Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Απριλίου 2020

rtrewtert ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Γενικά

Κριέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματικές συμπεριφορές που πληγώσουν τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω επιδιώκοντας να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις

Αισθηματικά

Επεδίωξε με ψυχραιμία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμό του/ης συντρόφου σου θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς οι φόβοι σε κατακλύζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που να δημιουργούν καχυποψία. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε βέβαια και εσύ να έχεις ξεκάθαρη στάση απέναντί τους.

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Αισθηματικά

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να δράσουν ανεξέλεγκτα στην διάθεσή σου επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία που δεν αφήνουν περιθώρια να λύσεις ζητήματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο ξανά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου καθώς οι αυταπάτες και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η ένταση στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δονήσει για τα καλά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από κοινού με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην εγκλωβίζεσαι στην καχυποψία που θα παίξει αρνητικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα έχουν κόστος. 

Αισθηματικά

Η έντονα ανεξάρτητη διάθεσή σου θα προβληματίσει το ταίρι σου καθώς θα προβείς σε υπερβολές και σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η συγκρουσιακή διάθεση θα ενοχλήσει πολύ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε υπερβολικές αντιδράσεις και ελεγκτικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον και στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εκτοξεύεται και δεν θα είναι εύκολο να χειριστείς εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, οι αντιδράσεις σου θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να γίνεις ακραία εξουσιαστικός και αυτόν ενόχληση. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δεχτείς ανάλογες συμπεριφορές, φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα πάρουν μεγάλη έκταση

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες που νιώθεις δεν αφήνουν περιθώριο για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την σχέση σου. Καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος γιατί η ένταση καραδοκεί. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να απομονωθείς μη επιδιώκοντας επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς οι φόβοι σου είναι έντονη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο που θα επηρεάσει στην πορεία σου. Αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού και να υπάρξουν συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε υπερβολές και μετωπικές συγκρούσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις ωριμότητα και λογική. 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις ακραία υπερβολικός στη σχέση σου κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεις τις σκέψεις σου γιατί ο δογματισμός δεν θα βοηθήσει να προσεγγίσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στον εργασιακό χώρο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μελλοντικές επιδιώξεις. Είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος καθώς σε οδηγεί στο να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές και θα στο δείξουν ξεκάθαρα. 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και βρίσκονται στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις κάτι που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις και θα σε οδηγήσει σε προστριβές. 

Αισθηματικά

Εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις μέσω του πάθους και δημιουργώντας ένα έντονα αισθησιακό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, διαφορετικά η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα εμπιστευτείς πρόσωπα που επικοινωνεί μαζί σου καθώς οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συμπεριφορές που να σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να εμπιστευτείς απόλυτα την διαίσθηση σου που σε καθοδηγεί σε ασφαλή δρόμο για εσένα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι συγκρούσεις μπορεί να κυριαρχήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνεις με απότομο τρόπο. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα πριν αντιδράσεις δυναμιτίζοντας τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Μην μπαίνεις σε παιχνίδια ελέγχου με το ταίρι σου που θα κοστίσουν στη σχέση καθώς οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές και θα επηρεάσουν την κοινή σας πορεία. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς με σε νέο πρόσωπο καθώς γίνεσαι άκρως καχύποπτος και αυτό επηρεάζει την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου θα σε προβληματίσουν καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ελέγξεις την πορεία τους, κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερες εντάσεις. Καλά θα κάνεις να έχεις στο μυαλό σου ότι κανείς δεν θα δεχτεί να τον εξουσιάσεις για αυτό φρόντισε να βρεις και πάλι την έμφυτη διπλωματία σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η καθημερινότητα ανατρέπεται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς με ευκολία. Εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα νεύρα σου και δημιουργείς συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Πρόσεχε γιατί η επικριτική σου διάθεση θα γίνει αιτία για σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε παιχνίδια ελέγχου και ακραία κριτική να κυριαρχήσουν στη σχέση καθώς αυτό θα ενοχλήσει σφόδρα το ταίρι σου και θα αντιδράσει απότομα απέναντί σου. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και σε αυτόν που σου κινεί την προσοχή καθώς είναι δύσκολο να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά σε προβληματίζει και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλλεις δικούς σου όρους και προϋποθέσεις ενοχλώντας τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις υπερβολές και την χειριστική διάθεση που μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και να σε φέρει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους σου. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο εγωισμός είναι υπέρμετρος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να απαιτήσεις υπακοή από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αυτό θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι σφοδρές αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τον εγωκεντρισμό και την διάθεση ελέγχου προς το ταίρι σου, διαφορετικά οι προστριβές θα είναι έντονες επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, μην προσπαθήσεις να το κατευθύνεις καθώς η αντίδραση θα είναι έντονη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υπερβολές που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μου. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να είναι αποκύημα του μυαλού σου και τελικά να δημιουργήσεις αρνητικές καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, είναι σημαντικό να μην γίνει έντονα επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα γίνει έντονες αντιδράσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

Αισθηματικά

Ο υπερβολικός παρορμητισμός και η διάθεση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση, αντίθετα θα οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι πιθανό να αφήσεις περιθώριο σε νέο πρόσωπο να έχει χώρο στη ζωή σου κρατώντας τις ισορροπίες, φρόντισε να συμβιβαστείς και με τις ανάγκες του άλλου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με απότομο τρόπο. Μην δυναμιτίζεις το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζεσαι θα παίξουν χαρακτηριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απότομος και απόλυτος δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή καθώς η υποψία και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες πιθανά να αντιμετωπίσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό ότι πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι μπορεί να προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερα από ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις με υπόγειο τρόπο. Άκουσε το ένστικτό σου και μην οδηγείς την κατάσταση στα άκρα. 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται ζητήματα αυτοπεποίθησης να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αποφύγεις τις υπερβολές καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε αντιπαλότητες με τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν στις συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σφόδρα το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί πεισματικά να οδηγήσεις την σχέση σου σε δύσκολες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Σκέψου καλά πριν κάνεις τα επόμενα βήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις επικεντρωμένος αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σου. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​