Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019

ddndnnd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις είναι πολύ πιθανή καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά σε ότι αφορά  τα συγκεκριμένα θέματα και μπορείς έχεις θετικότατες εξελίξεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου γιατί πιθανότατα να εκτονωθούν στο ταίρι σου και να υπάρξουν προβλήματα στη σχέση σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις άκρως ερωτικό και ρομαντικό σκηνικό για σένα και τον άνθρωπό σου.

Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να βιώσεις, ο πόθος και αισθησιασμός θα κυριαρχήσουν είναι. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το καρδιοχτύπι και  θα δώσουν την αίσθηση της ιδανικής σχέσης. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να λύσεις ζητήματα και να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα αποφεύγοντας τις εντάσεις. Πρόσεξε όμως γιατί έχεις την τάση να υποχωρείς σε πράγματα που μπορεί να μη σε ικανοποιούν και αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με συνεργάτες ή με το/η σύντροφό σου διασκεδάζοντας αλλά παράλληλα και να ανοίξεις ένα κεφάλαιο συνεργασιών καθώς η διαίσθησή σου δεν σε απατά.

Σήμερα μπορείς να χαρείς μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ερωτισμού καθώς φαίνεται να εναρμονίζεσαι πλήρως με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου γεμάτο ρομαντισμό και αισθησιασμό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να αναστατώσουν το καθημερινό σου πρόγραμμα και να δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό. Οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις στη δουλειά πιθανά αυξάνονται, καλό είναι να περιορίσεις την επικριτικότητα γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και με τη διαίσθησή σου σε πλήρη λειτουργία να βρεις σημαντικές λύσεις αποφεύγοντας στρες και προστριβές.

Σήμερα η καθημερινότητα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να περάσεις όμορφα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα αλλάξουν μοναδικά τη ροή της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ο έρωτας πρωτοστατεί καθώς νιώθεις πιο έντονα από ποτέ ότι λάμπεις και γοητεύεις  τους πάντες όπου κι αν βρεθείς. Σημαντικό είναι για σένα να βγεις, να διασκεδάσεις και να πρωταγωνιστήσεις τραβώντας τα βλέμματα. Θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφος μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς η τέχνη σου φτιάχνει τη διάθεση. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους, τρυφερότητας και ρομαντισμού με το/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση στα ύψη και θα βοηθήσει να εκδηλωθούν έντονα συναισθήματα.

Σήμερα απόλαυσε την κάθε στιγμή της ημέρας και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν που θα απογειώσουν τον πόθο, την έξαψη και το ρομαντισμό. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα οικογενειακά σου πρόσωπα είναι έντονη καθώς επιδιώκεις να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή. Σημαντικό είναι για σένα να προωθήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Δείξε προσοχή  σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να προκαλέσουν εντάσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικό σκηνικό στο οικογενειακό περιβάλλον και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα, αλλά και τραύματα που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει θέλοντας να τα αφήσεις πίσω σου και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στις οικογενειακές σχέσεις.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να απολαύσεις σήμερα καθώς η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσουν ονειρικό σκηνικό και την αίσθηση της ασφάλειας. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη  καθώς θέλεις έντονα με επικοινωνήσεις να έρθει σε επαφή με άλλους να εκφράσει τις απόψεις σου. Κύριο στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκει να βρεθείς με αδέρφια ξαδέρφια ή κολλητούς φίλους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας μαζί τους. Προσοχή γιατί η διάθεσή σου είναι μεταβαλλόμενη και μπορεί να επικρατήσει ο εκνευρισμός. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  σε βοηθάω να περάσεις μοναδικά με την παρέα με το στενό του περιβάλλον παράλληλα η διαίσθησή σου είναι ακατανίκητη και μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά σε εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα η επικοινωνία, η εξαιρετική διάθεση και το κέφι τα προσδώσουν μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν σαν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν εκεί που διασκεδάζεις που θα δείχνουν παραμυθένιες.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και εντείνεται η διάθεση να επικεντρωθεί στον προϋπολογισμό σου και σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι ιδανική ημέρα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή να δρομολογήσεις σχέδια για την αύξηση του εισοδήματός σου. Προσοχή μόνο  γιατί η κτητικότητα και η αδιαλλαξία μπορεί να βλάψει τη σχέση σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη μοναδική τη διαίσθησή σου και σου δίνεται η δυνατότητα να πιστέψεις στον εαυτό σου, να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο από  την καριέρα σου.

Σήμερα ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα απογειώνονται δίνοντας μοναδικές στιγμές πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν για σένα την ασφάλεια και τον έντονο ρομαντισμό.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται  το ζώδιό σου και η ανάγκη να είσαι ο πρωταγωνιστής σήμερα είναι μεγάλη καθώς δραστηριοποιείσαι σημαντικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και παίρνεις πρωτοβουλίες που δείχνουν το δυναμισμό σου. Η διάθεση να εκφράσεις τις ανάγκες σου είναι διάχυτη, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωιστής. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις στα όνειρά σου, αλλά και να περάσεις μοναδικά σε παρέες που θα βρεθείς ή στο ταίρι σου απογειώνοντας τον έρωτα.

Σήμερα είναι εξαιρετική συνθήκη για να ξεφορτώσεις με το/η σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές ερωτισμού και πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις και  γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου και αν βρεθείς.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ανακαλείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πλήγωσαν, κάτι που σε οδηγεί σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Τα λάθη είναι πιθανά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας γιατί μπορεί να εκτεθείς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ασχοληθείς κυρίως με την ψυχή σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός σήμερα να αποτελέσουν κύρια αντικείμενα ενασχόλησης καθώς ανακουφίζουν τις πληγές και σε βοηθούν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεπεράσεις  τραύματα που σε ταλανίζουν.

Σήμερα έντονα ρομαντικές και παθιάρικα στιγμές μπορεί να υπάρξουν στην ερωτική σου ζωή, φρόντισε να τις απολαύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι ανακινώντας έντονα συναισθήματα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που να επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου για να τους επιτύχεις. Σε φιλικές παρέες πιθανά να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με όσους δεν αντιλαμβάνονται αυτό που λες είτε δε συμφωνούν μαζί σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει τη διαίσθηση να κινηθείς σε φιλικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες συνεργασίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους για να επιτύχει στα όνειρά σου.

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά και θα απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από φιλικές παρέες πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν λόγω κοινών αντιλήψεων και ονείρων. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου καθώς έχεις όλες τις ικανότητες να ανταπεξέλθεις και στις δυσκολότερες απαιτήσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ελέγξεις το άγχος για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε εφοδιάζει με διαίσθηση και φαντασία για να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Η αναγνώριση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και να αποδώσει και σε οικονομικό επίπεδο.  

Σήμερα οι όποιες υποχρεώσεις μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούν να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ενδιαφέρεσαι κυρίως να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν τις σπουδές νομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο  στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου  δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεφαντώσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

Σήμερα ο έρωτας και η χαρά απογειώνουν τη σχέση σου και σου δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσεις το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να εντείνουν το ρομαντισμό τον ερωτισμό και την τρυφερότητα. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​