Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου 2019

sdnnd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα ανεβάζει το θερμόμετρο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που μπορεί να σου κινήσουν έντονα το ενδιαφέρον. Οι αιφνιδιαστικές προτάσεις αυτές μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και να παίξουν κομβικό ρόλο σε οικονομικό επίπεδο, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πρέπει να είσαι μετριοπαθής και να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι η κατάσταση θα ανατραπεί και οι εξελίξεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για εσένα.

Σήμερα η ένταση που μπορεί να νιώθεις λόγω των επαγγελματικών εξελίξεων δεν πρέπει να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η καθοριστικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο και σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σου. 

Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το πνεύμα και να κάνεις μία νέα αρχή που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά νέα μονοπάτια. Οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις είναι έντονες και μπορείς να κάνεις μία σημαντική στροφή στην καλλιέργεια σου που θα σε οδηγήσει στο να δρομολογήσει την ανάπτυξη σου με διαφορετικό τρόπο. Σε ότι αφορά της σχέσης με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται δείχνοντας ξεκάθαρα ότι επαναστατείς σε ότι σε καταπιέζει.

Σήμερα η εξαιρετική σου διάθεση είναι αυτή που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου και θα ανατρέψει τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να αλλάξεις κοσμοθεωρία και τρόπο σκέψης. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να φέρει στο νου σου οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η εύνοια σε ότι αφορά τις οικονομικές του υποθέσεις είναι εκεί για να την εκμεταλλευτείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα ή καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται πάλι μπροστά σου για να λειτουργήσουν βοηθητικά. Πρόσεξε τη νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα άφησε καταστάσεις του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση σου στην άκρη και επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να γίνουν καταστάσεις που έχεις θάψει μέσα σου με έντονο τρόπο.

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ένα πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σου καθώς θέλεις να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή με τα πρόσωπα που είναι κυρίαρχα όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν αυτή την περίοδο νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο για αυτό καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς. Θα είναι αυτές που θα σε απελευθερώσουν από πιθανά εμπόδια και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

Σήμερα μία νέα αρχή μπορεί να είναι ανανεωτική για τη σχέση σου καθώς θα βάλει φτερά σε σένα και στο ταίρι σου για να αισθανθείτε μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρωταγωνιστικοί νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που έρχεται για να δώσει διαφορετικό αέρα στον έρωτα. 

Λέων

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να χρειάζεται να κάνεις μία νέα αρχή πού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εργασιακή σου εξέλιξη.  Οι προτάσεις που μπορεί να έρθουν θα είναι πρωτότυπες και πρωτοποριακές και θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη δημόσια εικόνα σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις γιατί το άγχος και οι εμμονές θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σήμερα ήρθε η στιγμή να κάνεις το κάτι διαφορετικό για να αποβάλεις τη ρουτίνα από την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό πεδίο που ήρθε για να ανατρέψει τη δημόσια εικόνα σου.

Παρθένος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα  σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και ευεργετικά σε ότι αφορά τη σχέση σου.  Ήρθε η ώρα να ανατρέψεις δεδομένα που μπορεί να είχαν οδηγήσει σε πλήξη την προσωπική σου ζωή ή δεν αποκλείεται να  προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από στερεότυπα που είχες παλιότερα. Η χαρά και η αισιοδοξία περισσεύουν και είναι βέβαιο ότι τα πρόσωπα που υπάρχουν ή έρχονται στη ζωή σου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.

Σήμερα οι ανατροπές που θα φέρεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι αυτές που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και δράσης σου. 

Ζυγός

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθεί σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχειριστείς πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρχει σε ότι αφορά το οικογενειακό πεδίο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία αυτή τη νευρικότητα να την εκμεταλλευτείς θετικά και να αποτελέσει εφαλτήριο για να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που στο παρελθόν σε έχουν πληγώσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την οικονομική σου ευρωστία εξέτασε τις με προσοχή.

Σήμερα η ηρεμία και το πάθος μπορεί να ανατρέψουν τις ανασφάλειες και τους φόβους που πιθανά κυριαρχούσαν σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα.

Σκορπιός

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα  εντείνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για μία νέα αρχή που θα είναι άκρως αισιόδοξη και διαφορετική για τη ζωή σου. Πιθανό είναι επίσης να προκύψουν αυτή την περίοδο εμπορικές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές και έρχονται για να αλλάξουν άρδην τις συνεργασίες σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα ανατρέψουν τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσουν την αισιοδοξία και τη χαρά.

Σήμερα η επικοινωνία και η θετική διάθεση θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να αλλάξεις πράγματα που βαραίνουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που θα ανατρέψουν τα πράγματα στον έρωτα.

Τοξότης

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις με έναν νέο διαφορετικό τρόπο ζητήματα των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών καθώς ήρθε η στιγμή να ανοίξει ένας νέος κύκλος διαχείρισης κυρίως των οικονομικών σου κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος περισσεύει και μπορείς να κάνεις σημαντικές κινήσεις που θα δείξεις τι νιώθεις το ταίρι σου αρκεί να μην μπει σε διαδικασία καχυποψίας και κτητικότητας που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να δυναμιτίσει την κατάσταση. Οι εμμονές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι.

Σήμερα φρόντισε να αλλάξεις άρδην την προσωπική σου ζωή ανατρέποντας πράγματα που μπορεί να τη ρίχνουν σε τέλμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν αιφνιδιαστικά νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό. 

  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου πορεία και πως εσύ διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου. Γεγονός είναι ότι η αισιοδοξία περισσεύει και αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε παύση, κάτι όμως που δεν θα βοηθήσει γιατί θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε σημαντικά πρόσωπα όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες που σου δίνονται γιατί έρχονται να ανατρέψουν τα πράγματα στον έρωτα και να σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. Απελευθερωμένο από παλιότερα δεσμά νοοτροπίες και πρέπει που σε κρατούσαν καθηλωμένο.

Σήμερα οι αλλαγές που προκύπτουν για εσένα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη σχέση σου καθώς θα δώσουν νέα πνοή. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι πρέπει να αλλάξεις και να ξεφύγεις από ότι σε καταπιέζει.

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κάνεις μία νέα αρχή απελευθερωμένος από ζητήματα του παρελθόντος και ψυχολογικά βαρίδια που δεν σε αφήνω να προχωρήσεις με άνεση στη ζωή σου.  Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τα τραύματα σου και να μάθεις από αυτά για αυτό και σου δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείς και να δεις τη θετική τους πλευρά. Να θυμάσαι ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό δείχνοντας σε όλους και κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον ότι οι ανατροπές που πρόκειται να φέρεις μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν για εσένα.

Σήμερα  ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σχέση και ήρθε η ώρα να τον βάλεις γερά στο παιχνίδι. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν αιφνιδιάζοντας σε και ζητώντας σου να είναι και πάλι στη ζωή σου. 

Ιχθύες

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε προσανατολίζει στο να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα δυναμικό και με αισιοδοξία. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να προχωρήσεις σε  σχέδια και όνειρα που έχεις καθώς θέλουν να σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Φρόντισε βέβαια να μην υπερβάλεις γιατί μπορεί να γίνεις άκρως αλαζονικός και εριστικός και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα στο κοντινό και φιλικό σου περιβάλλον.

Σήμερα πρωτότυποι και επαναστατικοί στόχοι είναι αυτοί που θα βοηθήσουν στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν θετικά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​