Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2019

tfthxtfid ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς επιδιώκεις να βρεις νέους πόρους ώστε να τα αυξήσεις. Λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να το κάνεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις σπατάλες που στο τέλος θα μετανιώσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε εκνευρίσουν αλλά θα πρέπει να διαχειριστείς. Προσοχή γιατί η ένταση στη σχέση ανεβαίνει και οι απότομες αντιδράσεις σου θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Σήμερα ξαφνικές εντάσεις στη σχέση μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα, κάνε την έκπληξη και μην επιτρέψεις στα νεύρα να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ουράνια. 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις στο προσκήνιο με δυναμισμό, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Διεκδικείς την προσοχή του περιβάλλοντός σου με πείσμα και το πιθανότερο είναι να την πάρεις.

Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για συνεργασίες που καλό είναι να εξετάσεις και πιθανά να εκμεταλλευτείς. Προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να κρύβουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τις μέχρι τώρα σταθερές στα προσωπικά σου.

Σήμερα αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου μπορείς να απογειώσεις τα ουράνια τη σχέση σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο αλλάζοντας τη διάθεσή σου, καθώς επιδιώκεις να απομονωθείς από το περιβάλλον. Η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική, αφού αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στη μνήμη σου και εντείνεται η θλίψη. Ασχολήσου με ζητήματα της καθημερινότητας που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε αγχώνουν. Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος και πιθανά να εκτονωθείς στο συναδελφικό περιβάλλον, καλύτερα να το αποφύγεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλος σκηνικό για μοναδικές στιγμές που μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν  αποκλείονται που θα σε ξαφνιάσουν και θα αναβιώσουν έντονες μνήμες.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και θέλεις να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου. Η επικοινωνία είναι σημαντική για εσένα και επιδιώκεις να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες και προτάσεις που πιθανά να τραβήξουν το ενδιαφέρον. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, αφού απολαμβάνεις την ομαδική προσπάθεια. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους με φιλικά πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν.

Σήμερα μία έξοδος με φίλους μπορεί να είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου, καθώς μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητα και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα εκτοξεύσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καριέρα σου, καθώς πιθανά να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να εξελιχθείς επαγγελματικά δείχνοντας τις δυνατότητές σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ένταση με τους ανωτέρους σου. Δεν αποκλείονται και οι ξαφνικές προτάσεις που καλό είναι να εξετάσεις με προσοχή, καθώς μπορεί να σηματοδοτούν κάτι καινούργιο για εσένα.

Σήμερα η νευρικότητα και το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη ότι μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσουν και θα ανατρέψουν τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας το κέφι σου στα ύψη. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Σπουδές, επαφές στο εξωτερικό και νομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν, έχεις όμως την ευκαιρία να δώσεις λύσεις με τον πιο ευοίωνο τρόπο. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους από παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για διασκέδαση. Αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε σπουδές ή θέματα σε σχέση με το εξωτερικό θα σε ικανοποιήσουν.

Σήμερα έντονο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να υπάρξει που θα απογειώσει τη σχέση σου και δημιουργήσει μοναδικό κλίμα με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορούν να προκύψουν άκρως συναρπαστικοί κεραυνοβόλοι έρωτες.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και νιώθεις έντονα τον εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σχέση με τρίτους, κληρονομικά ή να κινηθείς επιχειρηματικά καθώς είναι έντονο το ένστικτό σου μπορείς να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές στα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα που έχεις και αυτό να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται. Παίρνοντας πιθανά ρίσκα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά κέρδη.

Σήμερα το πάθος είναι έντονο και είναι αυτό που μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση στα ουράνια, αιφνιδίασε το ταίρι σου και δεν θα χάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε κεραυνοβόλησε και θα ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να ευχαριστήσεις τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου όπως το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Σημαντικό είναι για εσένα είναι να επικρατεί ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ενδόμυχα ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που να σηματοδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών.  Παράλληλα δεν αποκλείεται να εισβάλουν νέα πρόσωπα στην προσωπική σου ζωή που θα σημάνουν τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Σήμερα επικεντρώσου στο ταίρι σου και φρόντισε να τον εκπλήξεις θετικά. Αυτό θα εκτοξεύσει το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην  αισθηματική σου ζωή. 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο  και έρχεσαι αντιμέτωπος  με υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς φαίνεται να αυξάνονται  και να γίνονται άκρως πιεστικές. Προσοχή γιατί η αγγαρεία στη δουλειά σε αγχώνουν και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στους συναδέλφους σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό  μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό κλίμα για εργασιακές προτάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν και θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις εξετάσεις με προσοχή. Πιθανές επιπλέον υποχρεώσεις να ανατρέψουν τον μέχρι τώρα προγραμματισμό σου και να αυξήσουν κατακόρυφα την ένταση, πρόσεξε που εκτονώνεις τα νεύρα σου

Σήμερα κάνε τη διαφορά ανατρέποντας τις καθημερινές συνήθειες που μπορεί να τινάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πού θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο  και νιώθεις πιο παιδί από ποτέ καθώς η χαρά είναι διάχυτη και γίνεται άμεσα αντιληπτή από το περιβάλλον σου. Ο έρωτας, η διασκέδαση, η τέχνη είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα και δεν θα χάσεις χρόνο στο να απολαύσεις κάθε στιγμή που μπορεί να σε ευχαριστήσει. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείει να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις για εξόδους που θα σε γεμίσουν χαρά και θα οδηγήσουν σε ξέφρενο γλέντι. Πιθανές είναι και οι κεραυνοβόλος νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στον έρωτα και θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι.

Σήμερα αποφάσισε να κάνεις την έκπληξη και να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου διασκεδάζοντας και  ερωτοτροπώντας και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο  και η ανάγκη να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή είναι έντονη. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, να βρεθείς σε περιβάλλον που μπορεί να σου δώσει θαλπωρή και τρυφερότητα. Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να φέρουν κυκλοθυμία που καλό είναι να ελέγξεις για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό  μπορεί να ανεβάσει τον εκνευρισμό κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανατρέψουν  το ήρεμο κλίμα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.

Σήμερα εξέπληξε το ταίρι σου δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στο προσωπικό σου χώρο και θα βιώσεις έντονο πάθος και ρομαντισμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η νευρικότητα και κυκλοθυμία δύσκολα θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία με κάθε τρόπο. Στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που το απαρτίζουν, θέλοντας να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν καθώς έχεις την πειθώ και την γρήγορη αντίληψη για να υποστηρίξεις το καλύτερο δυνατόν για σένα. Η σύνοδός της με τον Ουρανό  δεν αποκλείεται να φέρει νέες συμφωνίες που θα σηματοδοτήσουν σημαντικές ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα προσκλήσεις για έξοδο μπορεί να υπάρξουν που θα βοηθήσεις στο να ξεφαντώσεις.

Σήμερα μία ξαφνική έξοδο με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση καθώς προμηνύεται ξεφάντωμα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα εντείνουν το φλερτ και το πάθος.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​