Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου 2018

igfif ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΚΡΩΒΡΙΟΣ 2018, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στο Λέοντα η διάθεση σου θα αρχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη καθώς θα σε προτρέψει να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ερωτικά ζητήματα αλλά και υποθέσεις με φίλους που αφενός θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η αφετέρου μπορεί να σε εκνευρίσουν.  Προσπάθησε να μη φέρεις παρελθοντικά γεγονότα ξανά στο προσκήνιο  καθώς αυτά θα γίνουν η αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φίλο σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου.

Σήμερα θα πρέπει να εστιάσεις θέλοντας και μη σε κάτι που μπορεί να σε κρατήσει πραγματικά απασχολημένο/η παρέα με τον/τη σύντροφό σου, διαφορετικά όλο και κάτι θα υπάρξει που θα σε κάνει να εκνευριστείς με το ταίρι σου και εκείνο μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται διακριτικές κινήσεις και οτιδήποτε «θορυβώδες» δεν θα σε ευνοήσει.

Ταύρος

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσεις την επιθυμία να κάνεις μια καλαίσθητη αλλαγή διακόσμησης στο χώρο που ζεις ώστε να ομορφύνει ακόμα περισσότερο.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα  και πέρα από τις ιδέες για διακόσμηση θα σου φέρει και την ιδέα να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια σου.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως αυτό δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Είναι πιθανόν ο υπέρμετρος συναισθηματισμός σου να αρχίσει να αναμοχλεύει γεγονότα του παρελθόντος και αυτά με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η και δίκαιος/η γίνεται ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς η κατάσταση εύκολα μπορεί να ξεφύγει.

Σήμερα χρειάζεσαι ισχυρό κίνητρο για να μην τσακωθείς με τον/τη σύντροφό σου  και εγώ θα σε συμβούλευα να σκεφτείς πως μετά θα χρειαστεί να ξοδέψεις πραγματικά διπλάσια ενέργεια προκειμένου να κάνεις τα πράγματα όπως ήταν. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε  να διεκδικήσεις έντονα αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις με όλο τον κόσμο ιδιαίτερα με τους κοντινούς σου ανθρώπους όπως είναι τα αδέρφια, τα ξαδέρφια ακόμα και οι γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό είναι θετικό στοιχείο, όμως το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει να είσαι προσεκτικός/η. Είναι πιθανόν να φανείς επιθετικός/η προς τους άλλους ακόμα και αν δεν είσαι, με αφορμή μία διαφωνία που μπορεί να δημιουργηθεί. Χρειάζεται να προσπαθήσεις προκειμένου να  επικρατήσει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, για αυτό  θα πρέπει να προσέχεις καθώς η ημέρα κρύβει παγίδες.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία διαφωνία με το ταίρι σου και αν εμπλακούν και άλλοι -ακόμα και αν είναι αγαπημένα σας πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος -τόσο μεγαλύτερες διαστάσεις θα πάρει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα χρειάζεται προσπάθεια και ηρεμία στα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

Καρκίνος

Η ημέρα σε καλεί να διαχειριστείς τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τις απαραίτητες συναντήσεις προκειμένου να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό σου προκαλεί εγρήγορση ώστε να δραστηριοποιηθείς και να κλείσεις τις οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.  Αυτή η εγρήγορση μπορεί να μεταμφιεστεί σε νευρικότητα η οποία θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε συζήτηση και συναλλαγή που θα έχεις σήμερα. Προσπάθησε να παραμείνεις χαλαρός/η για να μην δημιουργηθούν θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα μπορεί να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου για κάτι και να έχεις δίκιο, όμως να θυμάσαι πως θα είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνεις υπερβολικός/η και να φανεί πως ψάχνεις ένα «σάκο του μποξ». Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται ηρεμία και όχι βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου σήμερα και θα στρέψει τους προβολείς επάνω σου. Ενώ εσύ θέλεις να είσαι επικοινωνιακός/η και ευγενικός/η αυτό το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει δυσκολίες. Είναι πιθανό να συναναστραφείς με ανθρώπους που είτε ηθελημένα είτε άθελά τους θα σε εκνευρίσουν. Αυτοί μπορεί να είναι και αγαπημένα σου πρόσωπα όπως ένας στενός σου συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον έλεγχο.

Σήμερα η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να γίνει με προσοχή καθώς η ημέρα θα έχει την τάση να δημιουργήσει αυξημένα νεύρα και προς εσένα και προς εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις  γενικότερα σε ένα αισθηματικό ραντεβού.

Παρθένος

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της καθώς θα έχεις την αίσθηση πως κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου δημιουργεί άγχος, ανασφάλεια αλλά και καχυποψία ακόμα και με κοντινούς σου ανθρώπους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο αλλά και την Αφροδίτη από το Σκορπιό  μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον η οποία θα σε εκνευρίσει.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα θέλεις και πολύ να εκνευριστείς και θα είσαι έτοιμος/η. Προσπάθησε να μην διυλίζεις τον κώνωπα καθώς σίγουρα θα βρεις αφορμή για να νευριάσεις.

Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις την ανάκριση στον/τη σύντροφό σου όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς αν το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό σίγουρα θα εκνευριστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να απέχεις από αισθηματικά ζητήματα καθώς η ήμερα δεν θα τα ευνοήσει.

Ζυγός

Σήμερα η διάθεση σου είναι επικοινωνιακή καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου και να κανονίσεις ένα γρήγορο καφεδάκι προκειμένου να πείτε τα νέα σας. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως την προσοχή σου θα τραβήξει ένα ερωτικό ζήτημα με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις  με κάποιο φίλο σου. Προσπάθησε να μοιράσεις σωστά το χρόνο  και σε περίπτωση που βγεις για καφέ με την παρέα σου μη μονοπωλήσεις τον κοινό σας χρόνο με τα δικά σου ζητήματα. Αν το κάνεις τότε σίγουρα θα περιορίσεις την πιθανότητα να παρεξηγηθείς και να φανείς εγωκεντρικός/η.

Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφος σου να κάνει παράπονα πως βλέπεις περισσότερο τους φίλους σου, και οι φίλοι σου να σου κάνουν παράπονα πως τους έχεις γράψει και ασχολείσαι μόνο με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία παρεξήγηση είναι πιθανό να συμβεί ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σου αρέσει αλλά είναι στο χέρι σου αν θα είναι παροδική ή μόνιμη.

Σκορπιός

Η προβολή σου μέσω της καριέρας σου και της επαγγελματικής σου εξέλιξης θα σε απασχολήσει πολύ σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα.  Παρόλο που το βλέμμα σου θα είναι στραμμένο εκεί η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις αρμονικά με τους συναδέλφους σου και να έρθεις πιο κοντά με τους ανωτέρους σου.  Αιτία για αυτό είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Άρη από τον Υδροχόο και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου που υποδηλώνει πώς τα σχέδιά σου κάπου θα σκοντάψουν. Εσύ καλείσαι να  το διαχειριστείς με σύνεση  και αν το κάνεις αυτό στο τέλος θα βγεις ωφελημένος. Πρόσεξε μην κάνεις επικοινωνιακά λάθη καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και θα υπάρχουν μάρτυρες!

Σήμερα είναι πιθανόν να  μεταφέρεις τα νεύρα  της δουλειάς στη συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει και έξτρα νεύρα μεταξύ σας. Καλύτερα αν νιώθεις πως δεν είσαι σε καλή διάθεση να προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία αλλαγή σε ένα πρόσφατο αισθηματικό ζήτημα θα σε αναγκάσει να αλλάξεις και όλο το πλάνο σου.

Τοξότης

Σήμερα αν βρεις ευκαιρία ετοίμασε ένα σάκο με τα απολύτως απαραίτητα και φύγε για μερικές ημέρες χαλάρωσης σε κάποιο κοντινό προορισμό. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα  και κάνει έντονη την ανάγκη σου για χαλάρωση.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει  πως  θα είναι δύσκολο να υλοποιήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, καθώς θα υπάρξουν περιορισμοί είτε  λόγω της εργασίας σου είτε λόγω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς καθώς κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να γίνει σήμερα και σκέψου πως μία ημέρα είναι θα περάσει!

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα είναι τα δικά σου θέλω και άλλα τα δικά του/ης και το μόνο που μπορεί να βοηθήσει το κλίμα μεταξύ σας είναι ο διάλογος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α που σου αρέσει δεν μπορεί να καλύψει αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πιθανό η διάθεση σου να είναι σκοτεινή καθώς θα θυμηθείς όλα αυτά τα απωθημένα και τις παρελθοντικές καταστάσεις που κουβαλάς μέσα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο  Λέοντα  και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα ξεκινήσεις να «σκαλίζεις»  μέσα σου. Προτίμησε να αφήσεις το παρελθόν και κοίταξε το παρόν καθώς αυτό είναι που έχει σημασία. Αν έχεις οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους σε εκκρεμότητα απόφυγε να τα διευθετήσεις σήμερα, καθώς είναι πιθανόν να έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Σήμερα  είναι πιθανόν  να αρχίσεις να θυμάσαι  κάποιες δύσκολες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει απομάκρυνση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις συναισθηματικά σε μία νέα γνωριμία καθώς  πιθανόν να είναι μία  ερωτική περιπέτεια.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές παρά με εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στους ανθρώπους που αγαπάς. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη από το Σκορπιό, υποδηλώνει  πως πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχεις από τους γύρω σου εδώ και αρκετές ημέρες. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει  φασαρίες ιδιαίτερα εάν  δεν προσέξεις τον τρόπο που θα τα εκφράσεις.  Ο διάλογος δεν θα είναι εποικοδομητικός σήμερα καθώς είναι πιο πιθανό να καταλήξει σε διαφωνίες, για αυτό περιορίσου μόνο στον απαραίτητο!

Σήμερα  η ημέρα θα είναι έντονη και η αλήθεια είναι πως εσύ μπορεί να ψάχνεις αφορμές για να κάνεις παράπονα στον/τη σύντροφό σου και η έκβασή τους θα εξαρτηθεί πολύ από τον τρόπο που θα τα διαχειριστεί και εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα είσαι επιρρεπής σε λάθος κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν πρόσφατες γνωριμίες.

Ιχθύες

Εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα έχει η σημερινή ημέρα και θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο και την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να σε πιέσει λίγο και με έκτακτες αγγαρείες και να αγχωθείς.  Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως οι άλλοι σε καθυστερούν, μπαίνουν εμπόδιο στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και φρενάρουν τα σχέδιά σου κολλώντας σε λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται.  Ίσως να είναι έτσι ίσως και εσύ να τα βλέπεις με μία δόση υπερβολής, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικεντρωθείς σε εσένα και σε αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας και όχι στους άλλους.

Σήμερα μπορεί να εκνευριστείς επειδή ο/η σύντροφός σου δεν συμμερίζεται την κούραση σου όμως  θα πρέπει να σκεφτείς μήπως  είσαι υπερβολικός/η με αυτά που περιμένεις από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία πιθανό να σου αρέσει αλλά θα πρέπει να σκεφτείς αν πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​