Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2020

fgdsgdfgdsg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς στην οικογένεια και στις χαρές που μπορεί να σου δώσει καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και με τα πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν μία υπέροχη ατμόσφαιρα γύρω σου. Καθοριστικά σχέδια μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις που να είναι άκρως ενδιαφέρουσες, σε ότι αφορά τις αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις ακινήτων. Το βράδυ μπορεί να κλείσει με ένα όμορφο δείπνο με πρόσωπα που νιώθεις δικά σου και θέλεις να τους δείξεις την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο προσωπικό σου χώρο.

Σήμερα πρόσεξε γιατί η κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η μεταβαλλόμενη διάθεση σου δεν αποκλείεται να μην αφήσει περιθώρια να ασχοληθείς με πιθανές νέες γνωριμίες. 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή σε εμπορικές συνεργασίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Έχεις την πειθώ και την γρήγορη αντίληψη για να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί είναι αυτά που θα επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις ή προτάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις που μπορείς να συνδυάσεις επαγγελματικά ζητήματα και διαφυγή από τη ρουτίνα.

Σήμερα η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου κυρίαρχη και είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες πρωί μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η ευχάριστη διάθεση και η ανταλλαγή απόψεων θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λογαριασμοί ή εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν και να δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προωθήσεις συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά και στην ψυχολογία σου. Φρόντισε βέβαια αυτό να μην αντιστραφεί λόγω της διάθεσης για σπατάλες και περιττά έξοδα που πιθανά να σε οδηγήσει σε αγορές που είναι αχρείαστες. Κράτησε το μέτρο και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

Σήμερα τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσουν, κάτι που μπορεί να επηρεάζει και τη σχέση σου, φρόντισε να μην μεταφέρεις φοβίες στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και οι αμφιβολίες εντείνουν το έλλειμμα αυτοπεποίθησης επηρεάζοντας σημαντικά τις εξελίξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες ελπίζοντας ότι και οι γύρω σου, τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου θα προσπαθήσουν να τις ικανοποιήσουν και να σε καταλάβουν. Είναι όμως ζητούμενο να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις σε πιθανές εντάσεις γιατί το να γίνεις εριστικός και επιθετικός δεν θα σου είναι δύσκολο. Φρόντισε να δώσεις χώρο τους συνεργάτες ή το ταίρι σου για να εκφράσουν τι πραγματικά θέλουν και αυτοί από σένα και να διατηρήσεις έτσι τις ισορροπίες που είναι σπουδαίες για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Σήμερα πάρε τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και να δείξεις παρόν δυναμικά στην εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνική ζωή είναι βέβαιο ότι θα σε φέρει σε μέρη όπου πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό που επιδιώκεις είναι να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αφεθείς στις σκέψεις και σε πιθανές αναμνήσεις που έρχονται και ταλανίζουν την ψυχολογία σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται ο έντονος συναισθηματισμός να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που τελικά να ταλαιπωρήσουν τόσο εσένα όσο και το περιβάλλον που θα κινηθείς. Φρόντισε να αφοσιωθείς στην καθημερινότητα και σε πρακτικά ζητήματα της που απαιτούν την προσοχή σου γιατί έτσι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να βρεις τον εαυτό σου.

Σήμερα η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου κυριαρχεί, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που τελικά να σε πληγώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, είναι ανάγκη να οχυρωθείς με ψυχραιμία και ρεαλισμό για να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις την παρέα τους και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό βέβαια να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι το να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες δεν αποκλείεται να βρει ανταπόκριση, αρκεί να προσπαθήσεις να ελέγξεις την εριστική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Να θυμάσαι ότι η αλαζονεία θα σε οδηγήσει σε μπελάδες και δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν πρόσωπα από γύρω σου.

Σήμερα μην διστάσεις να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι σου γιατί είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε κοινά όνειρα και επιδιώξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρο, ο κοινός τρόπος σκέψης και πλεύσης στη ζωή θα σας φέρει πιο κοντά. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει και μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς το άγχος αυξάνεται. Φρόντισε να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες στον επαγγελματικό περίγυρο και να μην αφήσεις την ανάγκη να επιβληθείς να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Νέες ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως και προτάσεις είναι πιθανό να προκύψουν εξέτασε τες προσεκτικά γιατί μπορεί να έχουν να δώσουν πολλά.

Σήμερα οι επαγγελματικές επιδιώξεις μπορεί να απορροφούν όλη σου την ενέργεια, αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να το ισορροπήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που  θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για τη δημόσια εικόνα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς άμεσα με σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που σε ενδιαφέρουν καθώς επικεντρώνεσαι στο να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αναπτύξεις το πνευματικό σου επίπεδο. Η αισιοδοξία και η χαρά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου και σε οδηγούν στο να βρεθείς με παρέες που έχεις καιρό να δεις ή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Πρόσεξε μόνο γιατί σε συζητήσεις μπορεί να υποστηρίζεις φανατικά τις απόψεις σου και αυτό να δημιουργήσει αντιδικίες.

Σήμερα μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου καθώς θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον και θα χαρείτε τη φύση. Αν είσαι ελεύθερος/η σε παρέες και διασκέδαση πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να αφορούν τράπεζες ασφαλιστικούς οργανισμούς επενδύσεις ή κληρονομιές. Καθοριστικό ρόλο θα παίξεις την καλύτερη απόφαση που μπορείς να πάρεις η άμεση αντίληψη των πραγμάτων και το ένστικτό σου καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου δώσουν τον δρόμο που πρέπει να κατευθυνθείς. Σε προσωπικό επίπεδο κυριαρχεί το πάθος παράλληλα όμως κυριαρχεί και η αμφιβολία πού μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και εκρηκτικές καταστάσεις επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου.

Σήμερα μην επιτρέπεις σε ότι σου δημιουργεί φόβο να κυριαρχήσει στη σχέση σου γιατί αυτό είναι που θα σε ώθηση σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθει πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, ένταση και καρδιοχτύπι.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι καθοριστικές για εσένα και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου τυχόν αναστατώσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να διεκδικήσεις τη θέση σου και να νιώθεις επί ίσοις όροις στις σχέσεις που έχεις καθώς έχεις την τάση να καταπιέζεσαι λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά το επίπεδο των συνεργασιών καθώς φαίνεται να μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να ευχαριστήσεις όλες τις πλευρές.

Σήμερα η ανάγκη για να περάσεις καλά με το ταίρι σου είναι καθοριστική και μπορεί να οδηγήσει σε μία μοναδική έξοδο για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη και είναι αυτό που θα φέρει κοντά σου πολλές σημαντικές νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αφοσιωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσεις αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει κυρίως σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Προσοχή γιατί το άγχος και η ένταση αυξάνονται κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Το να εκτονωθείς μέσα της γυμναστικής θα είναι ιδανικό καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο και να μετουσιώσεις τη νευρικότητα σε ενέργεια για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα η καθημερινότητα είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου προκαλώντας μικρό καυγάδες και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και το εκνευρισμός που μπορεί να νιώθεις από τη δουλειά δεν αφήνουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για σένα να βιώσεις τον πόθο και τον έντονο ερωτισμό που μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου. Το να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου θα είναι για εσένα το ιδανικότερο, καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις πιθανές υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η τέχνη είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ και γι’ αυτό είναι πιθανό να στραφείς σε παραστάσεις, κινηματογραφικές ή θεατρικές, που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι και να γεμίσουν την ψυχή σου αφού μέσα από αυτές ταξιδεύεις.

Σήμερα η ανάγκη προβολής μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπερβάλλεις και αυτό σε αντιπαραθέσεις και κατήφεια με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι αυτός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.  

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​