Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020

teteretrt ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς φαίνεται να σου δημιουργούν ανασφάλεια και ιδιαίτερες φοβίες. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που να χρειαστεί να αλλάξεις την πορεία των οικονομικών σου ή να βάλεις νέες προτεραιότητες. Πρόσεχε γιατί τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε διευκολύνει να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος πού πιθανά σε έχουν ταλαιπωρήσει και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου.

Σήμερα η ξαφνική ένταση που μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου δημιουργεί προϋποθέσεις συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες σου δίνουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που μπορείς να λύσεις.

Ταύρος 

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις να ικανοποιήσουν γύρω σου και κυρίως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και επαναστατικές διαθέσεις καθώς φαίνεται πια να μην είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς καταστάσεις που σε πιέζουν και δεν εκφράζουν την προσωπικότητά σου. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που μπορεί να είχαν διαταράξει τις σχέσεις σας.

Σήμερα εξέφρασε ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση που αποζητάς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται και σε εμπνέουν να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και προσωπικής πορείας. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις και ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά πληγές και πάλι στην επιφάνεια που δημιουργούν έντονο συναισθηματικό φορτίο και πιθανόν να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από την περίεργη ψυχολογία σου και να συζητήσεις για θέματα επαγγελματικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν και τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις.

Σήμερα μην αφήσεις τη νευρικότητα να επικρατήσει στη σχέση σου και να χαλάσει την όμορφη διάθεση και τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε αιφνιδιάζουν, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνιακή σου δεινότητα για να λύσεις ζητήματα που σας απασχολούν. 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς εκεί μπορείς να εκφράσεις άμεσα αυτά που νιώθεις και πιθανές ιδέες που μπορεί να γίνουν κοινές προσπάθειες για όλους σας. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά νέες γνωριμίες που θα απογοητευτούν από τις απόψεις σου και θα συμπορευτούν μαζί σου στις οποίες σου προσπάθειες. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς συζητώντας και λύνουν τα ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και σε έχουν ταλαιπωρήσει.

Σήμερα μία ξαφνική πρόσκληση από φίλους θα είναι ιδανικοί για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να εκφράσουν συναισθήματα που έχουν για σένα και υπάρχουν εδώ και καιρό.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν έντονα και σου δίνω την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του ικανότητες στον επαγγελματικό περίγυρο. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Προσοχή στις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου που θα στοιχίσουν σημαντικά στην εξέλιξη σου. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχόλησαν και αφορούν τρίτους.

Σήμερα παρ’ όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καριέρα σου βρες τον απαιτούμενο χρόνο για το ταίρι σου και εξέφρασε τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα γείρει την ανάγκη να εκφράσεις το πάθος που κρύβεις μέσα σου. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα επιμόρφωσης και σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού πού θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου διεύθυνση. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες  δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κλείσεις ζητήματα με το ταίρι σου που πιθανά δημιούργησαν αναταραχή στη σχέση σας.

Σήμερα αιφνιδιαστικές προσκλήσεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται ξαφνικά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές έρωτα. 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους που έχουν προκύψει και θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή στην καχυποψία που θα δυναμιτίσει τόσο τις συναλλαγές όσο και την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναστατώσουν και θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και ζήλιας εκδηλώνεις. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε βοηθάω να κλείσεις θέματα στην καθημερινότητα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται αιφνιδιαστικά στην επιφάνεια και μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται για να δονήσουν για τα καλά τον συναισθηματικό σου κόσμο. 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις η ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες και αρμονία με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να εκκρεμούν από παλιότερες καταστάσεις.

Σήμερα αιφνιδίασε αισιόδοξα και θετικά το ταίρι σου και λύσε σε ζητήματα που απασχολούν την σχέση σου με αρμονικό και ισορροπημένο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να σου γνωρίσουν τι σημαίνει κεραυνοβόλος έρωτας.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανά ζητήματα που αναλαμβάνει στη δουλειά και θέλεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στην γκρίνια και στο άγχος που θα δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές στο πρόγραμμά σου που θα σε γεμίσουν ένταση και νευρικότητα, φρόντισε να λειτουργήσεις με ψυχραιμία για να περιορίσεις πιθανές συγκρούσεις. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθημερινά και να επηρεάζουν σημαντικά και την οικογένειά σου.

Σήμερα κάνε την ανατροπή στην καθημερινότητά και άφησε τη ρουτίνα στην άκρη που μπορεί να βαλτώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που μπορεί να ανατρέψουν την στάσιμη πορεία που έχεις μέχρι τώρα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το ταίρι σου και με όλα αυτά που μπορεί να σου χαρίσει. Η διασκέδαση κυριαρχεί και επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τα συναισθήματα και το πάθος. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσεις θέματα που έχουν προβληματίσει τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Σήμερα μοναδικές στιγμές αισθησιασμού μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου καθώς κάνοντας την έκπληξη στη σχέση σου μπορεί να δώσεις νέα ώθηση και ντροπή. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες γνωριμίες έρχονται  για να ταράξουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που μπορούν να σου δώσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου πού θα παίξει αρνητικό ρόλο και θα οδηγήσει σε εντάσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και να μπει σε διαδικασία συγκρούσεων με οικεία πρόσωπα που θα προκαλέσουν απόσταση και ψυχρότητα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από παλιά και να σε προβληματίζουν.

Σήμερα ο εκνευρισμός θα σταθεί εμπόδιο στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους και να αφήσεις τα σκαμπανεβάσματα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον σε αιφνιδιάζουν με το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις ότι σε απασχολεί σε πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να δεχθείς τις συμβουλές τους. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για εμπορικές συμφωνίες που θα είναι άκρως θετικές για εσένα για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ανοιχτός στις οποίες ευκαιρίες προκύψουν. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις καλά με τα πρόσωπα πού θέλεις να συναναστραφείς και να λύσεις θέματα από το παρελθόν που πιθανά απασχόλησαν τις κοντινές σχέσεις.

Σήμερα η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην πορεία της από δω και στο εξής. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να σου δείξουν πως είναι να περνάς καλά και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​