Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου 2019

yyew53 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε  στον Αιγόκερω και θα τονίσει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνική τους σου αναγνώριση αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει στον επαγγελματικό τομέα.  Σήμερα επεδίωξε να δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα είναι πιο εύκολο να επιτύχεις σε αυτά που έχεις σκεφτεί πως θέλεις να κάνεις. Η ημέρα ενδείκνυται  για επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις με ανωτέρους σου, καθώς τα επιχειρήματα σου και η θέληση σου θα σε βοηθήσουν  όχι μόνο να μην περάσεις απαρατήρητος/η αλλά πολύ πιθανόν και να διακριθείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις το/η σύντροφό σου παραπονεμένο/η καθώς τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η, για αυτό προσπάθησε όσο περνά από το χέρι σου να  αντιστρέψεις την αίσθηση που θα έχει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία  μπορεί να  εξελιχθεί με αφορμή μία συζήτηση για επαγγελματικά θέματα.

 

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ανάλαφρη διάθεση και είναι πολύ πιθανό να μη σε νοιάζουν τόσο τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς θέλεις να κάνεις ένα διάλλειμα. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας, προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.  Σήμερα ευνοούνται πολύ τα ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά.  Δες αν μπορείς να φύγεις έστω και για μία ημέρα σε κοντινό προορισμό, αλλιώς άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει σε αναμνήσεις και εικόνες που θα του δημιουργήσουν το αίσθημα της ευτυχίας.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βρεθείς με το/η σύντροφό σου, να συζητήσεις και να του/ης προτείνεις να κάνετε ένα δώρο στη σχέση σας, όπως είναι ένα ταξίδι.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ που θα προκύψει σε μία γιορτή ή μια κοινωνική υποχρέωση που θα παρευρεθείς θα σε ανεβάσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις και σε αυτά που θα μπορούσες να έχεις και είναι πιθανό να φέρεις ξανά στο μυαλό σου λάθη του παρελθόντος. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω  και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με αποτέλεσμα να κολλήσεις σε κάποια συγκεκριμένα θέματα.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εκνευριστείς καθώς θέλεις να γίνουν όλα με το δικό σου τρόπο. Είναι πιθανόν να προσπαθήσεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτά που θέλεις αλλά να θυμάσαι πως αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους χωρίς να πιέσεις τις καταστάσεις, θα βγεις κερδισμένος/η.

Σήμερα η ενέργειά σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τη διοχετεύσεις, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις πεδίο μάχης στη σχέση με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να την κατακτήσεις και θα το καταφέρεις.

 

Καρκίνος

Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα εξαρτηθούν πολύ από τη γνώμη των συνεργατών σου και του/της συντρόφου σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα τονίσει ιδιαίτερα τη γνώμη των άλλων.  Αυτό μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα τα δικά τους θέλω και όχι τα δικά σου όμως θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Άκουσε τη γνώμη τους αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως για τα δικά σου ζητήματα καλό θα είναι να αποφασίσεις εσύ, ώστε να έχεις την πλήρη ευθύνη των αποφάσεων σου.  Μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ενδέχεται να ξεκινήσει άμεσα.

Σήμερα  θα αναζητήσεις την επιβράβευση του/ης συντρόφου σου για αυτό και θα είσαι πολύ καλός/η μαζί του/ης, προκειμένου να την έχεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα ραντεβού με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε βάλει στη διαδικασία να θελήσεις να δεσμευτείς μαζί του/ης!

 

Λέων

Εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα αναμοχλεύσει τέτοιου είδους  δουλειές.  Είναι πιθανόν να προκύψουν και οι αγγαρείες που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου, για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να αφήνεις κενά ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου προκειμένου να κινείσαι πιο ευέλικτα.  Εφοδιάσου με βιταμίνες, ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου  και μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε ανούσια πράγματα,  αν δεν θέλεις να εξαντλήσεις τον οργανισμό αλλά και τις αντοχές σου.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ζητήσεις από το/η σύντροφό σου να σου κάνει μασάζ καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε κουράσουν αρκετά!  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση έστω και από τηλεφώνου με αυτόν/ην που σου αρέσει θα σε ξεκουράσει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Παρθένος

Σήμερα θα βρεις τον τρόπο και το χρόνο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις κάποιες ώρες της ημέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο έντονη θα γίνεται η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα. Βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, με  καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους φίλους σου και βρες ευκαιρία για να τους δεις κυρίως αν όλες τις προηγούμενες ημέρες τους είχες παραμελήσει!

Η ημέρα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο  στο/η σύντροφό σου και να θυμάσαι πως αυτό θα σε ανταμείψει!  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα καθώς θα βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια διάθεση, να φλερτάρετε!

Ζυγός

Ενώ συνήθως είσαι εξωστρεφής  και επικοινωνιακός/η σήμερα θα έχεις την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με εσένα και την οικογένεια σου.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και  είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να νιώθεις τύψεις αν το προηγούμενο διάστημα είχες παραμελήσει τους δικούς σου ανθρώπους.  Επίλεξε να περάσεις χρόνο μαζί τους και να συζητήσεις τα νέα σου, τις ανησυχίες σου αλλά και κοινά θέματα που μπορεί να έχετε προς επίλυση.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις παράπονα, καθώς αν δεν συγκρατηθείς μπορεί να  επηρεάσει το κλίμα εντός οικίας.

Σήμερα προτίμησε να βρεθείς με το/η σύντροφό σου και να πιείτε τον καφέ σας σε ένα μέρος με ησυχία -το καλύτερο σενάριο είναι να τον πιείτε εντός οικίας- καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθετε  πιο κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα είναι εύκολο να σπάσεις τον πάγο σε μία νέα γνωριμία…

 

Σκορπιός

Σήμερα οποιαδήποτε σκέψη και να κάνεις θέλεις να την εξωτερικεύσεις και να τη μοιραστείς με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια την εξωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σου.  Η ημέρα θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος,  τυχαίες συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους αλλά και βόλτες για ψώνια, δημιουργώντας σου ευφορία!  Αυτή ακριβώς η ευφορία μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να εξωτερικεύσεις πράγματα και συναισθήματα σε συγγενείς και γνωστούς που καλό θα ήταν να τα κρατήσεις και τον εαυτό σου.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να συναναστραφείτε με κόσμο καθώς με παρέα θα περάσετε πολύ καλύτερα από ότι αν μείνετε οι δυο σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσω κάποιου προσώπου του στενού σου περιβάλλοντος, θα γνωρίσεις έναν νέο και ενδιαφέροντα άνθρωπο.

 

Τοξότης

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υπολογισμούς και πράξεις προκειμένου να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το ταμείο σου και αν πρέπει να ξεκινήσεις να ανησυχείς.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις.  Βέβαια όλο αυτό είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει άγχος, καθώς είναι κοινό μυστικό πως προτιμάς να ασχολείσαι με αλλά πιο ενδιαφέροντα πράγματα!  Να σκέφτεσαι πως αν καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να ξεμπερδέψεις από κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, τότε θα σταματήσεις να νιώθεις αγχωμένος/η.

Σήμερα  είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις οι οποίες σε γεμίζουν ανασφάλεια για αυτό θα γίνεις πιο κτητικός/η με το/η σύντροφό σου προκειμένου να βεβαιωθείς πως είναι δικός/η σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις δυσοίωνες σκέψεις σχετικά με κάποιον/α που σου αρέσει, καθώς αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση θα βγει σίγουρα προς τα έξω.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο ζώδιο σου και μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα έχεις την εντύπωση πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μη βρίσκεις δικαιολογίες για να εκνευριστείς  μαζί τους προκειμένου να εκτονωθείς.  Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις αλλά και παρορμητικές κουβέντες για να μην προκληθούν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα είναι πιθανόν να φερθείς εγωιστικά σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το/η σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως αυτό μακροπρόθεσμα  δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ξεκινήσεις ένα αισθηματικό ειδύλλιο  προσπαθώντας να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι.

 

Υδροχόος

Οι ανασφάλειες που νιώθεις σήμερα δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτα καθώς ακόμα και μία απλή σκέψη θα σου δημιουργεί δεύτερες περισσότερο περίπλοκες και μετά τρίτες ακόμα πιο περίπλοκες.  Αυτό λέγεται σπατάλη ενέργειας και σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αυτή, για αυτό θα πρέπει να προσέχεις.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σταματήσεις να σκέφτεσαι, να αναλύεις και να υποπτεύεσαι. Επεδίωξε να ασχοληθείς με κάτι, ακόμα και με απλές καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί αν επιλέξεις την αδράνεια το μυαλό σου θα γεμίσει με ανησυχίες.

Σήμερα προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η απέναντι στο/η σύντροφό σου ή προσπάθησε να μην του/ης δώσεις αφορμές για να το καταλάβει, καθώς αυτό θα δημιουργήσει  ψυχρότητα ανάμεσά σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να εξελιχθεί ένα αισθηματικό σου ζήτημα είναι να αποφύγεις τα σενάρια.

Ιχθύες

Η ημέρα θα τονίσει τους δεσμούς που έχεις με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως εκείνοι είναι η οικογένεια που έχεις επιλέξει.  Επεδίωξε να συναντηθείς μαζί τους, να ακούσεις αυτά που τους απασχολούν και να συζητήσεις τα δικά σου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα είναι εύκολο να νιώσεις πως «η ισχύς εν τη ενώσει». Κράτησε τις συμβουλές που θα σου δώσουν στα δικά σου ζητήματα, αλλά μην ξεχνάς πως τις αποφάσεις για αυτά καλό θα ήταν να τις πάρεις εσύ.

Σήμερα είναι πιθανόν να «παρασυρθείς» και να ακολουθήσεις τα σχέδια που έχουν οι φίλοι σου για την ημέρα, όμως προσπάθησε σε κάποια από αυτά να «χωρέσεις» και το/η σύντροφό σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως να μη σε βλέπει και τόσο φιλικά!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​