Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2019

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η διάθεσή σου έχει ανέβει κατακόρυφα καθώς νιώθεις πιο όμορφα και ερωτικά από ποτέ.  Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφό σου, γι’ αυτό και θα επιδιώξεις μέσα στην ημέρα να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα που θα απογειώσει τη σχέση σου. Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς δεν θα με χάσεις ευκαιρία να δεχθείς προσκλήσεις με παρέες που μπορεί να ξεφαντώσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή.  Ο εγωισμός και η ανάγκη να τραβήξει την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν.

Σήμερα απόλαυσε μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου  που θα εκτοξεύσουν στα ύψη την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητα. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.  Η ανάγκη να δώσεις λύσεις μπορεί να είναι έντονη και αυτό πιθανόν να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία.  Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειας αφού νιώθεις ότι κοντά τους απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη θαλπωρή. Απομακρύνεσαι από το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να διαμορφώσεις κατάλληλα την ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να περάσεις υπέροχα μαζί του.

Σήμερα η τρυφερότητα καθορίζει σήμερα τη σχέση σου και μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δύσκολα θα σε αφήσουν να απομακρυνθείς από τον προσωπικό σου χώρο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στα πρόσωπα του στενού σου περίγυρου.  Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους να συζητήσεις για ζητήματα που σας απασχολούν και να περάσεις χαλαρές στιγμές.  Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.  Κοντινά ταξιδάκια για επαγγελματικούς λόγους δεν αποκλείονται που βέβαια θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη διάθεσή σου.

Σήμερα το να περάσεις όμορφα είναι προτεραιότητα, γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα κορυφώνεται και είναι αρκετή για να έλξει νέες γνωριμίες. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα  και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Σημαντικό είναι για σένα να τακτοποιήσεις πιθανούς λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν και σε αγχώνουν.  Μην συγχέεις την οικονομική σου ευκαιρία με την αξία σου γιατί εντείνονται ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που δεν σε βοηθούν να πατήσεις τα πόδια σου.  Καλό είναι να περιορίσεις κτητικές διαθέσεις  και ακαμψία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί θα προκαλέσουν εντάσεις, επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Σήμερα ο αισθησιασμός εκτοξεύεται και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, πρόσεξε γιατί οι ανασφάλειές σου θα παίξουν ανασταλτικό ρόλο. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες που να αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή.  Εκφράζεις ανάγκες και επιθυμίες με άμεσο και πιθανά επιθετικό τρόπο καθώς θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του περιβάλλον σου και κυρίως της σχέσης σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που να ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Παράλληλα πρέπει να δώσεις τη δυνατότητα στους συνεργάτες ή στο ταίρι σου να εκφράζουν και τις δικές τους ανάγκες.  

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε απασχολούν και έχεις ανάγκη από τη σχέση σου, από τη συμπεριφορά σου εξαρτάται η θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις ότι είναι η στιγμή που πρέπει να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία σκέψης και αναζήτησης. Φόβοι και τραύματα έρχονται στο νου και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις και να τα αποδεχθείς. Σημαντικό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να δεις πραγματικά τον θεό που κρύβεις μέσα σου, αρκεί να μην το φοβηθείς. Επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές που θα σε αναστατώσουν.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ονειρεμένη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματικής θύελλα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το ιδανικό για εσένα είναι να βρίσκεσαι με φίλους, να συζητάς μαζί τους να εκφράζεις, απόψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες. Κυριαρχεί η ανάγκη σου να προσφέρεις σε ομαδικό πνεύμα, γι’ αυτό και πιθανό είναι να μπεις στη διαδικασία να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις με αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς και να αντιδράσεις σπασμωδικά με όποιον διαφωνήσει μαζί σου. Θυμήσου ότι η αλαζονεία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. 

Σήμερα χάσεις προσκλήσεις από φιλικές παρέες που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον η διαφορετικότητα και το επαναστατικό πνεύμα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και καλείσαι να δρομολογήσεις υποχρεώσεις που πιθανά σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να σου δημιουργούν στρες. Είναι σημαντικό να δείξεις την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει στο περιβάλλον της καριέρας καθώς είναι αυτά που θα σου δώσουν το εισιτήριο για την προσωπική σου εξέλιξη.  Οι κόντρες με ανώτερους  είναι πιθανό να υπάρξουν λόγω της αδιάλλακτης και σκληρής συμπεριφοράς που μπορεί να έχεις. Να έχεις το μυαλό σου ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη, απέφυγε το.

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για το/η σύντροφό σου γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατούν μακριά του και να υπάρξει η δυσαρέσκεια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα  και σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ.  Σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διεκπεραιώσεις ζητήματα που τα αφορούν ανοίγοντας νέα μονοπάτια στη ζωή σου.  Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς η διάθεση για διασκέδαση κυριαρχεί.  Προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές και το φανατισμό υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου γιατί είναι αυτά που θα προκαλέσουν ένταση  σε όποιο περιβάλλον βρεθείς.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

  

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τράπεζες, εφορία, δημόσιο και επιχειρηματικές προσπάθειες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.  Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος και καλά θα κάνεις να τον διαχειριστείς γιατί δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά τόσο με πρόσωπα που συναλλάσσεται όσο και στην προσωπική σου ζωή μου.  Οι ανασφάλειες εντείνουν την καχυποψία και τη ζήλια και μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου, μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και δεν θα χάσεις. 

Σήμερα ο αισθησιασμός και ο πόθος μπορούν να απογειώσουν το κλίμα στη σχέση σου, μην αφήνεις τους φόβους να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και πιθανά να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και καλείσαι να αντιμετωπίσει ζητήματα που πιθανά απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ισορροπία και ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, διαφορετικά σου δημιουργούνται ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.  Προτάσεις για νέες συνεργασίες δεν αποκλείονται, έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ποια είναι αυτή που μπορεί να αποδώσει το μέγιστο.  Προσπάθησε μόνο να θέσεις και τους δικούς σου όρους καθώς μπορεί να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου κάνουν και αργά ή γρήγορα να ξεσπαθώσεις.

Σήμερα έχεις τη διάθεση να φροντίσεις το/η σύντροφό σου και να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ μαζί του.  Αν είσαι ελεύθερος/η  γοητεύεις με τη συμπεριφορά και το ερωτικά τερτίπια σου και πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν πολλά σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα ή υποχρεώσεις και  αγγαρείες που έχεις αναλάβει σε εργασιακό επίπεδο.  Το άγχος και η πίεση που μπορεί να νιώθεις είναι αρκετό για να σε οδηγήσει να εκδηλώσεις γκρίνια και να γίνεις επικριτικός με συναδέλφους, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση. Είναι καθοριστικό να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σε γυμναστική ή κάποιο είδος άσκησης που σου αρέσει καθώς έτσι θα ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Ιδανική είναι η μέρα για να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, εκμεταλλεύσου το.

Σήμερα μην εκτονώνεις τα νεύρα που σου δημιουργούνται από τη δουλειά στο ταίρι σου γιατί οι κόντρες δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, μην μείνεις στις λεπτομέρειες γιατί θα δυσανασχετήσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​