Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019

fgigdf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2019, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιδιώξεις να συναντηθείς με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά λόγω των υποχρεώσεως σου έχεις να δεις καιρό.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πολύ βοηθητική για συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και  βόλτα στα μαγαζιά.  Σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις κάτι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις βιαστικές αγορές τις οποίες τελικά δεν θα τις έχεις ανάγκη.  Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει κάτι καλό σχετικά με αυτό, ιδιαίτερα αν δραστηριοποιείσαι με το διαδίκτυο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς μία συζήτηση θα σας φέρει κοντά και θα σας κρατήσει ευχάριστα απασχολημένους.  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα φροντίσει να σε φέρει κοντά σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποια οικονομικά ζητήματα  να ασχοληθείς προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας.  Προσπάθησε να αποφύγει σκέψεις και σενάρια καταστροφής καθώς αυτά θα σε αγχώσουν και είναι πιθανόν να σε κάνουν να κινηθείς τελείως λάθος σχετικά με μία οικονομική διευθέτηση που χρειάζεται να κάνεις.  Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση επαγγελματικής φύσεως η οποία θα έχει άμεσο οικονομικό αντίκτυπο.  Μην  αφήσεις ανασφαλείς σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και προτίμησε τη λογική καθώς θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Σήμερα είναι  πιθανόν να ξεκινήσεις να  κάνεις ερωτήσεις στο/η σύντροφό σου για το εύρος των συναισθημάτων του καθώς η ανασφάλειά σου θα είναι έντονη, πρόσεξε όμως για να μην γίνεις πιεστικός/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα των άλλων και να κερδίσεις την προσοχή τους.  Αυτό θα έχεις πολλούς τρόπους για να το κάνεις αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να το καταφέρεις όχι όμως προς όφελος σου.  Προσπάθησε να μην αφήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις και το πείσμα σου να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των άλλων και κράτησε ήπιους τόνους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σήμερα θα καταφέρεις να  βγες κερδισμένος/η από την ημέρα μόνο αν σε κάθε συζήτηση που έχεις να κάνεις, σκέφτεσαι λίγο τις σκέψεις και τα συναισθήματά του συνομιλητή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις να «καπελώσουν» τα όμορφα συναισθήματα που έχεις  για εκείνον/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει μόνο αν νιώσεις πως δεν μπορείς να την  κερδίσεις!

 

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σου αφήσει διάθεση για εξωτερικές δραστηριότητες αλλά ούτε και για επαφή με κόσμο.   Βέβαια θα σου δώσει μία καλή ευκαιρία για να μείνεις μόνος/η, να ανασυνταχθείς και να  σκεφτείς διεξοδικά τα θέματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε καθώς θα είναι εύκολο να επηρεαστείς από ανθρώπους που θα συναναστραφείς, οι οποίοι μπορεί να σου μεταδώσουν άγχος αλλά και αρνητική ενέργεια.  Θωράκισε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως είναι τοξικοί.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να βγεις με το/η σύντροφό σου όμως προτίμησε να είσαι ειλικρινής και αντιπρότεινε κάτι που ξέρεις πως του/ης αρέσει για την επόμενη ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να εξελίσσεται πίσω από τα φώτα.

Λέων

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με αγαπημένα σου φιλικά πρόσωπα και να κανονίσεις μία συνάντηση ιδιαίτερα αν έχετε να πείτε καιρό.  Η διάθεσή σου θα ανέβει μέσα από την επαφή με κόσμο για αυτό  ακόμα και  μία έξοδος για φαγητό ή μία έξοδος για ποτό με τους αγαπημένους σου συναδέλφους από τη δουλειά θα έχει τέλεια αποτελέσματα.  Σήμερα δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, να κερδίσεις νέους συμμάχους και να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να την περάσετε εκτός σπιτιού παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να εξελιχθεί προς όφελός σου ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Παρθένος

Σήμερα προτίμησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και την  κοινωνική αναγνώριση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει σε αυτό.  Συζητήσεις σχετικές με επαγγελματικές προτάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο όμως θα πρέπει να προσέξεις και να μην βιαστείς να απαντήσεις  πριν σκεφτείς τα δεδομένα που έχεις.  Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τραβάς γύρω σου ανθρώπους και να κερδίζεις την προσοχή των άλλων, αυτό όμως  εκτός από τα θετικά και τα αρνητικά του.  Προσπάθησε να μείνεις μακριά από «κοινωνικές» συζητήσεις και σχολιασμούς εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σήμερα είναι πιθανόν να δεις το ραντεβού με το/η σύντροφό σου σαν υποχρέωση και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν το αντιληφθεί δεν θα του αρέσει καθόλου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία με επαγγελματική χροιά μπορεί να εξελιχθεί και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ζυγός

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να σε κάνουν να ξεφύγεις και να σου ανεβάσουν τη διάθεση.  Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είναι πολύ βοηθητική για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά,  να επικοινωνήσεις με κάποιο συγγενή σου που βρίσκεται μακριά ή ακόμα και να κανονίσεις να κάνεις ένα ταξιδάκι.  Οτιδήποτε και αν κάνεις προσπάθησε να το κάνεις παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους για να φτιάξεις ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση.

Σήμερα μπορείς να προτείνεις στο/η σύντροφό σου να κάνετε μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σας μέρος το οποίο μπορεί να απέχει λίγο χιλιομετρικά από τη «βάση» σας, όμως σας αρέσει πολύ.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση  και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα  σε βοηθήσουν να σπάσεις τον πάγο.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις περίεργα καθώς θα σου έρχονται στο μυαλό μου σκέψεις σχετικές με γεγονότα του παρελθόντος.  Προσπάθησε να τις περιορίσεις όσο γίνεται και να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά κυρίως και πρακτικά ζητήματα όπως είναι τα οικονομικά.  Σε περίπτωση που  έχεις στο ημερήσιο πλάνο σου δουλειές  που σχετίζονται με φορολογικά, επιχειρηματικά και κληρονομικά ζητήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η προκειμένου να μην κάνεις κάποιο λάθος. 

Σήμερα μπορεί να έχεις εκνευρισμό όμως την ίδια στιγμή θα έχεις και ερωτική διάθεση για αυτό προτίμησε  να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο δεύτερο χαρακτηριστικό σου, καθώς θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν.

 

Τοξότης

Σήμερα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα τονίσει την συναισθηματική πλευρά τους.  Θα παρατηρήσεις πως θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ένα ζήτημα που απασχολεί ένα στενό σου συνεργάτη και να έχεις πραγματική διάθεση να τον/ην στηρίξεις με όποιο τρόπο χρειαστεί.  Η ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς και με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να έρθεις πραγματικά κοντά με το/η σύντροφό σου  αρκεί να του/ης δείξεις τα συναισθήματά σου, να του/ης δείξεις πως τον/ην νοιάζεσαι.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με αφορμή μία συνεργασία όμως θα εξελιχθεί  σε προσωπικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στους Διδύμους και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα ρουτίνας  τα οποία δεν είναι δύσκολα, όμως  χρειάζονταν όρεξη και εσύ δεν την είχες.  Προσπάθησε να τακτοποιήσεις δουλειές ρουτίνας,  καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και εργασιακά θέματα άμεσα καθώς θα είσαι πολύ οργανωτικός/η και αυτό θα σε βοηθήσει.  Την παράσταση θα κλέψει ένα εργασιακό σου ζήτημα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό  να χρειαστεί παραπάνω από το χρόνο που περίμενες. 

Σήμερα σε περίπτωση που νιώσεις πως έχεις αρκετές υποχρεώσεις αλλά όχι και αρκετά χέρια ή χρόνο προκειμένου να τις προλάβεις όλες δεν είναι κακό να ζητήσεις τη βοήθεια του/ης συντρόφου σου, καθώς αυτό θα σε χαλαρώσει περισσότερο από ότι αν πιείτε ένα καφέ μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο σε μέρη που «συχνάζεις» για δουλειές!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου ζητήματα ιδιαίτερα αυτά που ανήκουν στα «αισθηματικής φύσεως».  Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις θα θέλεις να νιώθεις έντονα συναισθήματα, για αυτό και δώσε προτεραιότητα σε ανθρώπους που σου ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν να περνάς ευχάριστα.  Επίσης αν έχεις κάποιο χόμπι με το οποίο έχεις να ασχοληθείς καιρό η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να αφιερώσεις κάποιο χρόνο σε αυτό!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς ο έρωτας σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε κάνει να ενθουσιαστείς,  προσπάθησε να μην προβείς σε βαρύγδουπες δηλώσεις κατευθείαν!

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την  τάση να κάνεις παράπονα  καθώς θα φέρεις το μυαλό σου όλες τις φορές που έχεις νιώσει πως αδικείσαι. Οι  πρώτοι που θα νιώσουν τις «συνέπειες» θα είναι οι δικοί σου άνθρωποι καθώς θα αποτελέσουν τα «εξιλαστήρια θύματα». Προσπάθησε να μην επαναφέρεις στο παρόν ζητήματα που έχουν τελειώσει ώστε να μη χαλάσεις και τη διάθεσή σου αλλά και το κλίμα ειδικά εντός οικίας.  Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και όχι για να απομακρυνθείς λόγω των παραπόνων που θα κάνεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι όλα αυτά που έχει κάνει ο/η σύντροφός σου και σε έχουν πειράξει όμως η ήμερα δεν είναι κατάλληλη για παράπονα, καθώς θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια που νιώθεις θα αντανακλάται προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και δεν θα είναι βοηθητική.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​