Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2018

gfigfiyt ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με το παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με κάποιο παλιό σου έρωτα. Μία τυχαία συνάντηση στο φιλικό σου περιβάλλον ή  ακόμα και η κουβέντα με κάποιους φίλους σου σχετικά με αυτό μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως τον θέλεις ξανά στη ζωή σου. Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις κάτι τέτοιο η ημέρα σε ευνοεί να το καταφέρεις! Πέρα από παλιούς συντρόφους ενδέχεται να κάνουν και την εμφάνισή τους, παλιοί συνεργάτες και παλιοί γνώριμοι γενικότερα!

Η ημέρα θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος για αυτό αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποια «ανάμνηση» από τα παλιά μπορεί να σε αναστατώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να φέρεις ξανά στη ζωή σου κάποιον/α που έχει φύγει, η ημέρα θα σε βοηθήσει!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τα φέρνει σε προτεραιότητα.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα  εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος το οποίο θα σε ευνοήσει. Είναι πιθανόν η εμπειρία που έχεις αποκομίσει από αυτό να σου φανεί χρήσιμη σε μία επαγγελματική συνέντευξη που θα περάσεις ή σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει στην τωρινή σου εργασία. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μία αναδρομή στα «μαθήματα» του παρελθόντος καθώς θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις ξανά μπροστά ένα σχέδιο που είχες με τον/τη σύντροφό σου αλλά για κάποιο λόγο είχε μείνει στο παρελθόν, καθώς το είχατε «παγώσει». Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει αρκετά μία γνωριμία του παρελθόντος και αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις μία εκδρομή έστω και σε ένα κοντινό προορισμό! Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο κάνε έστω μία βόλτα σε κάποιους συγγενείς σου ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά αρκεί να ξεφύγεις λίγο από το πρόγραμμα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είτε τυχαία είτε εσκεμμένα θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Αν αυτές οι συναντήσεις είναι εσκεμμένες, να ξέρεις πως η ήμερα είναι με το μέρος σου και με τα σχέδιά σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην μείνεις σπίτι και να αξιοποιήσεις κατάλληλα το χρόνο που θα έχεις για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που δεν σου είχε κάνει εντύπωση στο παρελθόν, θα σου κάνει στο παρόν!

 

Καρκίνος

Οι αισθηματικές και οικονομικές σου ανάγκες θα βρίσκονται μπροστά σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο όλα όσα νιώθεις πως δεν έχεις και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Το τρίγωνο που  σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχες ασχοληθεί μαζί του το προηγούμενο διάστημα.  Είναι πιθανόν να έχεις μία θετική απάντηση από μία συνέντευξη που είχες πάει ή να πάρεις τα εύσημα για κάτι που είχες φέρει εις πέρας στη δουλειά.  Μαζί με αυτά δεν αποκλείεται να πάρεις και κάποιο μπόνους αναδρομικά!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα αν έχεις ανοιχτές υποθέσεις με τον/τη σύντροφό σου που έρχονται από το παρελθόν, καθώς η ευνοϊκή όψη της ανάδρομης Αφροδίτης με τη Σελήνη θα σε βοηθήσει να τις λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα παλαιότερο φλερτ θα κάνει ξανά την εμφάνισή του στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Λέων

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα των σχέσεων σου, τα οποία είχαν παραμείνει άλυτα. Μη φοβηθείς να ασχοληθείς μαζί τους καθώς οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να τα επιλύσεις και μάλιστα προς όφελός σου!  Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και ένας παλιός έρωτας ζητώντας μία  δεύτερη ευκαιρία, όμως σε αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείς να αποφασίσεις!

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως χρειάζεσαι  την επιβεβαίωση από τον/τη σύντροφό σου και για να το δικαιολογήσεις θα θυμηθείς κάτι που σου είχε κάνει στο παρελθόν και σε είχε πειράξει!  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  σχέση που είχες στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα θα κάνει ξανά την εμφάνισή της.

 

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε αναγκάσουν να λειτουργήσεις βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος όμως εσύ τα πας καλά με αυτά!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, υποδηλώνει πως είναι πιθανό να πάρεις πίσω κάποια χρήματα που σου οφείλουν από την εργασία σου.  Σε γενικότερο πλαίσιο η ημέρα μπορεί να φέρει χρήματα τα οποία είτε είχες δανείσει είτε σου χρωστούν  για αυτό -αν υφίσταται αυτό το σενάριο- κάνε μία «κρούση» καθώς μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να νιώσεις ξανά ασφάλεια μέσα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα μπορέσετε να λύσετε ένα θέμα του παρελθόντος που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  αισθηματική γνωριμία θα επανέλθει στο προσκήνιο και στη ζωή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου εφορία καθώς έχεις ανάγκη να εστιάσεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων και της ζωής! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα  ανεβάσει τη γοητεία σου και την αυτοπεποίθησή σου σε αρκετά υψηλό επίπεδο!  Αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ξανά πίσω ένα πρόσωπο που υπήρξε  στη ζωή σου.  Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις οτιδήποτε έχεις «χάσει» κατά το παρελθόν και σου έχει στοιχίσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  και  το κυριότερο ειλικρινής απέναντί της!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τη διάθεσή σου καθώς η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και θα το συνειδητοποιήσεις από τον τρόπο που θα σου συμπεριφέρεται ο/η σύντροφός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας του παρελθόντος έχει μεγάλες πιθανότητες να  επιστρέψει ως έρωτας του παρόντος!

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι πολύ απασχολημένος/η με θέματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να δώσεις προτεραιότητα κάπου αλλού. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου για αλλαγές στο χώρο που ζεις και έτσι θα αρχίσεις να τις σκέφτεσαι σοβαρά.  Σε περίπτωση που δεν  τις τόλμησες τις προηγούμενες ημέρες έφτασε η ώρα να το κάνεις!  Αυτό που θα έχεις κατά νου είναι πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα προκειμένου να αλλάξεις τη διακόσμηση. Αρκούν κάποια μικρά πράγματα τα οποία όμως θα είναι ικανά να μεταμορφώσουν το χώρο σου.

Σήμερα θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση αν βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου σε ένα μέρος χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, για αυτό προτίμησε το σπίτι  σου ή κάποιο ήσυχο εστιατόριο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος έρωτας του παρελθόντος θα αναζωπυρωθεί αλλά θα  γίνει υπό άκρα μυστικότητα!

 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, προτρέποντας σε να τα εκμεταλλευτείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως πέρα από τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ιδιαίτερα τονισμένη θα είναι και η γοητεία σου.  Αυτό θα βοηθήσει πολύ και τη διάθεσή σου αλλά και τις νέες γνωριμίες καθώς θα τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου.  Η αναδρομή της Αφροδίτης υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος μέσω κάποιου  φιλικού σου προσώπου.  Σκέψου καλά πριν πάρεις μία απόφαση και κράτησε τα «μαθήματα» του παρελθόντος.

Σήμερα η ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι πολύ καλή  αρκεί να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να υπάρξουν ενοχλήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία που είχε «κολλήσει» λίγο, θα πάρει ξανά τα πάνω της!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τα φέρεις εις πέρας.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχουν άμεση επίδραση στα οικονομικά σου. Σήμερα αν το θελήσεις μπορείς να βγεις ιδιαίτερα ευνοημένος/η από οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσδιορίσεις τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου.

Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σε γυρίσει πίσω σε αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως αυτό δεν είναι κακό καθώς θα αναθερμάνει το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα δώσει άλλο νόημα σε μία κοινωνική υποχρέωση.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των άλλων και σίγουρα σήμερα θα το καταφέρεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα δημιουργήσει μία «ερωτική» ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Είναι πιθανόν να μπεις στον πειρασμό να φλερτάρεις είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε ελεύθερος/η, και στην περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου αυτό  μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!  Προσπάθησε να μην δώσεις αφορμές για κάτι τέτοιο!

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι πειρασμοί γύρω σου θα είναι αρκετοί και αν ενδώσεις θα θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ξανά έναν άνθρωπο του παρελθόντος που θέλεις ξανά στη ζωή σου.

Ιχθύες

Σήμερα θα κινείσαι περισσότερο υποτονικά από ότι συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε διάφορες σκέψεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που σχετίζεται με κληρονομικά θέματα, δάνεια, ασφάλειες και οικονομικά τρίτων από το οποίο μπορείς να βγεις κερδισμένος/η. Αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που να αφορούν τους παραπάνω τομείς είναι πολύ πιθανόν να κερδίσεις και εσύ από αυτά και μάλιστα άμεσα. Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως το παρελθόν θα παίξει ενεργό ρόλο στην ημέρα  είτε σε οικονομικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί  να καταφέρεις να αφήσεις πίσω ζητήματα του παρελθόντος, ώστε να ασχοληθείς μόνο με το παρόν σας και το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία θα επανέλθει δριμύτερη ύστερα από ένα διάστημα απουσίας!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​