Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου 2018

opspsh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Ελένη, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Αυτά θα γίνουν η αφορμή για να μπεις στη διαδικασία, να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου και να βγεις κερδισμένος/η.  Δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις νέες συμφωνίες μέσα στη δουλειά σου οι οποίες θα έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ελέγξεις την παρόρμηση σου καθώς σήμερα μπορεί να σε παρασύρει σε γρήγορες αποφάσεις που δεν θα είναι οι σωστές.

Σήμερα είναι πιθανόν να βγάλεις χαρτί και μολύβι και να ξεκινήσεις να μετράς τι δίνεις στο/στη σύντροφό σου και τι παίρνεις από εκείνον/η, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως τα συναισθήματα δεν  μπορούν να μετρηθούν με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να νιώσεις σίγουρος/η για τον εαυτό σου και για την πέραση που έχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου. Η γνώμη σου δεν θα είναι σταθερή πράγμα περίεργο για εσένα και αυτό θα ξαφνιάσει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.  Είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με διάθεση να αλλάξεις πράγματα και ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν πια όμως όσο περνάει η ημέρα θα προτιμήσεις τελικά να προβείς σε τέτοιου είδους αλλαγές κάποια άλλη στιγμή! Συζητήσεις και επαφές με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει.

Σήμερα είναι πιθανόν να θέλεις να δεις πολλά πράγματα από τον/τη σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις σου μπορεί να αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε βάζει στη διαδικασία να της δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, καθώς θα σε ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Από το πρωί η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου δημιουργεί ανασφάλεια και σκέψεις που σε αγχώνουν ακόμα και αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος. Αιτία για αυτό θα είναι οι εμμονές που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις.  Προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να παράγει σκέψεις ανεξέλεγκτα. Η δουλειά είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο και να βοηθήσεις και το μυαλό σου να ξεφύγει από τις ανησυχίες, για αυτό σήμερα μην την αποφύγεις αντιθέτως  ζήτησε τη!

Σήμερα βρες μία δραστηριότητα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς αν μείνετε χωρίς να κάνετε κάτι τότε είναι πιθανό να ξεκινήσετε να τσακώνεστε! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να επικεντρωθείς σε μία πρόσφατη γνωριμία που θέλεις να κερδίσεις.

Καρκίνος

Σήμερα το μόνο που θα θελήσεις είναι να πάρεις τους φίλους σου και να πας για ένα καφέ καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο. Οι φιλικές συναντήσεις και οι συλλογικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία όμορφη ημέρα και να ξεφύγεις λιγάκι από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πιθανό να  έχεις και μία ιδέα που  σχετίζεται με την εθελοντική εργασία για αυτό  παρακίνησε και τους φίλους σου σε αυτό, καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να συνδυάζεται το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Σήμερα  οι δραστηριότητες με τους φίλους σου θα έχουν την τιμητική τους όμως αν αφήσεις το ταίρι σου έξω από αυτές τότε δεν γλυτώνεις τη μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μία  γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα που μπορεί να σε πιέσουν και ενδεχομένως να σε αγχώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου υπενθυμίζει πως αν θέλεις να ξεχωρίσεις θα πρέπει να δουλέψεις αρκετά για να το καταφέρεις.  Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου στον επαγγελματικό σου χώρο καθώς  πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου είτε από ενδιαφέρον, είτε από περιέργεια.  Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την προσοχή που θα έχεις για να διαφημίσεις τις ικανότητές σου και τα δυνατά σου στοιχεία και όχι για να πάρεις μέρος σε πηγαδάκια.  

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θέματα αφήνοντας εντελώς τα αισθηματικά, με αποτέλεσμα να  υπάρξει μία προσωρινή απομάκρυνση από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κοιτάζεις τι θα πει ο κοινωνικός σου περίγυρος για κάποιον/α που θέλεις  γιατί θα μπερδευτείς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου χαρίζοντάς σου όρεξη για μία εκδρομή ή -αν ανήκεις στους τυχερούς και μπορείς να λείψεις περισσότερες ημέρες- ένα ταξιδάκι. Αν δεν καταφέρεις να κάνεις κάτι από τα δύο δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς καθώς με κάποιο τρόπο το μυαλό σου θα  ταξιδέψει σε μέρη που μπορεί να χαλαρώσει. Να θυμάσαι πως η ημέρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις και είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια πρόταση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να δεις κάποιον δικό σου άνθρωπο που μένει εκεί.

Σήμερα  θα έχεις τον τρόπο να ξεσηκώσεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή η οποία θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και θα κάνει πολύ καλό και στη σχέση σας και στη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις με επιτυχία αυτόν/ην που θέλεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μια συζήτηση με κοντινούς σου ανθρώπους που θα γίνει η αφορμή να θυμηθείς περασμένα γεγονότα που σε έχουν πειράξει. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις σε ένα ερωτικό ζήτημα του παρελθόντος το οποίο πιθανόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και η συζήτηση θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Είναι πιθανόν να μην έχεις καθαρό μυαλό για να ασχοληθείς με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να τα αποφύγεις -έστω αυτά που είναι σημαντικά- για να μην κάνεις κάποιο λάθος.

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις στενές επαφές με τον/τη σύντροφό σου καθώς ψάχνεις άνθρωπο να πληρώσει τα σπασμένα και ο κλήρος θα πέσει σε εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ερωτική περιπέτεια πιθανόν να ξεκινήσει αλλά καλό θα ήταν να μην έχεις παραπάνω βλέψεις  για αυτήν.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου καθώς θέλεις να έχεις κοντά σου ευχαριστημένους ανθρώπους.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και κάνει ιδιαίτερα  σημαντικούς τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ημέρα ενδείκνυται για να γεφυρώσεις διαφορές που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως η διπλωματία είναι ένα χάρισμα το οποίο έχεις!

Σήμερα  καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και στον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα  θα σε βοηθήσει να την αναθερμάνεις και μάλιστα με επιτυχία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω κάποιου συνεργάτη σου, για αυτό αξίζει να μην την απορρίψεις αμέσως, καθώς θα έρθει με συστάσεις!

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινότητα και ίσα-ίσα που θα προλάβεις να μας διαβάσεις!  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είναι αποφασισμένη να σε ωθήσει να βάλεις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις σε μία τάξη. Είναι πιθανόν εκτός από αυτά που έχεις ήδη κανονίσει να κάνεις σήμερα να προκύψουν και κάποια έκτακτα, για αυτό προσπάθησε να μην στριμώξεις την ημέρα με δραστηριότητες ώστε να είναι πιο εύκολο να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι στον/τη σύντροφό σου για τις δουλειές που έχεις, ώστε να καταφέρεις να σου προτείνει μόνος/η του/ης να σε βοηθήσει, όμως σε περίπτωση που δεν το κάνει μπορείς και να το ζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκουραστείς, καθώς  θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα χωρίς ενέργεια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την ημέρα σου. Σήμερα θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση σε πράγματα που σε ευχαριστούν όπως είναι κάποιο χόμπι σου, η επαφή με τους φίλους σου αλλά και μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα βάζεις ένα φρένο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες, όμως σήμερα η ημέρα θα σου δείξει επιτακτικά πως αυτό πρέπει να κάνεις!  Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Σήμερα  καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη διάθεση σου, μιας και ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμη της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η κοίταξε γύρω σου καθώς  βρίσκεται κάποιος άνθρωπος που προσπαθεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες με τους δικούς σου καθώς θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ατέρμονες συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παράπονα και μάλιστα για παράπονα τα οποία σχετίζονται με γεγονότα του παρελθόντος. Οι δικοί σου δεν θα τη γλιτώσουν από αυτά καθώς θα είναι οι πρώτοι που θα συνειδητοποιήσουν πως σήμερα έχεις όρεξη για «φασαρία». Καλό θα ήταν να μην αφήσεις την παρόρμηση σου ελεύθερη καθώς θα σε κάνει να πεις πράγματα τα οποία δεν εννοείς και θα σε οδηγήσει σε μια συμπεριφορά που σίγουρα θα μετανιώσεις.

Σήμερα μπορεί να θυμηθείς  κάτι που σου είχε κάνει ο/η σύντροφός σου παλιά, όμως αν είναι κάτι που έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν δεν αξίζει να το θυμηθείς αλλά να το παραγράψεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ραντεβού σήμερα μπορεί να μην πάει όπως ακριβώς το περιμένεις για αυτό άφησέ το για μία άλλη μέρα.

Ιχθύες

Σήμερα θα έχεις την τάση να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τα συναισθήματα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σε βοηθά να επικοινωνήσεις πραγματικά με τους γύρω σου! Η επαφή με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα είναι πολύ βοηθητική και για εσένα και για τη διάθεσή σου και θα σου δείξει πως είσαι και πολύ δυνατός/η επικοινωνιακά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις δεν είναι οι συζητήσεις αλλά η τάση που θα έχεις για σπατάλες. Προτίμησε να πιείς ένα καφέ με τους ανθρώπους που θέλεις να συναντήσεις, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις  τις εξορμήσεις στα μαγαζιά αν δεν θέλεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού! 

Σήμερα είναι  μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να αφιερώσετε  χρόνο στους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και τους αγαπάτε πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/ην που σου αρέσει καθώς σήμερα θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​