Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019

igfifgifigf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ανεβάζει στα ύψη τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και διατεθειμένος να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να κάνεις τις επιλογές σου. Παράλληλα. δεν αποκλείεται να υπάρξουν  επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό ή ταξίδια σε αυτό που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, καλό είναι να αδράξεις την ευκαιρία.  Επικεντρώνεσαι να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος καθώς ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. 

Σήμερα μπορείς να ξεφαντώσεις και να ερωτοτροπήσεις με το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία καθώς μαγνητίζεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη εντείνοντας τη νευρικότητα από το πρωί καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και καλό είναι να τα καταλαγιάσεις. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και δάνεια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε απασχολούν και θέλεις να προωθήσεις.  Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες προκαλούν τα καχυποψία και ζήλια και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις έντονη σύγκρουση με το ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και απόλαυσε τις στιγμές

Σήμερα μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος για να μπορέσεις να αποφύγεις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει θα απογειώσει τον ερωτισμό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή.  Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και θα κάνεις τα πάντα να επικρατήσει η αρμονία καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος σε καθοδηγεί. Πιθανές είναι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείς άμεσα σε ποια μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.  Καλό είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου γιατί καταπιέζοντας τα η ένταση αυξάνεται

Σήμερα  γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να προκύψει σημαντική νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής του ζωής. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις και απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν από εσένα σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που σε βαραίνει ψυχολογικά και σου δημιουργεί άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις επικριτικότητας που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στις συναδελφικές σχέσεις. Προσπάθησε να εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής την ένταση που νιώθεις γιατί θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αποδώσεις καλύτερα  στη δουλειά και στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα βοηθήσει στο να αποκτήσεις ενέργεια.

Σήμερα άφησε την γκρίνια στην άκρη και προσπάθησε να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και ο εκνευρισμός λόγω της δουλειάς μπορεί να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στον έρωτα και στο να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι μου ή πιθανή νέα γνωριμία που έχεις. Η χαρά και η παιδικότητα που εκφράζεις εντυπωσιάζουν και πρωταγωνιστείς με το κέφι σου σε όποια παρέα ήταν βρεθείς.  Σημαντικό είναι για εσένα να έρθεις σε επαφή με την τέχνη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να απολαύσεις ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές τάσεις και υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στην παρέα ή στο ταίρι σου.

Σήμερα  το πάθος και η χαρά που νιώθεις εναρμονίζονται μοναδικά δίνοντας νέα ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου και πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και προσανατολίζεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά και ασφάλεια μαζί τους. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και πιθανόν να σου προκαλούν κυκλοθυμία και εσωστρέφεια που καλό είναι να ελέγξεις για να μην υπάρξουν εντάσεις  με οικεία πρόσωπα. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα σε ότι αφορά αγοραπωλησίες και μετακομίσεις ακινήτων ή να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και τη διακόσμηση του, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα.  

Σήμερα ο ρομαντισμός περισσεύει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές  στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει  τρυφερότητα και σταθερότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς για σένα είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο.  Θέλεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας διάφορα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν.  Το εμπόριο, η επικοινωνία το διαδίκτυο είναι τομείς που σου κινούν το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες στο συγκεκριμένο επίπεδο.  Άδραξε την ευκαιρία για ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, που όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να πάρεις  ψυχολογική ανάσα.

Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και μπορούν να δώσουν υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό παιχνίδι μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια μέσω αυτών. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με λογαριασμούς και εκκρεμότητες οικονομικές που μπορεί να σε απασχολούν θέλοντας να τακτοποιήσεις.  Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανά έξοδα  ή σπατάλες καθώς  είναι πιθανό να ξεφύγεις και στο τέλος το ταμείο να είναι μείον. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανή αδιαλλαξία και ακαμψία που θα δημιουργήσουν ένταση και αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις υπέροχες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο ερωτισμός που εκπέμπεις θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα οι συνεργάτες ή το ταίρι σου να τις ικανοποιήσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές εγωιστικές τάσεις και υποκειμενισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην εξέλιξη των συνεργασιών και στην προσωπική σου ζωή.  Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και δεν θα διστάσεις να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να σου κινούν το ενδιαφέρον. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν και σε ότι αφορά τον έρωτα καθώς όπου και αν βρεθείς τραβάς τα βλέμματα των γύρω σου.

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου, δώσε όμως χώρο και χρόνο για να εκφράσει και αυτό τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που μόνο εμπόδια θα προκαλέσει.

  

 Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και δημιουργούν συναισθηματική θύελλα και εσωστρέφεια.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν.  Προσπάθησε να ασχοληθείς με την τέχνη, το διαλογισμό ή τον εσωτερισμό καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Ο ρομαντισμός διέπει τη σχέση σου, μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Σήμερα στιγμές μακριά από όλους και όλα θα δώσουν την τρυφερότητα και το πάθος που θέλεις στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να επιδιώξουν να βρεθούν και πάλι δίπλα σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με φιλικά του πρόσωπα καθώς είναι έντονη η ανάγκη του να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να  έχεις.  Είναι σημαντικό για εσένα να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε συλλόγους ή οργανώσεις που ικανοποιούν αυτή σου την ανάγκη.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αλαζονικές τάσεις και εριστική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις σε πρόσωπα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου ή δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου.

Σήμερα  θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα έρθετε πιο κοντά και θα ανοίξετε νέους δρόμους  για δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι σημαντικό το να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο.  Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί έντονο άγχος και πίεση, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι μόνο μέσω της σκληρής προσπάθειας θα καταφέρεις να αναδειχθείς στα επίπεδα που επιδιώκεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με ανωτέρους σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις εμπόδια στις επιδιώξεις σου. Πολλές μπορεί να είναι οι κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς,  δεν αποκλείεται σε αυτές να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές για την καριέρα σου.

Σήμερα η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να εκτονωθεί στη σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​