Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2019

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η ανάγκη να βρεθείς με τους φίλους σου είναι διάχυτη καθώς θέλεις να εκφράσεις επαναστατικές απόψεις και να συζητήσεις κοινωνικά ζητήματα που πιθανά από κοινού σας απασχολούν. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην εριστική διάθεση σου. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άκρως θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Σήμερα ένα όμορφο βράδυ με φιλικά πρόσωπα θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι σε ζητήματα καριέρας που μπορεί να προκύπτουν καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα στο επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με ανώτερους διαφωνώντας για την πορεία επαγγελματικών ζητημάτων.

Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει τις θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μία αύξηση μπόνους.

Σήμερα μπορείς να χαρείς το ευχάριστο κλίμα σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να λειτουργήσουν άκρως ευοίωνα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και ενισχύοντας τη διάθεση να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα και στις σπουδές που σου ανοίγουν νέους ορίζοντες, με νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν  ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις καιρό να δεις. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να φέρει η ένταση και αντιπαραθέσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, πρόσεξε μη φανατίζεσαι με τις απόψεις σου γιατί θα συγκρουστείς μετωπικά. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως θετικές για σένα.

Σήμερα η έντονη αισιοδοξία και η χαρά εκφράζονται άμεσα την προσωπική σου ζωή και λειτουργούν σαν αέρας φρεσκάδας στις σχέσεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως σημαντικό στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις έντονη νευρικότητα από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα  μπορεί να σε βάλει σε έντονες προστριβές με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο,  προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εμπόδια στις όποιες υποθέσεις σου. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  λειτουργεί άκρως θετικά σε θέματα καθημερινότητας και δουλειάς, κάτι που σε βοηθάει να απαλλαχθείς από το άγχος και τον εκνευρισμό.

Σήμερα το πάθος και η αισιοδοξία εναρμονίζονται και μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο  στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν τον πόθο και τον αισθησιασμό. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς θα μπορέσεις να διατηρήσεις το ίδιο μου κλίμα καθώς οι εντάσεις είναι αυτό που κυρίως θέλεις να αποφύγεις λόγων ασφαλειών. Η αντίθεση της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς  είτε με το σύντροφό σου είτε με συνεργάτες σου διαφωνώντας και αυτό να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  σε βοηθά να ξεπεράσει τις όποιες εντάσεις και να  περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Σήμερα δεν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και νιώσε τη συντροφικότητα που τόσο αποζητάς από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που  πιθανά να προέρχονται από τη δουλειά καθώς αυξάνονται κατακόρυφα υποχρεώσεις και αγγαρείες, κάτι που δημιουργεί ένταση και άγχος. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα πιθανά να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα λόγω διαφωνιών στο χώρο της δουλειάς που θα προκαλέσουν προβλήματα στις συναδελφικές σχέσεις, κράτησε χαμηλούς τόνους. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  σε βοηθά να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα και ότι σε κουράζει.

Σήμερα λύσε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου, είναι ιδανική ευκαιρία αυτό να γίνει χωρίς ένταση.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περίγυρο δημιουργούν την αίσθηση του οικείου και του γνώριμου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη καθώς νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και επιδιώκεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου, ιδιαίτερα του/ης συντρόφου σου. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς πιθανά να διαφωνείς με το ταίρι σου και να μην μπορείς να το εκφράσεις με ήρεμο τρόπο. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  σε βοηθά να ισορροπήσεις, να βρεις την αισιοδοξία για να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας το ταίρι, την καλή παρέα, τη διασκέδαση που τόσο έχεις ανάγκη.

Σήμερα άφησε τις εντάσεις στην άκρη και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απογειωθεί το πάθος και ο αισθησιασμός. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η γοητεία και η λάμψη που εκπέμπεις τραβούν τα βλέμματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι έντονη η ανάγκη για θαλπωρή και τρυφερότητα που μόνο από τα ηχεία σου πρόσωπο μπορείς να νιώσεις. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα  αυξάνει τον εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε κόντρες  και θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις στο χώρο σου όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους που σε γεμίζουν.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο είναι βέβαιο ότι θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν ασφάλεια, τρυφερότητα και θα εντείνουν τον ρομαντισμό.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι  διάχυτη, γι’ αυτό πιθανό είναι να στραφείς στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα  μπορεί να αυξήσει τη νευρικότητα σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε περίπτωση διαφωνιών που μόνο δυσάρεστες συνέπειες θα φέρουν. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις και πάλι την αισιοδοξία και να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικό επίπεδο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες. 

Σήμερα η επικοινωνία και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες σε εξόδους και παρέες που θα σε γεμίσουν χαρά και θετική ενέργεια.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να θέλεις να τακτοποιήσεις. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα  πιθανό είναι να δημιουργήσει εκνευρισμό με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται και να έρθεις σε σύγκρουση δημιουργώντας προβλήματα  στην όποια εξέλιξη των υποθέσεων σου. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  λειτουργεί ευεργετικά καθώς αφήνεις πίσω τη νευρικότητα, βρίσκεις την αυτοπεποίθηση σου και δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να περάσεις ήρεμα με λίγους και καλούς.

Σήμερα έντονες στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορεί να υπάρχουν σήμερα, μη χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας και να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει  στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ και αυτό σε ωθεί στο να διεκδικήσεις το δίκαιο των απόψεων σου αλλά και την κάλυψη των αναγκών σου από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα αυξάνει την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που να σε ενοχλήσουν και να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς είτε με το ταίρι είτε με τους συνεργάτες σου. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθάει να ισορροπήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα είναι άκρως ευοίωνες σε επίπεδο συνεργασιών.

Σήμερα βλέποντας τα πράγματα με αισιόδοξη ματιά αφήνεις πίσω τις εντάσεις και δίνεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που να ανοίγουν μία άκρως αισιόδοξη σελίδα στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το πιθανότερο είναι να κλειστεί στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις και πράγματα του παρελθόντος έρχονται στο νου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς από τον περίγυρο. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Λέοντα  πιθανό είναι να ανεβάσει την ένταση και να συγκρουστείς με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον, δείξε προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα γιατί δεν θα σε βοηθήσουν. Το απόγευμα το εξάγωνο του με τον Δία στον Τοξότη  σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις επαγγελματικές του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν  αισιόδοξες εξελίξεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και ο ερωτισμός απογειώνονται, εκμεταλλεύσου τις στιγμές και ζήσε το έντονο πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σου προκαλούν έντονη ευφορία και θετική διάθεση. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​