Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ωθώντας σε στο να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους, τη συζήτηση και έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες που  μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτές. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους απογειώνει τη θετική διάθεση και την κατανόηση και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό κλίμα για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει την αισιοδοξία και έχεις τη δυνατότητα να κάνει σημαντικές κινήσεις για τα όνειρά σου, αλλά και να περάσεις μοναδικά με φίλους διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές.

Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο και η αισιοδοξία λειτουργούν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, ευκαιρία να διασκεδάσεις με παρέες και το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα είναι άκρως ευνοϊκή και θετική για εσένα.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι οι απαιτήσεις στην καριέρα σου είναι αυξημένες, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, γι’ αυτό άφησε το στρες στην άκρη και επικεντρώσου με εργατικότητα και μεθοδικότητα  για να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συμφωνίες οικονομικής φύσεως ή δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο μπόνους αφού εκτιμάται δεόντως η προσπάθειά σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές επιχειρηματικές προτάσεις, άκουσε τη διαίσθησή σου και με αισιοδοξία προχωρά χωρίς φόβο και ανασφάλεια.

Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις δεν θα σε εμποδίσουν να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου. Ο πόθος και ο αισθησιασμός μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές έρωτα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο και να εξελιχθεί άκρως αισιόδοξα για την προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το κέφι εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη, καθώς η αισιοδοξία δεν σου επιτρέπει να πέσεις, να απογοητευτείς, να μεμψιμοιρείς. Έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σου δώσουν πολλά και να περάσεις υπέροχα. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως σημαντικές για την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη ευνοεί ιδιαίτερα νέες συνεργασίες, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις προτάσεις που θα είναι ενδιαφέρουσες. Μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου δώσει πολλά.

Σήμερα η χαρά, το κέφι και ο ερωτισμός εναρμονίζονται, έχεις την ευκαιρία να εκτοξεύσεις στα ουράνια τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τις παρέες που θα βρεθείς, που θα δώσει την αισιόδοξη νότα που χρειάζεται η ζωή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο  και ο εκνευρισμός είναι στα ύψη από το πρωί, καθώς ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές προσπάθειες, αφού η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει προς την καλύτερη δυνατή λύση. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως, γι’ αυτό καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη  μπορεί να φέρει μία θετική οικονομική εξέλιξη από την εργασία σου ή προτάσεις που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία.

Σήμερα διαχειριζόμενος τις ανασφάλειές σου μπορείς να επικεντρωθείς στο πάθος και να απογειώσεις τη σχέση σου με έντονα ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου προκαλέσει καρδιοχτύπι αλλά και έντονη αισιοδοξία για το μέλλον.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο  επικεντρώνοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς να κρατήσεις τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αποφεύγοντας τις εντάσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με συνεργάτες διασκεδάζοντας τις στιγμές και να προωθήσεις ζητήματα που μπορούν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη  απογειώνει τη διάθεση σου και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία, καθώς ο ερωτισμός και η αισιοδοξία είναι στα ύψη.

Σήμερα υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου μπορείς να περάσεις, μη χάσεις την ευκαιρία που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη για την προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς πολλές είναι οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί και πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Επικεντρώσου στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και μην αναλώνεσαι στη γκρίνια και στην επικριτικότητα που θα  προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους  σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς μέσα από τις εργασιακές σου προσπάθειες  και, γιατί όχι, να υπάρξει θετικότατη οικονομική εξέλιξη για την προσφορά σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη  δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα για να περάσεις όμορφα με παρέα από τον εργασιακό χώρο, μην χάσεις την ευκαιρία να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις.

Σήμερα η θετική σου διάθεση θα υπερισχύσει παρόλο των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι εδώ.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω του εργασιακού περίγυρου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και αισιοδοξία.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο  ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση,  ερωτικό παιχνίδι και ενασχόληση με ότι αφορά την τέχνη και την δημιουργία. Πιθανό είναι  θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις να μπουν στο πρόγραμμά σου, καθώς τις απολαμβάνεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους  ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την ημέρα και σου δίνει την ώθηση να επικεντρωθείς στο να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σε κάνει άκρως αισιόδοξο, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα ο ερωτισμός, η χαρά και ο πόθος εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν ένα άνεμο φρεσκάδας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς μαγνητίζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς επιδιώκεις να νιώσεις ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και καλείσαι να τα δρομολογήσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για άκρως θετικές συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορούν να αποδώσουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου, καθώς νιώθεις ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών που έχεις εξασφαλίσει.

Σήμερα  η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις εκδηλώνεται έντονα και στη σχέση σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για άκρως ρομαντικές και παθιάρικες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εντείνει τη σταθερότητα και θα απαλύνει κάθε φόβο, κάτι που είναι σημαντικό για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σου στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπόριο και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και συμφωνίες για εσένα. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε επίπεδο συνεργασιών, αφού έχεις τη δυνατότητα μέσα από αυτές να αποκομίσεις σημαντικό κέρδος. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία  στο ζώδιό σου απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και γίνεσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια κοινωνική εκδήλωση και πάρτι βρεθείς διασκεδάζοντας με την ψυχή σου.

Σήμερα μοναδικά μπορείς να περάσεις με το/η σύντροφό σου, επεδίωξε μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το χιούμορ και η επικοινωνιακή σου δεινότητα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, γι’ αυτό πιθανή είναι σημαντική νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δρομολογήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που έχεις το μυαλό σου. Η αδιαλλαξία και πιθανή κτητικότητα να θυμάσαι ότι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές οικονομικές εξελίξεις σε ότι αφορά την εργασία, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά και η προσπάθειά σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη  σε βοηθάει να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε βαραίνουν ψυχολογικά και να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά γι’ αυτό που είσαι.

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν, φρόντισε για ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις είναι έκδηλες και αυτό μπορεί να μαγνητίσει πιθανή νέα γνωριμία.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν σε καλύπτει από τους γύρω σου και κυρίως από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν που θα σε οδηγήσουν σε δυναμικές κινήσεις.

Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους λειτουργεί άκρως  θετικά στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να φέρει την αρμονία και την έντονη ερωτική ατμόσφαιρα που εσύ επιθυμείς. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με φιλικά σου πρόσωπα ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Σήμερα ο έρωτας και η αισιοδοξία λειτουργούν μοναδικά μαζί και σου δίνουν την ευκαιρία να απογειώσεις τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω του δυναμισμού και της θετικής σου διάθεσης.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και πιθανό είναι να έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που θα σε ρίξουν ψυχολογικά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με την τέχνη και ότι σε ευχαριστεί και ανακουφίζει την ψυχή σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος για να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε ταλανίζουν από το παρελθόν αφήνοντας τα πίσω σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο παλιότερες επαγγελματικές προτάσεις που να είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εσένα.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, όπου ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το πάθος θα απογειώσουν τη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα κεντρίσουν πάλι ευαίσθητα σημεία του εαυτό σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019