θα αρχίσει να συζητείται  και είναι πιθανό να σε εκπλήξει.

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να κρύψεις την αδυναμία που έχεις στον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για τη σχέση σας καθώς δεν συνηθίζεις να δείχνεις τα αισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α συνεργάτης σου πιθανόν να είναι ο/η επόμενος/η σύντροφος σου.

Ιχθύες

Σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ξοδέψεις τα αποθέματα ενέργειας που είχες συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να καταφέρει να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις καθημερινότητας. Σίγουρα μαζί με αυτές που ξέρεις είναι πιθανό να σου φέρει και κάποιες που δεν είχες υπολογίσει και να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τις καταφέρεις.  Καλό θα ήταν να μην γεμίσεις την ημέρα σου με ραντεβού και δραστηριότητες ώστε να υπάρχει μία ευελιξία στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Αν το κάνεις αυτό σίγουρα θα μπορέσεις και να το τροποποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει σε μία υποχρέωση που έχεις προκειμένου να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα μαζί της  ώστε να μείνει χρόνος και για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα λείψει και θα είναι η ευχάριστη νότα της ημέρας.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​