Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Η  Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και με υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με οικονομικές, γραφειοκρατικές και κάθε είδους εκκρεμότητα που  αφορά το σπίτι σου και μάλιστα  να τις φέρεις εις πέρας εύκολα. Η ημέρα θα σε ευνοήσει για αυτό προτίμησε να  διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει  ημιτελές. Ένα νέο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου θέματα  κυρίως  αυτά που απορρέουν η σχετίζονται με τρίτους θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα είναι προς όφελός σου.

Σήμερα προτίμησε να μείνεις  στο σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τις επαφές κεκλεισμένων των θυρών. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει  αισθηματική γαλήνη και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχετε πολλά κοινά τα οποία δεν ήταν ορατά από την πρώτη στιγμή!

ΤΑΥΡΟΣ

Όσες δουλειές και να έχεις σήμερα θα βρεις το χρόνο να περάσεις από τα αδέρφια σου ή τα ξαδέρφια σου και να πιείς ένα καφεδάκι για να πείτε τα νέα σας! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την επικοινωνιακή σου άνεση με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να μείνει σπίτι μόνος/η σου χωρίς να έχεις κάποιον να συζητήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το  Σκορπιό θα διευρύνει τη φήμη σου  και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου καθώς θα διαπιστώσεις πόσο δημοφιλής είσαι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν έχεις κατά νου να βγεις για ψώνια σήμερα προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τις αγορές καθώς θα σου ξυπνήσει η επιθυμία για σπατάλες!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα χαρεί πολύ που θα σε δει καθώς η ανεβασμένη διάθεση σου θα είναι «κολλητική» και θα αποτελέσει πόλο έλξης για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η τύχη στα αισθηματικά σου θέματα θα σου χαμογελάσει σήμερα και σίγουρα θα φέρει κάτι καλό για εσένα αρκεί να της έχεις εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα οικονομικά σου καθώς θα είναι τα μόνα που θα διευθετήσεις προκειμένου να καταφέρεις να μη νιώθεις αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που είναι το χειρότερο σου. Η Σελήνη έχει περάσει  στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς και να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς, διευθετήσεις με τράπεζες και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι πιθανόν να έχεις και μία νέα εργασιακή πρόταση η οποία θα ενισχύσει το εισόδημά σου και θα σου ανοίξει  ένα νέο τομέα δραστηριοτήτων.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε βοηθήσει  με τη στάση που θα κρατήσει απέναντι σου καθώς θα ενισχύσει στην αυτοπεποίθησή σου και αυτή θα είναι η πηγή της δύναμης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα είσαι ερωτευμένος/η με υλικά αγαθά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα  σε φέρει στο προσκήνιο ακόμα και για τους λάθος λόγους καθώς μπορεί να γίνεις κυκλοθυμικός/η ή να αρχίσεις να απαιτείς πολλά πράγματα από τους άλλους, κυρίως από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σώσεις την κατάσταση  καθώς θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα από τους άλλους αν δεν τα απαιτήσεις. Ακόμα μπορεί να σου φέρει ένα δώρο αισθηματικού χαρακτήρα το οποίο θα ανεβάσει τη διάθεση σου. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα για αυτό είναι κρίμα να εστιάσεις σε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που σου χαλάνε τη διάθεση.

Σήμερα  η καλή σου διάθεση θα ξεκινήσει από τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό στρέψε την προσοχή σου σε αυτά. Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου μία βόλτα μαζί του/ης μπορεί να είναι υπέροχη για την ψυχολογία σου και αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως σήμερα τα αισθηματικά σου ζητήματα ευνοούνται απροκάλυπτα!

ΛΕΩΝ

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να βρεις την ησυχία σου μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για πνευματική και σωματική ηρεμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε πράγματα που έχουν θετικό αντίκτυπο για τη ψυχολογία σου ώστε να μπορέσεις να βρεις την αισιοδοξία σου. Ένα νέο που θα έρθει από το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους θα φτιάξει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να νιώσεις χαρούμενος/η!

Σήμερα  αρκεί μόνο η παρουσία του/της συντρόφου σου για να νιώσεις πολύ καλά καθώς αυτό που έχεις ανάγκη είναι η  συναισθηματική ηρεμία και θαλπωρή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου και θα νιώσεις τυχερός/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά πιστεύω ή δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλόγους θα είναι οι μόνοι που θα ασχοληθείς σήμερα καθώς θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο! Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο και ευνοεί συλλογικές και φιλικές συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει νέες γνωριμίες αλλά και νέες συμμαχίες. Σήμερα η δημοτικότητα σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα σου δώσει την ευκαιρία να  γνωρίσεις νέο κόσμο αλλά και να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα  θα είναι εύκολο να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα, να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους και να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες καθώς αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και  θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην καριέρα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να θέλεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς στόχους πάση θυσία, καθώς αυτό είναι το αίτημα της. Δεν αποκλείεται από το πρωί να έχεις μία σειρά επαφών και συζητήσεων για επαγγελματικά θέματα καθώς αυτά θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε ανταμείψει για την προσπάθεια που έχεις κάνει αυτό το διάστημα και θα σε βοηθήσει να αναγνωριστείς. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με ανώτερους σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου για αυτό μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Μία δημόσια εμφάνιση που θα πραγματοποιήσεις με τον/τη σύντροφό σου σε ένα κοινωνικό κάλεσμα θα είναι αρκετή για να στρέψετε τα βλέμματα των άλλων επάνω σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τις ευλογίες των γύρω σου θα σου φέρει τύχη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να γίνεις κοινωνικός/η  και επικοινωνιακός/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου ανεβάσει τη διάθεση και δεν θα σε αφήσει μόνο/η σου ούτε λεπτό! Άνθρωποι  του περιβάλλοντος σου, γνωστοί και συγγενείς θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα γεμίσουν την ημέρα σου με συζητήσεις και νέα.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία  που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μια πρόσκληση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Θέματα σπουδών, σεμιναρίων, πτυχίων και επαγγελματικών πιστοποιητικών ευνοούνται ιδιαίτερα για αυτό τρέξε να προλάβεις!

Σήμερα μπορείς να προτείνεις στον/τη σύντροφό σου να κάνετε ένα ταξίδι ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πλάνο σας μέχρι στιγμής καθώς αν το θέλετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να το καταφέρετε! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ και η καλή σου διάθεση θα είναι  τα δυνατά σου στοιχεία, αξιοποίησε τα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι πιθανόν το μυαλό σου να κολλήσει σε καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει και δεν θα μπορέσεις εύκολα να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Καρκίνο και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα συναισθήματά σου και τις αδυναμίες σου δημιουργώντας σου εσωτερική αναταραχή  προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει απροστάτευτο/η και θα σε βοηθήσει να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.  Ακόμα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχεις ένα οικονομικό όφελος από κάποια συμφωνία ή μία επιχειρηματική ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς έχεις προστασία.

Σήμερα  θα έχεις ένα στοιχείο υπερβολής προς τον/τη σύντροφό σου είτε του δείξεις την αγάπη σου είτε τη ζήλια σου είτε την ανησυχία σου και θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να περάσεις τα όρια! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μέσα από μία συνάντηση την οποία δεν θα ξέρουν πολλοί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς θα ασχοληθείς μαζί τους γενικά και ειδικά προκειμένου να τις διευθετήσεις καλύτερα. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου αποκλειστικά στους άλλους καθώς εκεί θα βρίσκεται η πηγή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις ή ακόμα και να διευρύνει τις ήδη υπάρχουσες με όρους που σε συμφέρουν.  Αυτό που χρειάζεται μόνο να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις για κάποιες υπερβολές οι οποίες  μπορεί να κάνουν τους άλλους να δυσανασχετήσουν!

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα κερδίσει την αμέριστη προσοχή σου αλλά τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου και να καταλήξει σε κάτι αξιόλογο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εργασιακές αλλά και οι προσωπικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και θα αισθανθείς λίγο πιεσμένος/η μιας και είχες φτιάξει ένα διαφορετικό ημερήσιο πλάνο από αυτό που τελικά θα προκύψει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα φέρει αρκετές δουλειές ή ακόμα και κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες κατά νου για αυτό και θα αναγκαστείς να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει εύνοια και  θα σε βοηθήσει να βρεις ανθρώπους είτε μέσα από το εργασιακό είτε μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα προθυμοποιηθούν να σου δώσουν ένα χεράκι προκειμένου να σε βοηθήσουν!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα βρεθεί στο πλάι σου και θα σε κάνει να νιώσεις πως μπορείς να στηριχθείς επάνω του/ης για κάποιες από τις υποχρεώσεις τις οποίες έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό/ εργασιακό σου περιβάλλον και θα δώσει μία ανάλαφρη νότα στην ημέρα σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η και μόνο στη σκέψη τους! Άδραξε την ευκαιρία και ασχολήσου με ένα χόμπι σου καθώς η ημέρα θα ευνοήσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες μιας και θα σε βοηθήσει να εκφραστείς μέσα από αυτές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και την εξωστρέφεια σου και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου!  Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα και αν την αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για καιρό!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα καθώς η εύνοια σου σε αυτόν τον τομέα είναι δεδομένη. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ ενός ανθρώπου θα σε κολακέψει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ τυχερός/η! Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου για τη συνέχεια!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​