Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2019

ghfhdfghgdfgfh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2019, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και σε γεμίζει η αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να δράσεις καταλυτικά σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείς πράγματα χωρίς πραγματικά λόγο δημιουργώντας εντάσεις. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο χαλάει τη διάθεση σου και πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και παρερμηνείες με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. 

Σήμερα η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει και μία κουβέντα παραπάνω μπορεί να οδηγήσει στη σύγκρουση, προσπάθησε να την αποφύγει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως η διάθεσή σου και η νευρικότητα  πιθανά να μην βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και εντείνει τη θλίψη και την εσωστρέφεια. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει, όμως αυτό δεν σου είναι εύκολο και η ευαισθησία εκτοξεύεται. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν βοηθάνε στο να εκφράσεις αυτό που έχεις μέσα σου σε κοντινά σου πρόσωπα δημιουργώντας ένταση και πιθανή ασυνεννοησία που θα οδηγήσει σε αντιπαράθεση. Είναι προτιμότερο να σκεφτείς πολύ καλά πριν πεις ότι νιώθεις για να αποφύγεις τις δυσάρεστες συνέπειες. 

Σήμερα η κακή διάθεση και η νευρικότητα  μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και η ένταση δεν αποκλείεται. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να μπεις σε διαδικασία έντονης αντιδικίας μαζί τους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να θέσεις από  κοινού στόχους μαζί τους. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις πιθανό να μπουν στη ζωή σου. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνει τον εκνευρισμό και πιθανές ανασφάλειες που μπορούν να εκτονωθούν άμεσα σε φίλους δημιουργώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνεις ο εριστικός.

Σήμερα διαφωνίες μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου για κοινούς στόχους, καλό είναι να μην επιτρέψεις σε αυτές να ανεβάσουν κατακόρυφα τη νευρικότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο ο εκνευρισμός και η επιθετική σου διάθεση δεν βοηθούν στην οποιαδήποτε εξέλιξη.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και οι ευθύνες της καριέρας σου εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου ωθώντας σε πιθανά σε έντονες αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου που θα σου κοστίσουν. Αναγνώρισε στον εαυτό σου τις δυνατότητες που έχει  και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου εντείνει πιθανά προβλήματα επικοινωνίας που δημιουργούν συγκρουσιακή διάθεση με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο είναι δυνατό τις αντιπαραθέσεις γιατί δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση των οποίων καταστάσεων προκύψουν.

Σήμερα η πίεση και το άγχος της δουλειάς μπορεί να εκτονωθεί στο/η σύντροφό σου και να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ο έντονος εκνευρισμός δεν θα βοηθήσει στην καλή επικοινωνία. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Νιώθεις έντονα αισιόδοξος και χαρούμενος και αυτό γίνεται αισθητό σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνει φοβίες και απωθημένα και δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που να σε εκνευρίσουν και να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς. Θυμήσου ότι η νευρικότητα και η αυθάδεια δεν θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται.

Σήμερα η οξυθυμία και πιθανές ανασφάλειες μπορούν να χαλάσουν την αισιόδοξη ατμόσφαιρα στη σχέση σου δυναμιτίζοντας το κλίμα, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να υπάρχουν γνωριμίες που να σε ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις σου, όμως δεν θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί που καλείσαι να διαχειριστείς, κάτι που δεν είναι εύκολο. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο και επιχειρηματικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο. Η διεισδυτικότητα και το έντονο ένστικτο μπορούν να σε βοηθήσουν στο να υπάρξει θετική εξέλιξη για εσένα. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται που θα οδηγήσουν σε κόντρες.

Σήμερα η ζήλια, η καχυποψία και το έλλειμμα επικοινωνίας μπορούν να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό στα ύψη και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσοχή.  Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα είναι στα ύψη και αυτό δεν βοηθά να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να κρατήσεις τις ισορροπίες και καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είναι ευχαριστημένοι οι γύρω σου και συγκεκριμένα οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Πρόσεξε όμως γιατί καταπιέζεσαι και ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. 

Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας και δυσκολίας στην επικοινωνία. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί διαφορετικά η ένταση θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Σήμερα ο εκνευρισμός θα είναι έντονος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, η δυσθυμία σου όμως δεν θα ευνοήσει στο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο στρες. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν βοηθά το κλίμα να εκτονωθεί, αντίθετα ενισχύει τη νευρικότητα και την δυσκολία στο να συνεννοηθείς εκτοξεύοντας τα νεύρα. Εμπόδια στην επίλυση υποθέσεων μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού, πρόσεξε γιατί αυτό θα χειροτερέψει το γενικότερο κλίμα.

Σήμερα η νευρικότητα και το άγχος που επικρατεί λόγω της έντονης καθημερινότητας δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και η ένταση της δουλειάς σε ωθούν στο να ξεκουραστείς και όχι να φλερτάρεις. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν, γι’ αυτό και θα επιδιώξεις πιθανά να βρεθείς με παρέες ή το ταίρι σου για να απολαύσεις τις στιγμές. Προσπάθησε να διαχειριστείς πιθανό εγωισμό καθώς είναι αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες με το ταίρι σου, λόγω έντασης ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις σε παρέα που θα βρεθείς. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε τις αντιπαραθέσεις για να μην χαλάσεις την διάθεσή σου.

Σήμερα η οξυθυμία δεν θα βοηθήσει στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου, πρόσεχε τι λες και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, όμως πιθανή νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η έντονη κυκλοθυμία θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου. Η απολογιστική σου διάθεση πιθανά να εντείνει την εσωστρέφεια και την ανάγκη για στιγμές στον προσωπικό σου χώρο. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνει το κλίμα, πιθανές διαφωνίες και εμπόδια στην εξέλιξη οικογενειακών θεμάτων θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις αν θέλεις να επικρατήσει ηρεμία. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα γιατί οι δυσκολίες και η ασυνεννοησία δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ομαλά. 

Σήμερα η ένταση περισσεύει και αυτό δεν αποκλείεται να μεταφερθεί και στην προσωπική σου ζωή με ανάλογες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και η μοναχικότητα που νιώθεις πιθανά να σε κρατήσουν στο σπίτι.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς σε παρέες και να συζητήσεις. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτό καθώς είναι τα πρόσωπα που κυρίως θα απευθυνθείς. Εμπόριο, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανές είναι οι εξελίξεις στα συγκεκριμένα αντικείμενα. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει σε κακή συνεννόηση και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που επιδιώκεις να συμφωνήσεις, βάζοντας εμπόδια σε επαγγελματικές εξελίξεις. Προσοχή ακόμα και στην επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο καθώς η ασυνεννοησία θα φέρει παρεξηγήσεις.

Σήμερα η δυσκολία στην επικοινωνία θα προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή που μπορείς να αποφύγεις για να περάσεις όμορφα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον κοντινό περίγυρο, προσοχή γιατί η οξυθυμία θα προκαλέσει προβλήματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και τα οικονομικά σου είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί. Είναι ιδανική ημέρα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και ότι εκκρεμεί που σε αγχώνει. Προσοχή δείξε σε περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα νιώσεις ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι που είναι προτιμότερο να αποφύγεις. Προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι ανασφάλειες εντείνουν το κλίμα και πιθανά να σε οδηγήσουν σε διαφωνίες με το ταίρι σου.

Σήμερα η κτητικότητα γίνεται πιο έντονη και αυτό εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η φοβίες και δυσθυμία εντείνουν την εσωστρέφεια και όχι τη διάθεση για φλερτ. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​