Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019

hf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προτάσεις για ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα εκεί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γ’ αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αμελής με καθημερινές υποχρεώσεις και αυτό τελικά να σε εκθέσει. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δράση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου σε παρέες που θα βρεθείς κάτι που θα σε απογοητεύσει.

Σήμερα η υπερευαισθησία μπορεί να χαλάσει την όμορφη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φρόντισε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα εξιδανικεύοντάς την.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν.  Σημαντικό είναι για εσένα να γίνεις ένα με το ταίρι σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στην καχυποψία και στη ζήλια και να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα. Φρόντισε να μετουσιώσεις την ένταση σε πάθος και δεν θα το μετανιώσεις. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να φέρει προτάσεις από πρόσωπα σε οικονομικό επίπεδο που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή σου αποκρύπτουν κάτι, καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να είναι επισφαλής για σένα.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και οι αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε εκρήξεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θέλεις να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι καθοριστικό όμως να μπορέσεις και εσύ να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί δεν αποκλείεται καταπιέζοντας τες να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώριο για αντικειμενική σκέψη και δράση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που να σου φανούν ελκυστικές, όμως στην πραγματικότητα να μην είναι αυτό που φαίνεται και στο τέλος να απογοητευτείς.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και να επικεντρωθείς σε ρομαντικές στιγμές που θα βοηθήσουν να αποφύγεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να πληγωθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα καθώς αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σε ότι αφορά την εργασία και τις απαιτήσεις που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις το άγχος και την επικριτική σου διάθεση γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στο συναδελφικό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για το πώς πρέπει να κινηθείς σε θέματα της δουλειάς που έχεις αναλάβει να ανταποκριθείς πρόσεχε γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

Σήμερα το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα ξεσπάσματα που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η συναισθηματική φόρτιση δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στη διασκέδαση και στον έρωτα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσει τις πιθανές εγωκεντρικές τάσεις που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που να σε εντυπωσιάσουν καλά θα κάνεις να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς.

Σήμερα οι πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές και αυτό να οδηγήσει σε πληγές και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο ενδιαφέρον κάποιων μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες, μην κρίνεις πριν δεις πραγματικά τι θέλουν από σένα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η διάθεσή σου να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις την τρυφερότητα ασφάλεια και σιγουριά.  Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις πιθανές κυκλοθυμικές τάσεις γιατί είναι αυτές που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τα οικεία σου πρόσωπα. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές συνεργασίες ή συμφωνίες σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που σε απασχολούν, φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να απογοητευτείς λόγω λαθών.

Σήμερα η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου είναι τόσο έντονη που τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς  στον έρωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφεί εις και να συζητήσεις μαζί τους. Πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις αφού η πειθώ και γρήγορη αντίληψη σου ξεχωρίζουν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που θέλουν να κλείσουν συμφωνίες μαζί σου, φρόντισε όμως να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι θέλουν από σένα διαφορετικά είναι πιθανό να εμπλακεί σε λανθασμένες καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Σήμερα η έντονη συναισθηματική φόρτιση βγαίνει στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να παρεξηγήσεις πράγματα που θέλει να πει το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονη επικοινωνιακή τροφή αλλά δεν είναι βέβαιο ότι είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή να δρομολογήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που είναι σημαντικοί για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις και πιθανές σπατάλες ή περιττά έξοδα που μπορεί να προκύψουν γιατί είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού δημιουργώντας προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικές συμφωνίες ή οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να πραγματοποιήσεις, κράτησε μικρό καλάθι γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως ευελπιστείς.

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην εκδηλώσεις και αδιαλλαξία ξεσπώντας το ταίρι σου τη συναισθηματική σου πόρτα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης εντείνεται και δεν αφήνουν περιθώρια για κοινωνικότητα και φλερτ.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά θέλεις από αυτούς. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα εγωιστικές τάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα, γ’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες και χαμηλούς τόνους. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε συμφωνίες που πιθανά να θεωρείς ότι είναι συμφέρουσες για εσένα στην πραγματικότητα, όμως το πιθανότερο είναι να σφάλεις γ’ αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Σήμερα έντονες εγωκεντρικές τάσεις μπορεί να θολώσουν τη σκέψη σου και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία γεγονός είναι όμως ότι δεν μπορείς να δεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εντείνει τη διάθεση να απομονωθείς και να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν βαθιά.  Επικεντρώσου στο να εκτονώσεις αυτή σου την ψυχολογία μέσω της τέχνης και του διαλογισμού γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν βοηθά να βγεις από την μελαγχολία και πιθανή θλίψη που σε διακατέχουν φρόντισε να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που έχεις αναλάβει γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη και να απογοητευτείς με τον εαυτό σου.

Σήμερα η ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές μόνο με τον άνθρωπό σου μπορεί να πάρει δυσάρεστη τροπή λόγω της φορτισμένης ψυχολογίας σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, φρόντισε να μην επηρεαστείς τόσο ώστε να πάρεις λάθος μηνύματα και αποφάσεις.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις μαζί τους πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρονται. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι επικριτικός και αλαζονικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου γιατί θα οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες για πιθανές φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και για κινήσεις που θα πρέπει να πραγματοποιήσεις, πρόσεξε γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Σήμερα σημαντικό είναι να αφήσεις τις συζητήσεις για κοινές προσπάθειες με το ταίρι σου στην άκρη γιατί είναι βέβαιο ότι η ένταση θα οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψει, η ανάγκη για να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς πιθανά να έχεις αναλάβει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά και ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθεί στην καριέρα σου και σε επιλογές που πρέπει να κάνεις. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύσουν ή να τελεσιδικήσουν ζητήματα που έχεις αναλάβει γιατί το πιθανότερο είναι να μην δεις καθαρά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα η επαγγελματική φόρτιση μπορεί να εκτονωθεί με μεγάλη ευκολία στο/η σύντροφό σου επηρεάζοντας σημαντικά και τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η κρίση σου όμως δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να δεις πράγματα που δεν υφίστανται.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​