Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020

eferewrw 2020, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά τις ανάγκες σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό όμως να δώσεις το χώρο που χρειάζεται και στους άλλους γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα με συνεργάτες και σύντροφο. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα που καλό είναι να διαχειριστείς γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να πεις πράγματα που τελικά θα ενοχλήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε λεκτικές υπερβολές στις σχέσεις σου που καλό είναι να προσέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η αμετροέπεια στο λόγο θα παίξει αρνητικό ρόλο. 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία εσωστρέφειας καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να αφήσεις στην άκρη ότι σε έχει πληγώσει καθώς δεν σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις σε καθημερινό. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα. 

Σήμερα καλό είναι να κρατήσεις το μέτρο σε ότι αφορά αυτά που λες γιατί τελικά τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπων του παρελθόντος πού να σε οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές που τελικά θα μετανιώσεις. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορείς να μοιραστείς ιδέες απόψεις και κοινούς στόχους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορείς να γίνεις έντονα εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις λόγω του εκνευρισμού και της αλαζονείας που μπορείς να δείξεις κάτι που δεν θα γίνει ανεκτό από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις για στόχους που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου για τις συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η η αμετροέπεια που σε χαρακτηρίζει θα δημιουργήσει πρόβλημα στην εξέλιξη  πιθανών προσωπικών γνωριμιών.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντας σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τις ικανότητές σου στον επαγγελματικό περίγυρο με σκοπό πάντα την προσωπική σου αναγνώριση. Φρόντισε βέβαια να μην είσαι σκληρός και αδιάλλακτος γιατί αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ιδιαίτερη ένταση και νευρικότητα στις επαγγελματικές σχέσεις και αυτό να οδηγήσει σε αμετροεπή συμπεριφορά και λόγια που τελικά θα μετανιώσεις. 

Σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις με ορμή όλη την ένταση που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες  πρόσεξε όμως για τη νευρικότητα και ένταση που εκδηλώνεις θα παίξουν αρνητικό ρόλο. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με αισιοδοξία χαρά κέφι. Σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ανοίξεις νέους ορίζοντές μπροστά σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε καθημερινό επίπεδο και να σε οδηγήσει σε άγχος, νευρικότητα και ξεσπάσματα που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. 

Σήμερα φρόντισε να μην εκδηλώσεις εμμονές σε υπερβολικό βαθμό στη σχέση σου γιατί θα χαλάσει το έντονο ερωτικό στοιχείο που επικρατεί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες, όμως η νευρικότητα που εκδηλώνεις δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά ώστε να πετύχει στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για εσένα. Σημαντικό είναι μόνο να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και στη ζήλια στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι αυτό πού θα οδηγήσει σε καβγάδες. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω  σε οδηγεί στο να εκφραστείς απότομα και έντονα δείχνοντας τις ανασφάλειές σου στο ταίρι σου και δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις. 

Σήμερα σημαντικό είναι να μην αφήσεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν γιατί μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η ένταση που εκδηλώνεις δεν θα οδηγήσει στο να εξελιχθεί θετικά.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου διατηρώντας έτσι τις ισορροπίες και αποφεύγοντας τις εντάσεις. Πιθανό είναι όμως να εγκλωβιστείς καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν για αυτό καλό είναι να εκφράσεις και αυτά που νιώθεις και θέλεις εσύ. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας αλλά και συνεργάτες σου που θα πρέπει να αποφύγεις καθώς οι υπερβολές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

Σήμερα η υπερβολική σου αντίδραση μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει όμως χάνεις το μέτρο και αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι αφορά την καθημερινότητα και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να μην γίνεσαι επικριτικός και να μην εκδηλώσεις γκρίνια στο συναδελφικό περίγυρο γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές είτε λεκτικές είτε συμπεριφοράς και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια καθώς φαίνεται να μην μπορείς να μετριάσεις τη νευρικότητα που σε διέπει. 

Σήμερα τα ξεσπάσματα στη σχέση σου είναι πολύ πιθανά καθώς δεν μπορείς να βάλεις μέτρο στον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και η ένταση δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με το ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Η δημιουργία και η τέχνη κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση που μπορεί να σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να εντείνει την ανασφάλεια και την καχυποψία που νιώθεις για αυτό να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας έντονα προβλήματα με τον/η σύντροφό σου. 

Σήμερα φρόντισε να έχεις μέτρο σε ότι εκφράζεις γιατί δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις και η ένταση να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν όμως κανένας δεν θα ανεχθεί τη νευρικότητα και τους απότομους τρόπους μου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με την οικογένειά σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους και να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια μέσα στο οικείο περιβάλλον. Ζητήματα που μπορεί να απασχολούν ήρθε η στιγμή να δώσεις λύσεις, όπως και να διευθετήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία που μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια κάτι που θα ενοχλήσει το οικείο περιβάλλον και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. 

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου αρκεί να περιορίσεις την νευρικότητα που κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  δύσκολα θα καταφέρεις να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή αφού η ένταση είναι στα ύψη.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας ζητώντας την άποψή τους για ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σου αποδώσουν πολλά. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λεκτικές υπερβολές για καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πνίγουν. Αν δεν κρατήσεις το μετρό θα χάσεις το δίκιο σου για αυτό να είσαι προσεκτικός. 

Σήμερα σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες και αντιπαράθεσης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν η έντονη νευρικότητα που εκπέμπεις μόνο αρνητικά θα λειτουργήσει. 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο σε σπατάλες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν γιατί αργότερα θα αντιληφθείς ότι έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε υπερβολές με πρόσωπο που συναλλάσσεσαι και να αντιδράσει σπασμωδικά δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. 

Σήμερα είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι οι ανασφάλειές σου μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης οδηγούν στη νευρικότητα και δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​