Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020

gdfgdfgfdggdg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσπαθείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Να θυμάσαι ότι το άγχος είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λύσεις καθώς μπορείς να βασιστείς τόσο στη λογική όσο και στη διαίσθησή σου που θα είναι βέβαια αλάνθαστη και θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα μπορείς να αντιληφθείς τι ενοχλεί το ταίρι σου και να αφήσει στην άκρη πιθανή ένταση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που ταλανίζει τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ο ρομαντισμός θα ομορφύνει την ατμόσφαιρα. 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να θέλεις να ασχοληθείς με τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις που σου δίνουν πολλά.  Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου για να περάσεις όμορφες στιγμές. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε εφοδιάζει με θετική σκέψη και κατανόηση και είναι βέβαιο ότι θα εκμεταλλευτείς την κάθε στιγμή για να απολαύσεις τη διασκέδαση και την καλή παρέα.

Σήμερα περιπέτεια και ρομαντισμός λειτουργούν μοναδικά και δίνουν ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε οδηγήσει στο να δεις πραγματικά τι πρέπει να αλλάξεις στην προσωπική σου κοσμοθεωρία. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να θέλεις να λάβεις μέρος.  Σημαντικό είναι να συγκρατήσεις την καχυποψία σου και να αφεθείς στη διαίσθησή σου που θα είναι έντονη και θα σε οδηγήσει μοναδικά. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να δείξεις κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων, παράλληλα όμως μπορεί να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο έντονος ερωτισμός και η τρυφερότητα στη σχέση σου καθώς θα βάλουν φωτιά σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν που θα προκαλέσουν χτυποκάρδι και τη διάθεση να ονειρευτείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω δίνοντάς του τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά συνεργασίες και συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις την αρμονία σε ότι αφορά επαγγελματικά σου. Δείξε ανάλογη διάθεση και σε προσωπικό επίπεδο μόνο μην αφήνεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, φρόντισε να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου σε ότι αφορά νέες συνεργασίες γιατί θα είναι αλάνθαστη και το βέβαιο είναι ότι δεν θα χάσεις.

Σήμερα η τρυφερή και ρομαντική σου διάθεση θα οδηγήσει σε έντονα ερωτικές και συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν που θα φαίνονται ιδανικές και θα δημιουργήσουν άλλη αίσθηση σε προσωπικό επίπεδο. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι απόλυτα άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Σημαντικό είναι να μην εκτονώσεις πιθανό άγχος που υπάρχει στο περιβάλλον σου καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται να είναι έντονες. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα εργασιακά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ευχαριστήσουμε. Προσοχή μόνο στη διαχείριση.

Σήμερα βάλε το ρομαντισμό στην καθημερινότητά της σχέσης σου για να ξεφύγεις από γκρίνια και επικριτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και την ψυχολογική κούραση.

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το ταίρι σου και τη διασκέδαση καθώς είναι κυρίαρχο για σένα το γεγονός του να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που θα βρεθείς και να απολαύσεις την καλή παρέα και στιγμές ξεφαντώματος. Η τέχνη είναι κάτι που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον γι’ αυτό και την βάζεις στο πρόγραμμά σου με διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και εκδηλώσεις. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο μία σημαντική νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου ή ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνουν την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις συνθήκες για μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου που σε γεμίζουν έντονα συναισθήματα. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλίες για να υπάρξουν λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου με τους γύρω καθώς είναι πιθανό να υπάρξει ένταση. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κατανόηση και καλή διάθεση στο οικογενειακό περιβάλλον που θα βοηθήσει να παρθούν σωστές αποφάσεις για καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. 

Σήμερα σημαντικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσουν τον ρομαντισμό.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος  αφού είναι σημαντικό για εσένα να διαχειριστείς υποθέσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα. Εμπορικά ζητήματα και θέματα διαδικτύου έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο πόσο κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορεί να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο να πάρεις πρωτοβουλίες και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι άκρως επιτυχημένες σε συμφωνίες που μπορεί να έχουν προκύψει.

Σήμερα επεδίωξε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που μπορεί να συνδυάσει ιδανική επικοινωνία και διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα τρυφερό κλίμα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου για να νιώσεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια με τον εαυτό σου. Βέβαια η τάση για σπατάλες είναι έντονη και είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά αφού θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και δεν αποκλείεται να παίξουν θετικό ρόλο και στα οικονομικά σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσει σταθερότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου με το να εκφράσεις αυτό που έχεις ανάγκη από εκείνους και ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός θα προκαλέσει προβλήματα γι’ αυτό άφησε χώρο και για τους άλλους. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ενσυναίσθηση και την κατανόηση και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να λύσεις ζητήματα με τους γύρω σου και να τους δώσεις να καταλάβουν τι είναι αυτό που σε γεμίζει.

Σήμερα η καλή διάθεση θα παίξει η κυρίαρχο ρόλο και θα βοηθήσει στο να βρεις τις σωστές διεξόδους στην προσωπική σου ζωή για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθουν νέες γνωριμίες στη ζωή σου, ο ρομαντισμός θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναλογιστείς τις μνήμες που έρχονται από καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να εκτεθείς. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που θα χρειαστεί να λύσεις, αυτό όμως να ξέρεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιες αμφιβολίες για τον εαυτό σου και να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη να ξεπεράσεις καταστάσεις θα βοηθήσει στο να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες που ταλανίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να σε βοηθήσουν να βρεις την ταυτότητά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και παίζει κυρίαρχο ρόλο για εσένα το γεγονός ότι θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτά που μπορούν να αντιληφθούν τα σχέδια και τα όνειρά σου και πιθανά να σε θέλουν να σε βοηθήσουν την επίτευξη τους. Η ανάγκη για ομαδική δράση κυριαρχεί και μπορεί να σε οδηγήσει σε οργανώσεις και συλλόγους που ασχολούνται με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενσυναίσθηση ρομαντισμό τρυφερότητα και έντονη διαίσθηση για να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν προκύψει με φιλικά πρόσωπα με άκρως επιτυχημένο τρόπο.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις καλά με φίλους και το ταίρι σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει η ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που θα εκφράσει τα συναισθήματά του για σένα, κάτι που θα σε ενθουσιάσει.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​