Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018

vpsv ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Τα οικογενειακά σου θέματα, οι ανησυχίες σου για κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και οι διαφωνίες με τους δικούς σου θα βρεθούν μέσα στο ημερήσιο πλάνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί υπερευαισθησίες τις οποίες είναι δύσκολο να διαχειριστείς.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως το πείσμα σου να επικρατήσεις πάνω σε συζητήσεις με τους δικούς σου θα είναι φοβερό. Πρόσεξε γιατί αν δεν ακούς καθόλου τους συνομιλητές σου και επιμένεις είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς οι ρήξεις είναι και εκεί πιθανές.

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/η από τον/τη σύντροφό σου όμως αν το παρακάνεις μπορεί να αντιδράσει με τρόπο που δεν περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος  να θυμάσαι πως όσο πιο διακριτικός/η είσαι προς αυτόν/ην που θέλεις  τόσο πιο εύκολα θα καταφέρεις το στόχο σου.

Ταύρος

Οι συζητήσεις και οι στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και με όρεξη για κουβέντα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει έντονες συζητήσεις και πιθανόν να φέρει και διαφωνίες. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς μία διαφωνία μεταξύ σας μπορεί να  μην είναι τόσο αθώα όσο θα φανεί. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ανάγκη σου να επιβάλεις τη γνώμη σου στους άλλους να υπερισχύσει, καθώς είναι σίγουρο πως από κάπου θα έρθουν αντιστάσεις!

Σήμερα  μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε κάνει να καταλάβεις πολλά για τη σχέση σας αλλά και για το πως νιώθει αυτό το διάστημα για αυτό άκουσε κάθε κουβέντα του/της προσεκτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς κάποιος/α θα προσπαθήσει να σου εκμαιεύσει προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου.

Δίδυμοι

Οικονομικές ανησυχίες είναι πιθανό να έχει η ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο  θα κάνει τα οικονομικά ζητήματα μεγίστης σημασίας. Είναι πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια από τις μέχρι τώρα δράσεις σου σε αυτόν τον τομέα και η Σελήνη από αυτή τη θέση  πιθανό να την εντείνει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει τη θέληση να αλλάξεις εδώ και τώρα την κατάσταση στο ταμείο σου. Βέβαια θα πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο και βάση αυτού να κινηθείς για να είσαι σίγουρος/η. Μη βιάζεσαι και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες εξαιτίας της παρόρμησης σου που θα είναι έντονη σήμερα.

Σήμερα η ημέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική και μπορείς να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου γιατί είχες απομακρυνθεί τις προηγούμενες ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος/η η κτητική διάθεση που θα σε πιάσει για λίγο δεν θα βοηθήσει μία νέα γνωριμία.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μην περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα με οποιονδήποτε και αν συναντηθείς. Αυτό θα είναι εύκολο να το καταφέρεις καθώς η κυκλοθυμική σου συμπεριφορά θα τραβήξει τα βλέμματα ακόμα και αν δεν θέλεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι σημαντικοί  άνθρωποι της ζωής σου προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Μην πάρεις αποφάσεις “εν βρασμώ” καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να διακοπούν σχέσεις και «διπλωματικές επαφές».

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου πει με έντονο τρόπο κάτι και εσύ από αυτό βγάλεις γενικά συμπεράσματα, κάτι το οποίο δεν θα σε οδηγήσει στα σωστά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα σχέση αρκετά έντονη δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα.

Λέων

Οι σκέψεις σου θα είναι επίμονες σήμερα και θα έχεις την τάση να εστιάζεις στις αρνητικές και με αφορμή αυτές να φτιάχνεις ολόκληρα σενάρια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να  εξάρει τη φαντασία σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να διαχωρίσεις υπαρκτές και φανταστικές ανησυχίες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το πείσμα σου και θα σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι παντογνώστης. Η τάση που θα έχεις σήμερα να μην ακούς κανέναν είναι πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία χαλαρή συμπεριφορά και μην περιμένεις να αμυνθείς σε φανταστικούς εχθρούς.

Σήμερα  είναι πιθανόν να κατηγορείς τον/τη σύντροφό σου για δικές σου φανταστικές σκέψεις για αυτό πριν του/ης μεταφέρεις κάτι σκέψου αν έχεις επιχειρήματα για να το στηρίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα φέρει τυχαίες γνωριμίες μόνο μοιραίες!

Παρθένος

Σίγουρα τις προηγούμενες ημέρες κατάφερες  να συνειδητοποιήσεις πόσο αγαπητός/η είσαι στο φιλικό σου περιβάλλον  καθώς οι φίλοι σου δεν πρέπει να σε άφησαν σε ησυχία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μικρά σύννεφα στις φιλικές του σχέσεις. Αιτία για αυτό θα είναι η επιμονή σου να ακούσουν τις συμβουλές σου οι φίλοι σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις. Προσπάθησε να είσαι δεκτικός/η με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Μην το ξεχάσεις ακόμα και αν έκαναν κάτι που τους έβαλε σε μπελάδες και θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει αν είχαν ακούσει τη συμβουλή σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα βάλει τα δυνατά του για να σε πείσει για κάτι και εσύ θα βάλεις τα δυνατά σου για να τον/ην πείσεις για κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή με κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον που μπορεί να αλλάξει  τη σχέση που έχετε ως τώρα.

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση για τις επαγγελματικές σου κινήσεις αλλά και για την προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα επαγγελματικής εικόνας. Το πιο πιθανό είναι να περιμένεις τα εύσημα για την υπευθυνότητα σου και αν αυτό δεν έρθει τότε σίγουρα θα εκνευριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς θα σου φέρει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εσύ  φρόντισε να ασχοληθείς με αυτές και να κάνεις τις δουλειές που σου έχουν ανατεθεί όσο πιο ήσυχα γίνεται, χωρίς να εμπλακείς σε πηγαδάκια στο χώρο εργασίας και οτιδήποτε άλλο δεν σε αφορά.  Μία λάθος κίνηση σου μπορεί να σε εκθέσει για αυτό προσπάθησε να είσαι «τύπος και υπογραμμός».

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις ανάγκη τον/τη σύντροφό σου και μπορείς να περάσεις και μόνος/η σου καλά όμως αυτό θα είναι της στιγμής. Απόφυγε να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία  μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα  τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα γίνει το θέμα της ημέρας.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου δεν σε καταλαβαίνουν για αυτό και δεν θα διστάσεις να τα βάλεις με συγγενείς, γνωστούς ή οποιονδήποτε άλλο σου δώσει τέτοια δείγματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  συναναστραφείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά με τους όρους που θέλεις εσύ. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν σηκώνεις διαφωνίες αλλά ούτε και πρόκειται να ασπαστείς μία διαφορετική άποψη πέρα από τη δική σου. Μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, οι εντάσεις δεν θα  αργήσουν να φανούν.

Σήμερα  μία διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να πεις λόγια που πληγώνουν και μετά να κατηγορήσεις εκείνον/η πως σου έδωσε το ερέθισμα, όμως προσπάθησε και εσύ να συγκρατηθείς και να μην κάνεις επίδειξη ισχύος. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις κάποιον/α που έχει γνωρίσει πρόσφατα να σου επιβάλλει τις απόψεις του/της.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου και θα ξεχάσεις για λίγο την αισιοδοξία για την οποία φημίζεσαι. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σου φέρνει στο μυαλό  γεγονότα του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις περίεργα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει δύσκολα συναισθήματα, εμμονές και ανησυχίες. Παρόλα αυτά μπορεί να φέρει μία καλή λύση σε  ένα οικονομικό ζήτημα η ένα οικονομικό μπόνους και μάλιστα από κει που δεν το περιμένεις.  Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες και το δημόσιο γενικότερα προώθησε τες σήμερα καθώς υπάρχει περίπτωση να βγεις πολύ ωφελημένος/η από αυτές.

Σήμερα  η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη καθώς θα φέρει νεύρα αλλά και πάθος στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και είναι στο χέρι σας πιο θα διαλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά και θα αποτελέσει πρόκληση για εσένα!

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που θα κληθείς να κερδίσεις σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει τον τρόπο που τους βλέπεις. Σίγουρα ενδέχεται να διαφωνήσεις με κάποιους συνεργάτες σου ακόμα και με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο, καθώς σήμερα θα είναι δύσκολο να βρεις κοινό σημείο επαφής. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μία εκρηκτική συμπεριφορά και δύσκολα θα σε αφήσει να κρατήσεις τα προσχήματα σε περίπτωση που νιώσεις πως κάτι σε ενοχλεί. Αυτό μπορεί να φέρει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα σημαντικές. Προσπάθησε να αποφύγεις συνειδητά τις εντάσεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν  έντονα προβλήματα στις σχέσεις σου.

Σήμερα δεν θα δέχεσαι υποδείξεις από κανέναν για αυτό μπορεί να πάρεις στραβά κάτι που θα σου πει ο/η σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τις  αισθηματικές σχέσεις γενικότερα.

 

Υδροχόος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα με αρκετές δουλειές και σε περίπτωση που δεν κατάφερες να φέρεις τις χθεσινές υποχρεώσεις εις πέρας, τότε θα είναι πιο απαιτητική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου λέει πως θα χρειαστεί να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις που δεν είχες στο πρόγραμμα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου και αυτό θα γίνει ορατό και στο εργασιακό σου περιβάλλον και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει τα ηνία και για να το αποφύγεις αυτό επικαλέσου τη λογική σκέψη που πάντα έχεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου για κάτι που θα σου πει όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που θα σε εκνευρίσει είναι οι δουλειές που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα εντυπωσιαστεί από τον μαγνητισμό που εκπέμπεις και θα σου το δείξει.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά για αυτό όσες δουλειές και αν έχεις, προσπάθησε να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε αυτά που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και υποδηλώνει πως είναι βοηθητική για να βρεις το κέφι σου και την καλή σου διάθεση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω εγωισμού. Προσπάθησε να μην αφήσεις μικρά και ενδεχομένως ανούσια πράγματα να χαλάσουν τη διάθεση σου αλλά ούτε και  τη σχέση με τους φίλους σου.

Σήμερα θα έχεις έντονη ανάγκη για φλερτ και αν επιχειρήσεις να φλερτάρεις ξανά τον/τη σύντροφό σου όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου δεν θα σου αφήσει πιθανότητες να αρνηθείς!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​