Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 1 Αυγούστου 2018

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου σήμερα και σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση που δύσκολα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Από τη μία θα νιώθεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας αλλά από την άλλη μπορεί να συναντήσεις εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να γίνεις δέκτης κριτικής από ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό δεν θα σου αρέσει. Προσπάθησε να μην δείξεις τη δυσφορία σου και να θυμάσαι πως η σημερινή ημέρα  ενδέχεται να είναι αρκετά κουραστική, καθώς θα προκύψουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να δεις.

Σήμερα  μπορεί να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν είναι καλό ούτε για εσένα ούτε για εκείνον/η καθώς θα γίνει αιτία για να απομακρυνθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να μπορέσεις να το φέρεις εκεί που θέλεις.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία σου καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί αν θα είσαι χαρούμενος/η, νευρικός/η ή καχύποπτος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και θα ρίξει την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η με τους ανθρώπους γύρω σου και να τους δημιουργήσεις ερωτηματικά. Σε πρακτικό επίπεδο η ημέρα μπορεί να φέρει δυσκολίες στη διεκπεραίωση ακόμα και καθημερινών υποχρεώσεων καθώς δεν θα έχεις καμιά όρεξη για να ασχοληθείς με αυτές. Προσπάθησε να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα  διαφορετικά θα  χρειαστεί να βρεις πολύ καλές δικαιολογίες για την αποχή σου!

Σήμερα μπορεί να γίνεις απόμακρος/η προς τον/τη σύντροφό σου καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις λίγο χρόνο μόνος/η σου όμως αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ανοίγματα καθώς θα υπάρχει μία τάση για αποστάσεις!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σε δραστηριοποιήσει πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με συλλόγους και σωματεία και δεν αποκλείεται να ηγηθείς κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα προκύψουν. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Κριό και είναι ευνοϊκή για συλλογικές δραστηριότητες όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μικρά προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι πολύ αυστηρός/η με τους άλλους και εξαιτίας αυτού μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία γιατί μπορεί να βρεθείς απέναντι από αυτούς που σε υποστηρίζουν.

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα συμπεριφερθείς προς το/η σύντροφο σου καθώς θα έχεις την τάση να είσαι αυστηρός/η μαζί του και μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει εμφανές και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην  δημιουργήσεις κάποιο ζήτημα σε περίπτωση που δεν ακούσεις αυτό που θέλεις από αυτόν/ην που θέλεις!

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα δείξει τις διαθέσεις της που η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι ιδιαίτερα φιλικές ως προς εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει επαγγελματικό αναβρασμό, καθώς είναι πιθανόν να έχεις επιστρέψει στη δουλειά και να έχεις αναγκαστεί να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι διπλωματικές σου ικανότητες θα εκλείψουν σήμερα. Είναι πιθανό και να έχεις την τάση να γίνεις αρκετά αυστηρός/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αποστάσεις!

Σήμερα μπορεί να πεις κάτι που θα πληγώσει τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να φιλτράρεις τα λόγια σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο στα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι προσωρινό.

Λέων

Το κύριο μέλημα σου σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αδειάζοντας το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις σκοτούρες  που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες. Η Σελήνη  έχει περάσει στον Κριό και θα  φροντίσει για την καλή σου διάθεση, φέρνοντας στο δρόμο σου ανθρώπους που θέλεις να δεις και πληροφορίες που θέλεις να μάθεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στους ανθρώπους που επιθυμείς.  Αν τις αγνοήσεις και δεν ασχοληθείς μαζί τους θα σε περιμένουν αύριο και μάλιστα μπορεί να πολλαπλασιαστούν για αυτό προσπάθησε να κάνεις το εργασιακό σου καθήκον.

Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου σε ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σας μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας, για αυτό καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με τίποτα που δεν σας αφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί κόπο για να καταφέρεις να τη φέρεις στα μέτρα σου όμως αν θέλεις σίγουρα μπορείς.

Παρθένος

Οι περίεργες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και αφορμή για αυτό μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που θα συναντήσεις και θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα φέρεις στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος αλλά και πράγματα που σου δημιουργούν ανησυχία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα αισθηματικά και τα οικονομικά ζητήματα θα τύχουν της αμέριστης προσοχής σου, καθώς από αυτούς τους δύο τομείς θα πηγάζουν οι ανησυχίες σου. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αυτά για αυτό προσπάθησε να κινηθείς συντηρητικά προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση.

Σήμερα  ενδέχεται να φανείς απόμακρος/η προς τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε να αφήσεις γεγονότα του παρελθόντος στο παρελθόν και να μην τα αναμοχλεύεις καθώς αυτά θα είναι η αιτία του κακού. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές εξελίξεις για αυτό άφησε τη να περάσει χωρίς να κάνεις κάποια σημαντική κίνηση.

Ζυγός

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου γιατί θέλεις να εναρμονιστείς απόλυτα με τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το τι λένε και το τι σκέφτονται οι αγαπημένοι σου «άλλοι» για εσένα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει  απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς θα είσαι αρκετά εύθικτος/η σήμερα και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.  Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι ρεαλιστικά αλλά να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες  που δεν έχουν ουσία αλλά είναι ικανές να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει και αυτό θα σε κάνει να αντιδράσεις, όμως σκέψου πως μπορεί να ψάχνεις απλά εξιλαστήριο θύμα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα αν δεν έχεις τα κατάλληλα δείγματα για να το κάνεις.

Σκορπιός

Σήμερα το στοίχημα της ημέρας για εσένα θα είναι να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις και σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει όχι απλά να τις τακτοποιήσεις αλλά να μην αφήσεις και τίποτα για αύριο, καθώς θα ενισχύσει την εργατικότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές που  θα νιώσεις πως πιέζεσαι. Μην το αφήσεις να σε κυριεύσει καθώς αυτό το αίσθημα θα είναι παροδικό και τίποτα δεν θα συγκρίνεται με την επιβεβαίωση που θα νιώσεις μόλις τελειώσεις με τις εκκρεμότητες σου!

Σήμερα το ταίρι σου θα έρθει σε δεύτερη μοίρα καθώς θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνες για να μην τρέχεις μετά. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη δεις σαν αγγαρεία ένα αισθηματικό ραντεβού  καθώς μπορεί να είναι αυτό που ζητάς.

Τοξότης

Η ηρεμία και η ενασχόληση με τα χόμπι σου θα είναι το ζητούμενο της ημέρας και για αυτό σήμερα θα ψάξεις να βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις αίσθημα της γαλήνης. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένους ανθρώπους, να βρεις νέες δημιουργικές ενασχολήσεις που σε εκφράζουν και να ερωτευτείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις ένα μικρό ζήτημα με τα χρήματα καθώς δεν θα φτάνουν για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις! Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσεις πολλά προκειμένου να αποκτήσεις γεμάτες στιγμές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Σήμερα  θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου αλλά θέλεις να κάνετε μόνο πράγματα που θα επιλέξεις εσύ και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι άδικο για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η εστίασε στα θετικά ενός ανθρώπου που θα γνωρίσεις και μην ψάχνεις  με το φακό τα αρνητικά!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις μια περίεργη διάθεση καθώς θέματα με την οικογένεια σου θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τα «εν οίκω» προκειμένου να βάλεις μία τάξη σε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι καθώς θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Προσπάθησε να αποφύγεις την κριτική των πάντων καθώς από αυτήν θα ξεκινήσουν όλες οι παρεξηγήσεις. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους δικούς σου ανθρώπους και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Σήμερα οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι μπορεί να μη σου αφήσουν διάθεση να δεις τον/τη σύντροφό σου όμως αυτό θα είναι καλύτερο από το να τον/ην δεις και να αρχίσεις να του/ης γκρινιάζεις για τις δουλειές που έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην είσαι αρνητικός/η με κάποιον που γνώρισες πρόσφατα και μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους γύρω σου και ιδιαίτερα με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπά συγγενικά σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και είναι κρίμα να μην τα εκμεταλλευτείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει κάποιες δυσκολίες καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να είσαι πολύ μετρημένος/η με τα λόγια ακόμα και αν θέλεις να πεις πολλά. Προσπάθησε να  βρες την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σήμερα κάτι που θα πει ο/η σύντροφός σου μπορεί να μη σου αρέσει και να πατήσεις πάνω σε αυτό προκειμένου να τον/ην κρίνεις γενικότερα, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει  αποστάσεις ανάμεσα σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με επικοινωνιακά εμπόδια  τα οποία αν δεις σαν πρόκληση τα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις!

Ιχθύες

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με αυτά και θα σε αναγκάσει  να τα βάλεις σε μία τάξη.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι διευθετήσεις μπορεί να μη σου βγουν όπως περιμένεις και να νιώσεις ότι πιέζεσαι λίγο στα οικονομικά. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο σήμερα και να ανησυχείς πολύ παραπάνω από ότι χρειάζεται. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό και όχι με απαισιοδοξία καθώς είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια καθώς μπορεί να σου φανεί απόμακρος/η προς εσένα όμως η αλήθεια είναι πως και εσύ με τον τρόπο σου θα τον/ην κρατήσεις σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κρίνεις μία πρόσφατη γνωριμία καθώς  η ημέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις, λόγω της αυστηρότητας σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​