Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019

gdfgdgfdg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και αυτό γίνεται άμεσα διακριτό και στο περιβάλλον σου. Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο και επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι καθώς επιβεβαιώνεσαι και αυτό σε ανεβάζει ακόμα περισσότερο. Πρόσεξε τον εγωισμό γιατί μόνο εντάσεις θα προκαλέσει. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να σε κάνει έντονα οξύθυμο και να εκτονώσεις τη νευρικότητα το ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα  οι συγκρούσεις με το/η σύντροφό σου δεν αποκλείονται καθώς οι εκρήξεις σου θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως ο εκνευρισμός που σε διέπει πιθανά να ανατρέψει το θετικό κλίμα. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου καθώς θέλεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ασφάλεια, σταθερότητα και θαλπωρή. Πιθανό είναι να χρειαστεί να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή θέματα ακίνητης περιουσίας, γι’ αυτό έσο έτοιμος. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις διαφωνίες σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις, χαλώντας το όμορφο οικογενειακό κλίμα που μέχρι τώρα επικρατούσε.

Σήμερα το τρυφερό κλίμα στη σχέση σου ανατρέπεται λόγω της επαναστατικής σου διάθεσης, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η κυκλοθυμία που σε διακρίνει δεν αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η επικοινωνία έρχεται στο επίκεντρο καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορεί να λάβεις πληροφορίες. Συναντήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος είναι πιθανές αφού θα σου φτιάξουν το κέφι και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει με απότομο τρόπο απωθημένα στην επιφάνεια και να αντιπαρατεθείς έντονα  σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η ψυχραιμία πρέπει να σε διακρίνει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποφύγεις τις τρικλοποδιές της διάθεσης σου.

Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση μπορεί να χαλάσει καθώς ανασφάλειες έρχονται με βία στο προσκήνιο και η νευρικότητα εκτοξεύεται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ο έντονος εκνευρισμός θα δυσχεράνουν την όποια εξέλιξη της. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα  και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς πιθανά να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ασφάλεια, η αυτοπεποίθησή σου περνάει από την οικονομική σου ευχέρεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποβάλλεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα στο προσκήνιο που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σου δημιουργήσουν έντονο άγχος και οξυθυμία.  Η διαχείριση των φόβων σου και της έντασης είναι αυτή που θα μπορέσει να σε φέρει σε ισορροπία.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην ξεσπάσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους που έχεις το ταίρι σου γιατί οι αντιπαραθέσεις πρέπει να θεωρούνται βέβαιες. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε διακρίνει δύσκολα θα σου επιτρέψουν να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σε διακρίνει έντονο πάθος και δυναμισμός για ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις. Πρωτοβουλίες σε σχέση με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα μπορεί να υπάρξουν καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις από αυτούς, ευελπιστώντας να σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα και τη υπερένταση και πιθανό είναι να εκτονωθείς σε συνεργάτες δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις του. Οι ανατροπές σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια είναι πιθανές, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.

Σήμερα η ένταση που μπορεί να υπάρχει στις συνεργασίες σου πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί επαναστατώντας χωρίς λόγο θα οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία, η επιθετική και εριστική σου διάθεση δεν θα επιτρέψει να εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και κυριαρχεί το αίσθημα της απομόνωσης και της μοναχικότητας καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια λόγω πληγών του παρελθόντος που ακόμα είναι ανοιχτές.  Πρόσεχε γιατί δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και αυτό θα έχει επιπτώσεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να φέρει ξαφνικά καταστάσεις που εκκρεμούν στο προσκήνιο, κάτι που θα οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονη νευρικότητα.  Δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά δημιουργώντας προβλήματα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Σήμερα η έντονη τρυφερότητα που μπορεί να βιώσεις σε στιγμές για δύο με το ταίρι σου βομβαρδίζεται από τον εκνευρισμό με  πιθανές δυσάρεστες συνέπειες  για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανές που θα εκτοξεύσουν το θυμό.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα  και σε προσανατολίζει στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνει την παρέα, τη συζήτηση, την ανταλλαγή επαναστατικών απόψεων. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα με φιλικά σου πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται σε συζητήσεις να εκφραστούν διαφορετικές απόψεις και ο εκνευρισμός να εκτοξευθεί στα ύψη.  Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα διαφωνίες σε κοινά σχέδια μπορεί να είναι η αιτία να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα εκτοξεύεται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο, οι σπασμωδικές αντιδράσεις σου πιθανά να μην βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία της.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα  και έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που σε διέπουν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια και την εξέλιξή τους και αυτό να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα μεταφέροντας τη νευρικότητα πού σου προκαλούν επαγγελματικά ζητήματα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε κόντρα με το ταίρι σου ,απέφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η αντιδραστική σου διάθεση μόνο εμπόδια θα δημιουργήσεις την όποια εξέλιξη. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για συναντήσεις και διασκέδαση που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να προκαλέσεις συγκρούσεις σε παρέες που θα βρεθείς λόγω του φανατισμού και του απότομου τρόπου που μπορεί να εκφράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος για να μην χαλάσεις τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της παρέας. 

Σήμερα σημαντικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην έρθει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου καθώς τα νεύρα  σε οδηγούν σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα ευρύτερο περιβάλλον σου, η συμπεριφορά σου όμως μπορεί να απογοητεύσει.

  

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και απαιτήσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικά πλάνα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να ελέγχεις την καχυποψία και πιθανή ζήλια που νιώθεις γιατί δεν αποκλείεται  είναι να εκτονωθείς στο ταίρι σου προκαλώντας συγκρούσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν βοηθά να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και πιθανές δυσάρεστες  αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται ή το ταίρι σου

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος, διαφορετικά οι κόντρες μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθεις πιθανά να σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου καθώς η αρμονία στις σχέσεις σου είναι αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια. Μην καταπιέζεις τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν με απότομο τρόπο. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει το θυμό και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις  και ανατρεπτικές καταστάσεις  σε πιθανές συνεργασίες σου που να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα.

Σήμερα οι απότομες αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν το να επικρατήσει ηρεμία στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, η αντιδραστικότητα σου μπορεί να ανατρέψει τις εξελίξεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα  και η υποχρέωση σε καθημερινό επίπεδο αυξάνονται καλώντας σε να τις αντιμετωπίσεις αποβάλλοντας το άγχος και την γκρίνια που σε ταλαιπωρούν. Η διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν σε εργασιακό επίπεδο, προσπάθησε να το διαχειριστείς. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει την πορεία εργασιακών θεμάτων που έχεις αναλάβει και αυτό να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και νευρικότητα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με συναδέλφους. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις κόντρες που θα σου στοιχίσουν. 

Σήμερα η γκρίνια και η ένταση της καθημερινότητας θα μεταφερθεί πιθανά στη σχέση δυναμιτίζοντας το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η νευρικότητα της ημέρας δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​