Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019

dfhgihfpsg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΜΑΪΟΣ 2019, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η κυκλοθυμία είναι έντονη λόγω της διάχυτης ευαισθησίας που σε διακατέχει. Είναι ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσεις να βρεθείς με την οικογένειά σου, να συναναστραφείς τα οικεία του πρόσωπα γιατί είναι αυτό που σε ικανοποιεί και σου δίνει την ασφάλεια και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο ισορροπεί τη διάθεση σου και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα με οικεία πρόσωπα που μπορεί να υπήρχαν και να θέσεις νέες ισορροπίες με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Σήμερα όμορφες στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο μπορεί να ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθησή σου είναι αυτή που θα κεντρίσει πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη. Γι’ αυτό θα επιδιώξεις να συναντηθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για να περάσεις χαλαρές στιγμές και να συζητήσεις μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν. Το βράδυ το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την ενεργητικότητα να επιδιώξεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με τους δικούς σου ανθρώπους ή γνωρίζοντας νέα πρόσωπα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πιθανά θα βρεθείς.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα σήμερα με το ταίρι σου, καθώς η διασκέδαση θα δώσει άλλη πνοή στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  το κέφι είναι στα ύψη και πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς γι’ αυτό και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η τάση του να αξιολογείς τον εαυτό σου σε σχέση με το εισόδημά σου είναι υπαρκτή και είναι αυτή που σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σε βοηθά να ανακτήσεις το δυναμισμό  και την αυτοεκτίμηση και να ισορροπήσει στη διάθεσή σου έχοντας την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς που θα γεμίσουν ψυχικά.

Σήμερα είναι ιδανικά για να εκφράσει συναισθήματα στο ταίρι σου και να απογειώσεις το πάθος στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύονται στα ύψη.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου, είτε στο ταίρι σου είτε σε συνεργάτες, θέλοντας οι άλλοι να κατανοήσουν και να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν αυτά που ζητάς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κινήσεις που αφορούν πιθανές φιλοδοξίες που έχεις ή να προκύψουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στο να φτάσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Σημαντικό είναι ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται άμεσα προς τα έξω.

Σήμερα είναι σπουδαίο για εσένα να κατανοήσει το ταίρι σου αυτά που ζητάς, η αυτοπεποίθηση που έχεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σου δημιουργήσει έντονα το συναίσθημα της ψυχικής  ταύτισης.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι εντείνεται η μελαγχολία και η εσωστρέφεια, καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να βουλιάζουν την ψυχολογία σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο φτιάχνει το κέφι σου, δημιουργεί σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έρχεσαι σε επαφή ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να απογειώσει σήμερα τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να εξελιχθεί μοναδικά, καθώς υπάρχει ψυχική και συναισθηματική ταύτιση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το να βρεθείς μέσα σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες είναι ιδανικό για σένα, καθώς εκφράζεσαι καλύτερα σε από κοινού σκοπούς και στόχους. Οι φίλοι σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού επιθυμείς έντονα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να περάσεις χρόνο. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης και συζήτησης με φιλικές παρέες, παράλληλα δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σημαντικές για τα όνειρά σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ανάπτυξη.

Σήμερα στιγμές διασκέδασης με τους φίλους και το ταίρι σου θα είναι άκρως ανανεωτικές για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε οδηγήσει στο να πιστέψεις ότι βρήκες το ιδανικό ταίρι.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο  και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, καθώς αυξάνονται λόγω της έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας που έχεις. Πιθανές νέες ευθύνες μπορεί να προστεθούν, αφού είναι εμφανές ότι μπορείς να ανταποκριθείς λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που σε διέπει. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο εντείνει την αυτοπεποίθηση και σε βοηθά να αποβάλλεις πιθανό άγχος λόγω των αυξημένων ζητημάτων που πρέπει να διαχειριστείς σε επαγγελματικό επίπεδο και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις άκρως επιτυχημένες οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να σε ευνοήσουν.

  

Σήμερα παρόλη την ένταση που σου δημιουργεί η καριέρα σου, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και άκρως ερωτικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που μπορεί να είναι καταλυτική για την προσωπική σου εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι ξεκάθαρο ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τετριμμένα και καθημερινότητα, καθώς το κέφι είναι στα ύψη και η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι διάχυτη. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα που έχεις καιρό να συναναστραφείς για να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στις παρέες που βρίσκεσαι για όμορφες στιγμές, αλλά και για σημαντικές εξελίξεις που μπορεί να αφορούν νέες συνεργασίες που θα σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα η διασκέδαση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να  παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί και καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό πλαίσιο για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητά σου και να ανταμείβεσαι για αυτό. Η πίστη στον εαυτό σου είναι διάχυτη και ο εκνευρισμός μπαίνει στην άκρη.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός θα σε βοηθήσει να βάλεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας στην άκρη που προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σταθερότητα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει ηρεμία και οι ισορροπίες αυτές, αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι υπαρκτός. Πιθανές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στο επίπεδο των νέων συνεργασιών, καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που μπορεί να αποδώσουν. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αλλά και με πιθανή παρέα από την οποία μπορεί να προκύψουν σημαντικές νέες συνεργασίες που θα σε ευνοήσουν καταλυτικά.

Σήμερα απόλαυσε την ημέρα με το ταίρι σου, καθώς η διασκέδαση και ο έρωτας θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα  φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η καθημερινότητα  είναι εντονότερη από ποτέ, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες της δουλειάς αυξάνουν την πίεση και δεν αποκλείεται να ανατρέψουν το καθημερινό σου πρόγραμμα, κάτι που σε αγχώνει αρκετά. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε συναδέλφους σου. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο ισορροπεί την ψυχολογία σου, σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τις οποίες υποχρεώσεις σου.

Σήμερα δείξε τη διάθεση να λύσεις ζητήματα καθημερινά που μπορεί να δυσκολεύουν τη σχέση σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που σου δημιουργούν την αίσθηση της οικειότητας.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το κέφι, η παιδικότητα, η ανάγκη για διασκέδαση είναι διάχυτα. Λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, παράλληλα να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικά. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή μαζί του, καθώς φαίνεται ότι μπορείτε να ταυτιστείτε συναισθηματικά και να επικοινωνήσετε όπως ποτέ άλλοτε.

Απόλαυσε τις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να δώσεις φτερά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​