Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η  Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δείχνει πως ξεκινά μία  ημέρα γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση να σε χαροποιήσει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες αλλά και επαφές με φίλους. Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να  κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να περάσεις καλά με το/η σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού και να μην  καθίσετε σε ένα καναπέ. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου και του φιλικού σου περιβάλλοντος.

 

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα με τις ίδιες σου τις σκέψεις.  Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του και ένα οικονομικό το ζήτημα με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο, δείχνει πως η ήμερα μπορεί να φαίνεται περίεργη για εσένα όμως θα έχει ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα.  Προσπάθησε να τις αντιληφθείς καθώς θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν σκέψεις σχετικά με τη σχέση σου οι οποίες θα σε ταλαιπωρούν όμως η επαφή με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου σχετικά με μία νέα γνωριμία και περίμενε να δεις γεγονότα.

Δίδυμοι

Όπως και να περάσεις την ημέρα σου σήμερα, οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θέλεις να έχεις σύμφωνη τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για τα σχέδια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να  κερδίσει στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο, υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο για εσένα και η συμπεριφορά σου θα κερδίσει τα εύσημα.  Μία συζήτηση σχετικά με την προοπτική μιας νέας συνεργασίας μπορεί να αποδώσει καρπούς για αυτό αξίζει να  αφιερώσεις χρόνο σε αυτή.

Σήμερα  η πειθώ σου θα καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη του/ης συντρόφου σου για ένα θέμα που σας απασχολεί από κοινού και αυτό θα είναι προσωπική σου επιτυχία! Αν είσαι ελεύθερος/η επιδίωξε να κάνεις μία κατ ιδίαν συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει, ώστε να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να γεμίζει την ημέρα σου με δουλειές, μάλιστα κάποιος από αυτές θα έρθουν υπό τη μορφή έκτακτων, για αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο θα  σου υπενθυμίσουν πως με σωστό προγραμματισμό και καλή επικοινωνία με τους άλλους όλα θα γίνουν. Το κλειδί της επιτυχίας για σήμερα είναι να έχεις επαφή με τους ανθρώπους που είναι εμπλεκόμενοι στις δουλειές που έχεις να κάνεις. Ιδιαίτερη προσοχή με την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς πολλά πράγματα θα ειπωθούν γρήγορα και δεν θα τους δώσεις τη σημασία που πρέπει.

Σήμερα θα έχεις μία κουβέντα για κάθε τι απέναντι στο/η σύντροφό σου  για  αυτό από τη μία θα βρίσκεσαι σε θέση ισχύος, από την άλλη όμως μπορεί να τον/ην κουράσεις καθώς δεν θα αφήνεις τίποτα να «πέσει κάτω». Αν είσαι ελεύθερος/η μη στριμώξεις ένα αισθηματικό ραντεβού ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η διάθεσή σου θα επηρεαστεί από αυτές.

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου χαρίσει μία πολύ καλή ημέρα καθώς και η διάθεση αλλά και η ενέργειά σου θα σε παρακινήσουν να δεις φίλους σου ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχει συμμάχους στα σχέδιά σου

-ακόμα και στη διασκέδαση- και τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφό σου!  Η ημέρα ενδείκνυται για κοινωνικές συναναστροφές για αυτό εκμεταλλεύσου την, προκειμένου να περάσεις χρόνο μαζί με ανθρώπους που αγαπάς κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάς!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου θα παρατηρήσεις πως θα περάσετε πολύ καλά μαζί οτιδήποτε και αν κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και δεν αποκλείεται να σημάνει και την αρχή  μιας νέας σχέσης.

Παρθένος

Σήμερα έχεις ανάγκη  τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σου για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να φέρει και λύση σχετικά με ένα ζήτημα που σας απασχολεί και σχετίζεται με το σπίτι σας.  Σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ σας, εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα που θα υπάρξει σήμερα ώστε να μπορέσεις να την λύσεις.

Σήμερα προτίμησε να μείνεις με το/η σύντροφό σου στο σπίτι και να δείτε μία ταινία ή να συζητήσετε καθώς στα πιο απλά πράγματα κρύβεται η ουσία. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα διαπιστώσεις  πως κάποιος/α που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα προσπαθήσει να έρθει κοντά σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και οτιδήποτε σε απασχολεί με τους γύρω σου.  Προσπάθησε να κάνεις τη σωστή επιλογή ανθρώπων που θα τους εκμυστηρευτείς δικά σου θέματα, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο δείχνει πως μέσα από συναντήσεις και επαφές με κόσμο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο αν είσαι ελεύθερος/η.  Επίσης σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα ή να συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, καθώς θα είστε και οι δύο ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις συναντήσεις με κόσμο μπορεί να γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου κλέψει την καρδιά.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη έφεση σε οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν σε αφήνει να ξεχάσεις αυτά τα θέματα ακόμα και αν θέλεις!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Υδροχόο δείχνει πως πρέπει να ακούσεις τη γνώμη ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να δουλέψεις από το σπίτι  ή να ασχοληθείς  με ένα συγκεκριμένο project το οποίο θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το εισόδημά σου!

Σήμερα  τα καλά λόγια του/ης συντρόφου σου θα σου δώσουν πίσω την αυτοπεποίθησή  που αναζητάς, καθώς τις τελευταίες ημέρες μπορεί να την είχες χάσει! Αν είσαι ελεύθερος/η  το διακριτικό φλερτ κάποιου ατόμου προς εσένα αν μη τι άλλο θα σου ανεβάσει τη διάθεση!

 

Τοξότης

Σήμερα θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να μην κάνεις εντύπωση!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική επικοινωνιακή διάθεση, η οποία θα φέρει επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια διάθεση με εσένα! Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος για να ανταλλάξετε τα νέα σας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς «εν τη ρύμη του λόγου», μπορεί να πεις πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται ή να εκμυστηρευτείς ένα μυστικό ενός τρίτου προσώπου.

Σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα βοηθήσει και τη σχέση με το/η σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αν νιώσεις χαλαρά μπορεί να πεις και πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να ειπωθούν! Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να ακούσεις περισσότερο και να μιλήσεις λιγότερο  σε μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Σήμερα  οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια, καθώς θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τους τρόπους που μπορείς να τις πραγματοποιήσεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως μία κουβέντα με τον εαυτό σου, είναι απαραίτητη προκειμένου να ανασυνταχθείς και να βάλεις προτεραιότητες.  Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει και ένα ευχάριστο νέο το οποίο σχετίζεται με μία οικονομική διευθέτηση.  Για να γίνει βέβαια αυτό χρειάζεται και εσύ να  δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα  θα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις κάθε σκέψη του/ης συντρόφου σου πριν καν εκείνος/η μιλήσει και αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό ατού για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε προσεκτικά αυτά που θα σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα για πολλά  πράγματα ακόμα.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα επιδιώξεις να ασχοληθείς με μια ομάδα ή ένα σύλλογο όπου είσαι μέλος, να συναντήσεις φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και έχει ως κύριο μότο της το «ένας για όλους και όλοι για έναν»!  Για αυτό λοιπόν θα προτιμήσεις περισσότερο να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τους άλλους και να προσφέρεις τη βοήθειά σου  οπουδήποτε χρειαστεί.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να αναλάβεις ένα σημαντικό κομμάτι μιας ομάδας  στην οποία είσαι μέλος.

Σήμερα  αν δεις το/η σύντροφό σου περισσότερο σαν φίλο/η σου θα μπορέσεις να αντιληφθείς καλύτερα οτιδήποτε σου πει, τις ανησυχίες του/ης και τα ζητήματα που τον/ην απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η η στενή επαφή με κάποιον/α  που βρίσκεστε από κοινού σε μία ομάδα θα σου δείξει πως έχετε και άλλα κοινά ενδιαφέροντα.

 

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη  από τον Τοξότη τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα καριέρας και κοινωνικού στάτους.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι πολύ βοηθητικό για να  βρεις τρόπο να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς στόχους.  Σε περίπτωση που έχεις ραντεβού για μία επαγγελματική συνέντευξη ή κάποιο μίτινγκ στη δουλειά, να θυμάσαι πως οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να στηρίξεις τις απόψεις σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου.  Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι κάποια «πηγαδάκια» στο επαγγελματικό περιβάλλον, στα οποία αν λάβεις μέρος θα σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα να συζητήσεις μαζί του/ης μόνο για τα επαγγελματικά θέματα, αφήνοντας τα δικά σας στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η θα υπάρξει κάποιος/α στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που δεν θα ενθουσιαστεί μόνο με τις επαγγελματικές σου ικανότητες!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​