Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019

xjfy ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει κοντά σου ανθρώπους αλλά και ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.  Παρόλα αυτά σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως η επικοινωνία θα κρύβει πολλές παγίδες.  Αλλά θα λες εσύ και άλλα θα ακούνε οι άλλοι, για αυτό προτίμησε να περιοριστείς στις απολύτως απαραίτητες κουβέντες προκειμένου να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και  κατά τις συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία παρεξήγηση μεταξύ εσένα και του/της συντρόφου σου λόγω λάθος συνεννόησης για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με αυτά που λες.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κλέψεις την παράσταση για αυτό απέναντι σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει κράτησε μία πιο διακριτική στάση.

 

Ταύρος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους από εχθές δεν θα σε αφήσει να μην τους δώσεις προτεραιότητα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν παρανοήσεις με αφορμή κάποιο λογαριασμό ή κάποια οικονομική συμφωνία που έχεις κάνει ή πρόκειται να κάνεις.  Σε περίπτωση που χρειάζεται να πας σήμερα μέχρι την τράπεζα ή κάπου αλλού για να διευθετήσεις κάτι από τα παραπάνω θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για οτιδήποτε συζητήσεις ή υπογράψεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες ερωτήσεις στο/η σύντροφό σου που θα τις πάρει στραβά για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και με τον τρόπο σου αλλά και με το περιεχόμενο των ερωτήσεων.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την τάση να μεταφράσεις διαφορετικά τα δείγματα που θα σου δώσει μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει πρωταγωνιστή/στρια των εξελίξεων της ημέρας με κάθε τρόπο.  Βέβαια εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Προσπάθησε να είσαι πολύ φειδωλός/η  με τα λόγια καθώς θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για σοβαρές συζητήσεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου μετέφερε το για την επόμενη.

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου εξαιτίας λάθους συνεννόησης για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  προκειμένου να μπορέσετε να την αποφύγετε.  Αν είσαι ελεύθερος/η η επιστροφή ενός ανθρώπου που υπήρχε κατά το παρελθόν στη ζωή σου θα σε μπερδέψει, για αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα εντείνει την ανάγκη σου να απομονωθείς και αν γίνεται να μη δεις κανέναν!  Αυτό που θα κάνεις βέβαια σήμερα θα είναι «μέσο αυτοπροστασίας» καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως οι συζητήσεις και οι επαφές θα δημιουργήσουν προβλήματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις κλείσει κάποιο ταξίδι ή σε περίπτωση που έχεις μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μετά να ανοίξει ένας φαύλος κύκλος.

Σήμερα η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει με το/η σύντροφό σου για αυτό απόφυγε το και προτίμησε να περάσετε χρόνο μαζί παρακολουθώντας μία ταινία! Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα σε προτρέπει να μην μιλήσεις πολύ σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς τα πολλά λόγια θα φέρουν παρανοήσεις.

 

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα που δεν αφορούν εσένα, αλλά τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους υποδηλώνει πως τα τηλέφωνα θα χτυπάνε ασταμάτητα από τους κολλητούς! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις πάνω σε συζητήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο πως θα πεις τη γνώμη σου για ένα ζήτημα που δεν σε αφορά, καθώς η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να γίνεις αυστηρός/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η ημέρα σήμερα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει παρανοήσεις με το/η σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν αφήσεις να εμπλακούν σε ζητήματα της σχέσης σας ακόμα και αγαπημένοι σας φίλοι. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις, μη βιαστείς να δράσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, με τις επαγγελματικές σου αποφάσεις αλλά και με τους στόχους που έχεις θέσει καθώς η ήμερα κρύβει παγίδες.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως  με ένα μαγικό τρόπο θα εμπλακούν  οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Αυτά μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση σε εσένα αλλά και σύγχυση στους συνεργάτες σου και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τον κάθε τομέα και μην μεταφέρεις τα  ζητήματα του ενός στον άλλο.

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι υπερβολικός/η  στον τρόπο που θα αντιδράσεις σχετικά με μία  παρανόηση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να γίνει κάποιο επικοινωνιακό λάθος.

 

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποια εκπαιδευτικά ζητήματα ή ένα ταξίδι που θα κάνεις σήμερα ή βρίσκεται στη φάση της οργάνωσης του.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους ένα ζώδιο που σε ευνοεί όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να προκύψουν προβλήματα.  Επικοινωνιακά μπερδέματα, λάθος συνεννόηση σε λεπτομέρειες πρακτικής φύσεως αλλά και η αφηρημάδα είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η όμως αυτή είναι η πρόκληση καθώς η ημέρα θα βοηθήσει την επικοινωνία, όμως  το ίδιο θα βοηθήσει και τις παρεξηγήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και  φειδωλός/η με τα λόγια.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους -όπως το δημόσιο και τις τράπεζες-για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και παρατηρητικός/η κατά τη διευθέτησή τους.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς είναι πιθανόν να μπερδέψει λίγο  την κατάσταση.  Η ημέρα δεν είναι καλή για συμφωνίες ούτε για να διεκδικήσεις κάτι προς όφελός σου.  Κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα και απόφυγε κάθε είδους ρίσκο, ιδιαίτερα στα οικονομικά.

Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς με το/η σύντροφό σου χωρίς να σου κάνει κάτι εκείνος/η, απλά και μόνο επειδή θυμήθηκες κάτι από το παρελθόν, όμως ο τρόπος που θα το φέρεις στο παρόν θα έχει ένα τον υπερβολής.  Αν είσαι ελεύθερος/η   βεβαιώσου πως  έχεις  τα ίδια θέλω με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο τους συνεργάτες σου, το/η σύντροφό σου αλλά και τα άτομα που απαρτίζουν τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να υπάρξουν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα.  Προτίμησε να διεκπεραιώσεις μόνος/η σου τις δικές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις και μην βασιστείς σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον εαυτό σου,  αν θέλεις να  αποτρέψεις  το να πάει κάτι λάθος.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα υπάρχει  μία τάση ασυνεννοησίας αλλά και υπερβολής που μπορεί να επηρεάσει τις συζητήσεις με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σου δώσει τελείως λάθος δείγματα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές ρουτίνας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να διεκπεραιώσεις μία υποχρέωση σου και τελικά να προκύπτουν κι άλλες. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή.  Ιδιαίτερη προσοχή σε εργασιακά ζητήματα και σε ζητήματα που εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα πέρα από εσένα.

Σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα υπάρχει μία έντονη τάση αλλά να λέει ο ένας και άλλα να καταλαβαίνει ο άλλος. Αν  είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να αφήσεις αισθηματικές προσεγγίσεις και ραντεβού για μία άλλη ημέρα περισσότερο προσοδοφόρα.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε προτρέπει να περάσεις καλά προκειμένου να ξεφύγεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.  Επίλεξε να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργειά σου αλλά και τη δημιουργικότητά σου.  Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου  κατακρίνουν κάτι που κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα χαλαρά και επικεντρώσου στις δραστηριότητές σου!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα είσαι τόσο αντικειμενικός/η όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη σχέση σου και μπορεί να αδικήσεις το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με κάποια προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως, για αυτό πρέπει να έχεις υπομονή.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα  που υπάρχουν εντός οικίας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει  με το Δία από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει την ομαλή ροή συζητήσεων, ιδιαίτερα με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν να  υπάρχει μία τάση για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις -η οποία σε συνδυασμό με τη ροπή που θα έχεις προς υπερβολές- θα δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα. Δώσε προσοχή και σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς εκεί ενδέχεται να  υπάρξουν κάποια «κολλήματα».

Σήμερα καλό θα ήταν να μην ανοίξεις συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα με το/η σύντροφό σου καθώς μπορεί να υπάρξει θέμα συνεννόησης ακόμα και για ζητήματα καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να μην αναμοχλεύσεις αισθηματικά ζητήματα σήμερα, καθώς η ήμερα δεν είναι η κατάλληλη.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​