Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019

tythtytht ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΩΔΙΑΜ ΑΣΤΡΑ

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα προτιμήσεις να ονειροπολήσεις παρά να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.  Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείς σε συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν, όμως θα προτιμήσεις να το αφήσεις στο μυαλό σου και να μην περάσεις στην πράξη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε  ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.  Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ασχοληθείς με την υλοποίηση του!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς αν προσεγγίσεις οτιδήποτε  σας απασχολεί με τη λογική τότε θα καταφέρεις να βρεις διεξόδους.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις δυσάρεστες σκέψεις  και σενάρια να εισβάλλουν σε μία γνωριμία που θα κάνεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει μία πολύ καλή ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες, ομαδικές εργασίες και ενασχόληση με τα «κοινά».  Αυτά τα «κοινά»  μπορεί να εμπεριέχουν από γραφειοκρατικές διαδικασίες μιας ομάδας της οποίας είσαι μέλος μέχρι και κάποιο ζήτημα που απασχολεί ένα κολλητό σου φίλο.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως η δομημένη σκέψη και τα επιχειρήματά σου θα σε ωθήσουν να δώσεις πολύ καλές συμβουλές όχι μόνο  στον εαυτό σου αλλά κυρίως στους γύρω σου.  Αυτό θα έχει ως συνέπεια να αυξηθεί η δημοτικότητα σου σήμερα καθώς όλοι θα αναζητήσουν τη συμβουλή σου!

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου με σύνεση και αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να ξεκινήσει μία νέα ερωτική σχέση χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με γερές βάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι εκείνα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως  μόνο μέσα από τη δουλειά θα καταφέρεις να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.  Απόφυγε τα πολλά λόγια σήμερα καθώς θα είναι φτώχεια και προτίμησε να μιλήσεις μέσα από τις κινήσεις σου και τις επιτυχίες σου στη δουλειά.  Σε περίπτωση που ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό project σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε αυτό και να το οργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου σχετικά με αυτά, θα σε βοηθήσει να  τα δεις με μία άλλη οπτική που ίσως δεν την είχες σκεφτεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα βρεις τρόπο να ξεφύγεις για λίγο από δυσάρεστες σκέψεις αλλά και από οτιδήποτε σε αγχώνει.  Το εξάγωνο που σχηματίζει  με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει στη στήριξη ενός αγαπημένου σου προσώπου ακόμα και ενός συνεργάτη σου, σε οτιδήποτε σε απασχολεί.  Αν έχεις σε εκκρεμότητα οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα ή με εξετάσεις σχετικές με αυτά, προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς το πείσμα σου και η οργάνωση σου θα σε βοηθήσουν πολύ.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις την ευκαιρία να στηρίξεις ακόμα πιο δυνατά τη σχέση σας ύστερα από κάποια ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία ήρθε για να μείνει καθώς θα παρατηρήσεις πόσα κοινά σας ενώνουν.

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, τράπεζες και με το δημόσιο τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να δουλέψεις προκειμένου να διευθετήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες.  Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει μόνο του χρειάζεται να «τρέξεις» προκειμένου να τις τακτοποιήσεις όμως σίγουρα θα τα καταφέρεις.  Το τίμημα που θα έχει αυτό είναι να μη σου μείνει ελεύθερος χρόνος όμως θα έρθεις ξεμπερδέψει μία και καλή από θέματα που σε αγχώνουν.

Σήμερα είναι  πιθανόν να υπερ-αναλύεις ζητήματα που σχετίζονται με το/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως καμιά φορά δεν χρειάζεται τόση ανάλυση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην προσπαθήσεις να  εκλογικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για κάποιον/α καθώς θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο.

Παρθένος

Σήμερα ξεκινά μία ημέρα που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες και να δεις ποιες από αυτές χρειάζονται «αλλαγές», προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν καλύτερα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων.  Την ίδια στιγμή το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενισχύει τη λογική σου σκέψη και  σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις.  Η ημέρα είναι πολύ καλή για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα  καθώς ο συνδυασμός αισθημάτων και λογικής θα σε βοηθήσει  να το κάνεις.

Σήμερα  θα πρέπει να θυμάσαι πως η ήμερα θα είναι πολύ καλή για εσένα και το/η σύντροφό σου  για αυτό αξίζει να επενδύσετε χρόνο στη σχέση σας προκειμένου να βάλετε ακόμα πιο γερές βάσεις σε αυτή.  Αν είσαι ελεύθερος/η η λογική σου σκέψη θα είναι πολύ βοηθητική προκειμένου να μην βγάλεις λάθος συμπεράσματα για μία γνωριμία που θα κάνεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι  πιθανόν να έχεις ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό χρειάζεται να κάνεις σωστή διευθέτηση του χρόνου σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως αξίζει να χρησιμοποιήσεις της οργανωτικές σου ικανότητες προκειμένου να μην αφήσεις καθόλου χρόνο ανεκμετάλλευτο.  Οι ηγετικές σου ικανότητες δεν θα αργήσουν να φανούν ιδιαίτερα αν έχεις να ασχοληθείς και με ένα εργασιακό ζήτημα.  Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν είσαι ρομπότ και  δεν θα πειράξει αν τελικά αφήσεις  και κάτι για αύριο!

Σήμερα θα έχεις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις για αυτό και είναι πιθανόν να μην προλάβεις να δεις το/η σύντροφό σου.  Αν τον/ην δεις φρόντισε να περάσετε χρόνο για εσάς τους δύο και μη τον/ην βάλεις να σου κάνει κάποια αγγαρεία!  Αν είσαι ελεύθερος/η  η καλή συνεργασία που θα έχεις με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, μπορεί να  δημιουργήσει για πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα ξεκινήσει με πολύ  καλές προοπτικές για εσένα.  Η συμβολή των αγαπημένων σου προσώπων μέσα σε αυτή θα είναι σημαντική καθώς οι φίλοι σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα είναι πηγή έμπνευσης και χαράς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.  Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες μέσω αγαπημένων σου προσώπων, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το/η σύντροφό σου και να ενδυναμώσεις τις βάσεις που έχει η σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και αξίζει να την πάρεις στα σοβαρά καθώς θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες.

 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δείχνει πως ζητήματα της οικογένειάς σου αλλά και γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα είναι τα πρώτα που θα σε απασχολήσουν σήμερα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τους παραπάνω τομείς αρκεί να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές  υπερχειλίσεις.  Η λογική σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να βάλεις προτεραιότητες αλλά και να βρεις  τρόπο να επιλύσεις σημαντικά ζητήματα.  Ο διάλογος θα είναι πολύ βοηθητικός για ένα ζήτημα που σχετίζεται με εσένα και την οικογένειά σου για αυτό  μην το ξεχάσεις.

Σήμερα  θα έχεις διάθεση να συζητήσεις και να αναλύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με εσένα και το/η σύντροφό σου όμως ο/η σύντροφός σου μπορεί να μην βρίσκεται σε αυτή τη διάθεση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η υπερ-ανάλυση μιας νέας γνωριμίας μπορεί να σε κάνει να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να επιλέξεις να βρεθείς με αυτούς που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και  σε προτρέπει να δεις κόσμο, όμως το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις σου.  Καλό θα ήταν να  ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και ύστερα να επενδύσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο κράτησε κάθε ιδέα που θα σου έρθει καθώς είναι πιθανόν να αποβεί κερδοφόρα!

Σήμερα είναι  πιθανόν ο/η σύντροφός σου να θέλει να βγείτε μία βόλτα με φίλους ή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, εσύ όμως θα έχεις άλλη άποψη αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να φανείς απότομος/η μαζί του/ης.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα θα έχει τις βάσεις για να αναπτυχθεί σε αισθηματικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις εκκρεμότητες που έχεις ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις σπατάλες και να  φανείς συνετός/η με τα έξοδά σου.  Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία προκειμένου να την κλείσεις προς όφελός σου.  Η ημέρα μπορεί να μην σου φέρει ένα «λαχείο», όμως θα σε βοηθήσει να  κερδίσεις αυτό το οποίο αξίζεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι ανταγωνιστικός/η προς το/η σύντροφό σου και να αρχίσεις να του/ης εκθέτεις τις σωστές κινήσεις που έχεις κάνει ιδιαίτερα στα οικονομικά ζητήματα, σε αντίθεση με εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  μην αναλύεις κάθε λέξη που θα σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει, καθώς έτσι θα είναι εύκολο να δεις το δέντρο αλλά να χάσεις το δάσος.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις τα θέλω σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα το κάνεις προκειμένου να μην  δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σε αυτόν τον τομέα αυτά που θέλεις να κάνεις μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με αυτά που πρέπει να κάνεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένας στενός σου φίλος θα σε βοηθήσει πολύ με τη γνώμη του,  για αυτό μη διστάσεις να τον ρωτήσεις κάτι που σε απασχολεί.  Απόφυγε να κλειδώσεις  στις δικές σου απόψεις  καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει απομάκρυνση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς  ο διάλογος είναι η μαγική λέξη που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις σχετικό με εσάς τους δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να  ξεκινήσει  αθόρυβα και να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​