Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα και η ανάγκη σου για να αναγνωριστείς στη δουλειά σου θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω . Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν πιέσεις σχετικά με ένα  επαγγελματικό ζήτημα που δεν θα σου αρέσουν καθόλου.  Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο προσπάθησε να ελιχθείς με τον τρόπο που σε συμφέρει και να απαντήσεις με διπλωματία αν νιώσεις πως πιέζεσαι. Μην μπεις στη διαδικασία να  λάβεις μέρος σε παιχνίδια εξουσίας καθώς θα σου κοστίσουν αρκετά.

Σήμερα  θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα και λιγότερο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα να προκαλέσεις τη ζήλια του! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία με κοινωνικό στάτους θα προσελκύσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κοινωνικές επαφές καθώς θα έχεις προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει καχύποπτο/η με τους άλλους και είναι πιθανόν να μη διστάσεις να  ξεκινήσεις ένα καταιγισμό ερωτήσεων απέναντί τους. Αυτό μπορεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσά σας. Προσπάθησε να μην το  παρακάνεις διαφορετικά είναι πολύ πιθανό θα συμβούν παρεξηγήσεις.

Σήμερα  ενδέχεται να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να έχεις βρει μία δικαιολογία για αυτό καθώς θα σου ζητηθούν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε μαγέψει με τις γνώσεις της και το μυστήριο που αποπνέει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μείνεις απόλυτα προσηλωμένος/η στις σκέψεις σου κυρίως αυτές που προτιμάς να κρατήσεις για εσένα και να μην τις εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ενισχύει τις ανησυχίες σου προκαλώντας σου έντονα συναισθήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εμμονές κυρίως με οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Προσπάθησε να  τα διευθετήσεις με λογική και όχι υπό συναισθηματική φόρτιση. Ένα θέμα με μία επιχείρηση ή το δημόσιο μπορεί να προκύψει, το οποίο ακόμα και αν σου φανεί αρνητικό στην αρχή θα συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να σε ωφελήσει πολύ.

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα ερωτικός/η και με τον κατάλληλο τρόπο μπορείς να το περάσεις στον/τη σύντροφό σου και μαζί να περάσετε μία υπέροχη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αποπνέει έντονο ερωτισμό και σχεδόν θα σε παρασύρει για να σε τραβήξει κοντά της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω.  Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου παρά εσένα τον/ην ίδιο/α. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως δεν θα διστάσεις να παίξεις με κρυμμένα χαρτιά προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό χωρίς πλάγιες προσεγγίσεις. Δώσε προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση οι κινήσεις σου να σε εκθέσουν και να σε βάλουν στη διαδικασία να απολογηθείς στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι απαιτητικό απέναντί σου και αν νιώσεις πως σε πιέζει μη διστάσεις να του το πεις  χωρίς όμως να το προσβάλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία επαγγελματική γνωριμία ή νέα συνεργασία μπορεί να «μεταμορφωθεί» στον επόμενο σου σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Οι δουλειές που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας δεν θα σου αφήσουν χρόνο για εσένα. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να νιώθεις πιεσμένος/η καθώς εν μέσω καλοκαιριού το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις είναι δουλειές και αγγαρείες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω  και να σε προτρέπει να γίνεις πιο υπεύθυνος/η με εργασιακές υποχρεώσεις και project που έχεις αναλάβει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη για αυτό απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σου κοστίσουν.

Σήμερα οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να δεις τον/τη σύντροφό σου όμως πρόσεξε πολύ καθώς ο τρόπος σου θα έχει μεγάλη σημασία σε αυτό που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ που έχεις με κάποιον άνθρωπο που βλέπεις σχεδόν καθημερινά θα εξελιχθεί άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φέρνει ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου χόμπι, να γελάσεις με την καρδιά σου ακόμα και να ερωτευτείς!  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει μικρές «σκιές» σε αυτή την όμορφη ημέρα, καθώς θα σε κάνει εγωκεντρικό/η  και χωρίς καμία διάθεση να συνδιαλλαγείς πραγματικά με τους άλλους.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που οι άλλοι δεν αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου, το χιούμορ σου και την αξία σου γενικότερα.  Προσπάθησε να εστιάσεις στην καλή σου διάθεση και την καλή ημέρα πού εξελίσσεται και μην δημιουργήσεις εντάσεις.

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου μιας και δεν θα συμμεριστεί τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κατάκτηση μιας νέας γνωριμίας θα είναι στοίχημα για εσένα, πρόσεξε όμως να μην παίξεις ύπουλα.

 ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου εξακολουθούν να υφίστανται και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει εξελίξεις, συζητήσεις και παράπονα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει να πλήξεις!  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα εξαφανίσει τις διπλωματικές σου ικανότητες  με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Είναι πιθανόν να γίνεις απότομος/η με τους άλλους σε περίπτωση που νιώσεις κάποιο είδος κινδύνου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις αν θέλεις να κρατήσεις το καλό κλίμα που υπάρχει στο σπίτι.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα δυσκολευτεί να σε καταλάβει καθώς κρατάς κρυμμένα  τα χαρτιά σου, τις ανησυχίες σου ακόμα και τα άγχη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να εξελιχθεί μία γνωριμία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει χρειάζεται να  είσαι διακριτικός/η και  να μην κάνεις απότομες «επεκτατικές» κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ιδέες σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των γύρω σου καθώς δεν θα τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και θα τις μοιραστείς προκειμένου να ακούσεις και τη γνώμη των άλλων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε φανατίσει με τα πιστεύω σου και  θα δημιουργήσει πρόβλημα στην αυτό-έκφραση σου. Είναι πιθανό η ατμόσφαιρα να γίνει ηλεκτρισμένη καθώς θα ξεχάσεις το δημοκρατικό σου εαυτό σε περίπτωση που κάποιος δεν ενστερνιστεί τα πιστεύω σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην ξεφύγεις.

Σήμερα  μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι μεταμορφωτική για τη σχέση σας καθώς μέσα από αυτή θα καταλάβεις πολλά για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ένταση αλλά αυτό είναι που θα σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανάγκες που έχεις θα σε ωθήσουν να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου διαφορετικά θα νιώσεις μεγάλη ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο πέρα από τα χρήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει προτάσεις  και ιδέες που θα αυξήσουν το εισόδημα σου. Μην  κάνεις παρορμητικές ενέργειες αλλά έλεγξε τα δεδομένα που έχεις και φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς. Αν δεν το κάνεις είναι πιθανόν όχι απλά να μη βγεις κερδισμένος/η αλλά να χάσεις και κάτι.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι αυτός/η θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια ή έτσι θα του/ης πεις προκειμένου να δικαιολογήσεις την μίνι ανάκριση που θα περάσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία δεν ήξερες καν πως έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να ταράζει τα νερά με την ποικιλία των συναισθημάτων και των διαθέσεων που θα έχεις! Προσπάθησε να κρατήσεις σταθερή τη συμπεριφορά σου διαφορετικά είναι πιθανόν οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου να αρχίσουν να ανησυχούν! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός/η με τους άλλους προκειμένου να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να μην το κάνεις και προτίμησε να διοχετεύσεις την ενέργεια που θα σπαταλούσες σε αυτό, σε έναν όμορφο διάλογο ο οποίος μπορεί να έχει και καλύτερα αποτελέσματα!

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και εγωιστής/στρια και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιέσεις μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί καθώς όχι απλά δεν θα βοηθήσει να γίνει αυτό που θέλεις αλλά θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα έχει έντονο παρασκήνιο και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε ποιους θα αποφασίσεις να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου καθώς δεν θα έχουν όλοι φιλικές και αγνές προθέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Αιγόκερω και να δημιουργεί παρασκήνιο γύρω από το πρόσωπό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα έχεις εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση, και αυτό θα είναι το «όπλο» σου για να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις που πρέπει να κρατήσει αποστάσεις. Από την άλλη πρέπει και εσύ να αποφύγεις να παίξεις παιχνίδια πίσω από την πλάτη συγκεκριμένων ανθρώπων καθώς όταν μαθευτούν θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Η ημέρα θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με το/η σύντροφο σου και αν το παρακάνεις μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλα προβλήματα μεταξύ σας καθώς θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σχεδόν μυστικά αλλά θα υπάρχει λόγος για αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οτιδήποτε και να σε απασχολεί θα προτιμήσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου παρέα με τους φίλους σου καθώς θα νιώθεις πολύ καλύτερα αν τα μοιραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η φράση «ένας για όλους και όλοι για έναν» παίρνει σάρκα και οστά! Συλλογικές δραστηριότητες, φιλικές συναθροίσεις και αλληλοβοήθεια θα ευνοηθούν από την παραμονή της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα  μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις καθώς θα σε πιάσουν μικρές ανασφάλειες τις οποίες θα καθρεφτίσεις στους άλλους. Βρες τρόπο να τις διαχειριστείς για να μην δημιουργήσεις προβλήματα σε φιλικές σχέσεις που είναι εντάξει.  

Σήμερα η ημέρα θα σε ωθήσει να προτρέψεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μία εθελοντική εργασία ή να προσφέρετε λίγο από το χρόνο σας σε κάτι που ξέρεις πως θα βοηθήσει κάποιους άλλους. Μέσα από αυτό θα μπορέσετε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά και εσείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από μία συλλογική δραστηριότητα μπορεί να γνωρίσεις το/η μελλοντικό σύντροφο σου!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​