Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020

fgifgifif ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι θα πρέπει να διαχειριστείς την πίεση με ψυχραιμία και ωριμότητα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα και να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητες που έχεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και πιθανά να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο για σένα.

Σήμερα εκμεταλλεύσου πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο έρχονται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωής σου. 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε ενδιαφέρει κυρίως να ασχοληθείς με ότι αφορά σπουδές, ημερίδες, σεμινάρια που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι για σένα το να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και θα πραγματοποιήσεις συζητήσεις για πραγματικά ζητήματα που σε γεμίζουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και είναι βέβαιο ότι αν τις αποδεχτείς θα πρωταγωνιστήσεις εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σήμερα μία ξαφνική έξοδος θα είναι ιδανική για να λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται κεραυνοβόλα για να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις συναλλαγές και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το άγχος είναι υπαρκτό και μπορεί να προέρχεται από ανασφάλειες και φοβίες που δεν μπορείς να διαχειριστείς, φρόντισε να μην το εκτονώσεις στο ταίρι σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες για τη σχέση. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να λύσεις,  η πρωτοποριακή σκέψη και διαίσθηση θα πρωταγωνιστήσουν.

Σήμερα το πάθος και ο ρομαντισμός δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για ανατροπή απωθημένων και φόβων που μπορεί να κυριεύουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα και θα σε γεμίσει έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε ότι χρειάζεσαι και εσύ από τους άλλους γιατί το να βάζεις τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σου θυμίσουν έντονα το ενδιαφέρον και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Σήμερα μία αιφνιδιαστική έξοδος θα είναι ιδανική για να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι ξαφνικές γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σου γνωρίσουν πώς είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς είναι βέβαιο ότι το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό και το πιθανότερο είναι να έχεις άγχος γιατί θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις πιθανή νευρικότητα μέσω της γυμναστικής γιατί έτσι θα αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για να λύσει ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να δείξεις τις δυνατότητές σου και να εκτιμηθούν από τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου.

Σήμερα βρες πρωτότυπες λύσεις για να ανανεώσεις τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να έχει επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να έρθουν και να αλλάξουν την κοινωνική σου υπόσταση.

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του διασκέδασης, έρωτα, πάθους. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες εμπνέουν γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο ή τον κινηματογράφο αφού απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μιας παράστασης. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για διασκέδαση με όποια παρέα κι αν βρεθείς, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ξεφύγεις και να περάσεις υπέροχα.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις ή μία έκπληξη στο ταίρι σου θα είναι ιδανική για να δώσεις ώθηση για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες γνωριμίες έρχονται για να ταράξουν για τα καλά της ζωής σου και να αλλάξεις άρδην την φιλοσοφία σου και την κοσμοθεωρία σου. 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του οικογενειακού σου περίγυρου καθώς είναι κυρίαρχο για σένα το γεγονός ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, η διαίσθησή σου θα είναι ιδανική για να μπορέσεις να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξει ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρέασαν την οικογένειά σου και να δώσεις ώθηση σε νέα πράγματα που θα εξομαλύνουν τις σχέσεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να αλλάξει άρδην τη βαρεμάρα και τη ρουτίνα που μπορεί να νιώθεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα το στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις με αυτούς που θεωρείς δικούς σου και να εκφράσεις πιθανές σκέψεις ή να συζητήσεις προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες αν είναι εφικτό για μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές συνεργασίες σε ότι αφορά κυρίως το εμπόριο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά για εσένα.

Σήμερα μία ξαφνική έξοδος μπορεί να δώσει άλλη διάθεση και διάσταση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να είσαι σπάταλος γιατί τα περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου και τελικά θα προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις να καταλήξουν σε μία γενναία αύξηση που θα σε απογειώσει.

Σήμερα το να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά στη σχέση σου είναι σημαντικό, κάνε όμως την αλλαγή που μπορεί να δώσει ανανεωτική χρειάζεται σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου για να σε βγάλουν από τη ρουτίνα και την στείρα καθημερινότητα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο αφού σημαντικό είναι για σένα να εκφράσεις με τον πιο έντονο τρόπο θέλω και απόψεις που μπορεί να έχει και να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου γιατί ο υποκειμενισμός και η εγωκεντρική διάθεση δεν είναι αυτά που μπορούν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία σημαντική νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να αλλάξεις άρδην την φιλοσοφία σου στον έρωτα.

Σήμερα οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στη σχέση σου, γι’ αυτό φρόντισε να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι της ζωής.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεται στον εαυτό σου καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να απομονωθείς λόγω των αναμνήσεων και των τραυμάτων που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητά γιατί τα λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης είναι πιθανά και μπορεί να σε εκθέσουν. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που αφορούν την οικογένεια, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις, να δώσεις λύσεις και να ξεφύγεις από ότι σε πικραίνει.

Σήμερα η ανάγκη να βιώσεις το δικό σου παραμύθι στη σχέση σου είναι καθοριστική και μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά που θα προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς και η αρχή για σένα η ανάγκη να βρεθείς με φίλους, να συζητήσεις τις σκέψεις, τις προτάσεις, τα σχέδιά σου. Το να βρεθείς σε μία ομαδική προσπάθεια θα είμαι κάτι σημαντικό για σένα αφού θέλεις να προσφέρεις σε κοινούς στόχους και δράσης. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον πρόσωπα που θα αντιληφθούν τα όνειρα και τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις από φίλους που θα οδηγήσουν στο να περάσεις μοναδικά με την παρέα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​