Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019

mxmdfmh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς εντείνοντας πιθανή εσωστρέφεια και επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το παρελθόν και θέματα που ακόμα εκκρεμούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου το δυναμισμό και την ενεργητικότητά που νιώθεις. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στο περιβάλλον σου αφού δεν θα διστάσεις να έχεις τον πρώτο λόγο και να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες είχε προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωισμός και η υποκειμενικότητα μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.

Σήμερα έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι σου δείξε την ανάλογη διάθεση για να καταλάβεις και τις δικές του και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Φιλικά πρόσωπα και η παρέα μαζί τους είναι γεγονός ότι ανεβάζουν τη διάθεση σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό εντείνοντας την ανάγκη για απομόνωση και μοναχικότητα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμα και σε πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η τέχνη και η μουσική θα είναι οι κατάλληλες διέξοδοι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου, διαφορετικά η μελαγχολία θα είναι έντονη και θα σε ταλανίσει.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ονειρικό σκηνικό για σένα και το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο, μην την χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος που θα προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς δίνοντάς του τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό επικεντρώνοντας κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και παρέες που θέλεις να βρεθείς καθώς είναι σημαντικό για σένα να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και με ενδιαφέρουν τους γύρω σου. Οργανώσεις και σύλλογοι μένα στο πρόγραμμά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ομαδικό επίπεδο.

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά και μπορείτε να μοιραστείτε μοναδικά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, ο κοινός τρόπος σκέψης είναι αυτός που θα σας φέρει πιο κοντά.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν γνώσεις και σπουδές αλλά και θέματα που απασχολούν τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας τους ρυθμούς σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος.  Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την νευρικότητα γιατί διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου είναι πολύ πιθανές.

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις τα νεύρα της δουλειάς στη σχέση σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν κυριαρχικό ρόλο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές συναλλαγές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να στραφεί σε ό τι αφορά το πνεύμα και πιθανές σπουδές που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις για να περάσεις μοναδικά μαζί τους.

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και λειτουργεί άκρως ανανεωτικά στη σχέση καθώς σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα  εκτοξεύσουν την ερωτική σου διάθεση στα ύψη.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα  που σχετίζονται με τις συνεργασίες σου και την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκφράσεις τις ανάγκες σου διαφορετικά δεν αποκλείεται να βρεθείς να υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας την ένταση και τη νευρικότητα λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις πιθανά σε ενδιαφέρουν,  το ένστικτό σου μπορεί να σε κατευθύνει μοναδικά στην καλύτερη για σένα λύση.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσει το πλαίσιο για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα  προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.  

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας ή της δουλειάς που μπορεί να σε αγχώνουν και να λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εξομαλύνεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τη σχέση σου. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι ξεκάθαρος και σε ότι αφορά τις δικές σου ανάγκες γιατί θέλοντας να ικανοποιήσει στους άλλους καταπιέζεσαι και πιθανό είναι να βρεθείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Σήμερα μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και έρωτα μπορείς να βιώσεις σήμερα με το ταίρι σου, εκμεταλλεύσου το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς γοητεύεις με το τρόπο που επικοινωνείς και φλερτάρεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανό εγωκεντρισμό για να μην δυναμιτίσεις το κλίμα με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό  επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν. Γεγονός είναι ότι το άγχος σου προκαλεί γκρίνια και μπορεί να γίνεσαι επικριτικός τους γύρω σου κάτι που θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο.  Η γυμναστική ή κάθε είδους άσκηση που σου ταιριάζει είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης της έντασης.

Σήμερα φρόντισε να μην κολλάς στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση σου γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα για πράγματα που γίνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για εξωστρέφεια.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που έχεις αναλάβει. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό η διάθεσή σου εκτοξεύεται στα ύψη καθώς θέλεις να απολαύσεις τη ζωή και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Η αυτοπεποίθηση σου είναι πιο ισχυρή από ποτέ κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές τόσο στο περιβάλλον σου όσο και στο/η σύντροφό σου αφού επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού μαζί του/ης. Καλά θα κάνεις μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Σήμερα καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου καθώς ο πόθος ξεχειλίζει και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς πρωταγωνιστείς με το ερωτικό σου ταπεραμέντο και τη γοητεία σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και μπορείς να κλείσεις ζητήματα που αφορούν συναλλαγές εμπορικές συμφωνίες η ζητήματα  σε σχέση με το διαδίκτυο και σε απασχολούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό εντείνοντας την κυκλοθυμία και τις ευαισθησίες σου καθώς κυριαρχεί η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να νιώσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν. Πρόσεξε μόνο γιατί μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τα οικεία πρόσωπα για αυτό καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς και να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή στα ύψη, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δύσκολα θα επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σε αγχώνουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό εκτοξεύοντας την ανάγκη για επικοινωνία στα ύψη καθώς είναι σημαντικό για σένα να έρθει σε επαφή με τους γύρω σου και κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Θέλεις να μιλήσεις να συζητήσεις να εκφράσεις τις προσωπικές του απόψεις για θέματα που απασχολούν. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δεν αποκλείονται όπου μπορεί να ορίσεις νέα πρόσωπα και να ανταλλάξεις γνώσεις και πληροφορίες.

Σήμερα η διασκέδαση μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη το ερωτικό παιχνίδι και η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που θέλεις να προωθήσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό  και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν λογαριασμοί και εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις γιατί σε αγχώνουν.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα καθώς είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και τελικά μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν ήταν αυτά που χρειαζόσουν πραγματικά.

Σήμερα το πάθος απογειώνεται και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία νέα γνωριμία που θα σε γεμίζει συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​